English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door Gina
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2013

Terwijl de jurk 'Mieke' alleen in zwart te zien was heb ik de jurk toch in het wit besteld. A) de jurk was er vrij snel, ondanks dat ze de jurk op maat hebben gemaakt en B) de jurk zit perfect en ziet er precies uit als op de foto, maar dan in het wit. Prachtige stoffen! Heel erg blij mee!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cfon4000
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2014

I am very satisfied with style and quality of this dress. I will definitely order again.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra Quinn
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 15, 2013

Beautiful colour, and shape at top, but way way too short!!!! Easily needs 3 to 4 inches more at the bottom. Not sure if I can wear it to a wedding, it's too short for a church :(

Update 16Aug2013: Customer Service have contacted me concerning this comment and have offered me numerous options, of which I've taken a partial refund to fund alteration. Excellent customer service!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AB
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 26, 2013

Habe es in Rosa bestellt (massgeschneidert) sitzt perfekt und sieht super aus. Bin sehr zufrieden und würde es jederzeit wieder genau so bestellen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elissar MONZER
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

salut

la robe est exactement comme sur la photo. finition excellente. les mesures parfaites. j'ai un seul regret. je ne peux pas donner des mesures plus précises en ce qui concerne le buste et la longueur de la robe. pas moyen de contacter un service à la clientèle.

à part ceci je suis très satisfaite de la qualité.

elissar

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Belinda Lee
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2012

Received my dress today. As usual, the workmanship is impeccable. Dress is exactly as shown in the photo except mine is extra short :(( Its supposed to be knee length but arrived mini length. I've ordered 2 floor length gowns and 2 knee length gowns. All are gorgeous and of the correct length. I'm not tall nor slim so I do look like an overstuffed potato when I wear this. Other than that I have no complaints about the workmanship and attention to detail. Will send this to my local dressmaker to put in an added piece to lengthen the skirt by at least 3".

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Márcia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2012

I loved this dress. It fit perfect and the material used was very good. I will certainly check this site for more in the future.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leanne Beking
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2012

I really like this dress. It fit me so well. I love the one shoulder strap. Not a huge fan of the flower in the front but it can be removed. Overall a fabulous dress.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gabrielle
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2012

Das maßgeschneiderte Chiffonkleid sieht noch besser aus als auf den dargestellen Fotos. Es paßt perfekt, die Verarbeitung ist sehr hochwertig. Bin erstaunt wie preiswert das alles war. Bei Bedarf werde ich auch wieder maßschneidern lassen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MIEKE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
30%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 58.79
 a-lijn riemen knielange chiffon moeder van de bruid jurk
6% koopUSD $ 97.49
 MARCIANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 99.99
 ZIVA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 99.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
4% koopUSD $ 79.19
 IOANA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 119.99
 SERENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 129.99
 VESNA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
3% koopUSD $ 67.99
 DORICE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 119.99
 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.69
 schede / column bateau knielange chiffon moeder van de bruid jurk
2% koopUSD $ 97.49
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 99.59
 JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
2% koopUSD $ 89.69
 QUORRA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
2% koopUSD $ 67.99
 HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
2% koopUSD $ 97.49
 SLANY - Moeder Van De Bruidjurk van Organza
1% koopUSD $ 149.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.69
 ROSALINDE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 EILIS - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 119.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.19
 SEPHORA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 117.99
 TRILBY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 ZILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest