English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (63 reviews)
Schrijf een review
  • Door katja
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2011

I ordered the dress in burgound on 19th of June and received it on 8th of July! I'm very happy with,the size, the colour (it's a bit darker in origin, then on my pic) Now I'm a perfect brights maid ;) Thank you for this nice dress for a little money ;)

Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarahhotmail.co.uk
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2011

Loved this dress, fitted perfectly and the colour was fabulous.

Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ramona
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2011

I got this dress in borgogna, i wasn't really expecting the embroidery to be nearly as good as it was in the photos, but am totally impressed when the dress arrived, looking exactly the same! it made for a great concert dress.

Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door banou
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2012

I bought this dress, in Hunter green, for my sons wedding on 10032012.
the item looks great. I am really happy with the service. They keep you updated on the progress of your order every step of the way. I ordered him according to the size chart, but it was too big. I had him to fit.
The material and color was great I live in the Netherlands. I received at the expected time.
But in Netherlands I had to paid transport, import fees and taxes. The actual price has almost doubled.

Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen / Zijdrapering Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen / Zijdrapering

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KH
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

The dress arrived very late (one month later than estimated), but on time for my wedding. I orderd it in Ivory and it is really pretty and of good quality. And most important: i't fits like a glove! I'm very pleased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door watlezone
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

The dress was customized and I must say the fit was perfect. The quality was excellent. Must shop again...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door saudiafh
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2014

Beautiful dress, fits me perfectly, love it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ferro.ac
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2014

Muito satisfeita. Bom vestido, confortável, bonito e dá uma boa silhueta.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beatrice Senn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2013

die Farbe Jägergrün (und nur der Name stimmt bei der Farbpalette nicht ganz) ..es ist wie gewünscht in Petrol, der Schnitt nach Mass bestellt ..wie angegossen ...Perfekt
sehr schnelle Lieferung ...wurde erst bei Lieferung der Ware der Kreditkarte verrechnet..
super
wir bestellen bestimmt wieder...
herzlichst Beatrice

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Harriett
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2013

I bought 2 of these in burgundy for my bridesmaids. They are stunning on and the workmanship is absolutely amazing. I did not need to make a single alteration to the dresses (I chose custom fit which is worth the extra fee) and my girls love them. I would highly recommend them to any bride for her bridesmaids or for anyone going to prom. Bear in mind that if you order custom fit to reduce the measurement of length by 5cm (2in) as the tailors automatically add on 5cm to allow for heels. I did this by measuring the girls in their shoes and then deducting 5cm so the length is now perfect. They even have a builtin bra and the top of the dress is totally secure so girls you can go free and still be comfortable!!! Photos will be uploaded after my wedding (no sneak peaks!!). They also arrived a week before they were due so no delays on delivery which is an added bonus. Well done lightinthebox!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen / Zijdrapering
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Taffeta - Kralen / Drapering / Kant
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques / Kralen /
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant - Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails / Kant /
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kralen / Kant / Ruches
2% koopUSD $ 139.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Satijn - Appliques / Kristaldetails /
2% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen / Bloem(en) /
3% koopUSD $ 139.99
 Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Kant
3% koopUSD $ 139.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Kant / Satijn - Kralen / Kant
4% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Satijn - Appliques / Kralen / Kruiselings
5% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon / Tule - Appliques / Kralen / Kristaldetails /
5% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Asymmetrisch Korte mouw Chiffon / Taffeta - Kralen / Strik(ken) / Pick-up rok / Gerimpeld
6% koopUSD $ 99.99
 Tot de grond Satijn Bruidsmeisjesjurk A-lijn Strapless Grote maten / Petite met Sjerp / Lint / Split voorzijde
6% koopUSD $ 69.99
 Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk - Mama en ik A-lijn Hartvormig Grote maten / Petite met Drapering / Gerimpeld / Ruches
7% koopUSD $ 79.99
 Jurk - Omslag inbegrepen Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Appliques / Kralen / Kruiselings
8% koopUSD $ 129.99
 A-lijn / Prinses Tot de grond Bloemenmeisjesjurk - Satijn / Tule Mouwloos Met sieraad met Bloem(en) / Kant / Sjerp / Lint
8% koopUSD $ 89.99
 Jurk Strak/kolom Hartvormig / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon met Gerimpeld / Kruiselings
9% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest