English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (64 reviews)
Schrijf een review
  • Door tlb8230
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 29, 2014

Dress arrived exactly as estimated. Very nervous about ordering a mother of the groom dress online, but am very pleased. The dress is beautiful and fits perfectly (standard size chart). Have already recommended Light in the Box to other mothers looking for great selection at a very reasonable price.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door banou
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2012

I bought this dress, in Hunter green, for my sons wedding on 10-03-2012.
the item looks great. I am really happy with the service. They keep you updated on the progress of your order every step of the way. I ordered him according to the size chart, but it was too big. I had him to fit.
The material and color was great I live in the Netherlands. I received at the expected time.
But in Netherlands I had to paid transport, import fees and taxes. The actual price has almost doubled.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katja
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2011

I ordered the dress in burgound on 19th of June and received it on 8th of July! I'm very happy with,the size, the colour (it's a bit darker in origin, then on my pic) Now I'm a perfect brights maid ;) Thank you for this nice dress for a little money ;)

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ramona
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2011

I got this dress in borgogna, i wasn't really expecting the embroidery to be nearly as good as it was in the photos, but am totally impressed when the dress arrived, looking exactly the same! it made for a great concert dress.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarahhotmail.co.uk
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2011

Loved this dress, fitted perfectly and the colour was fabulous.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door valerie1960.vp
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2014

Happy that my dress has arrived, it's a little big in the bust but otherwise perfect. I must say the craftsmanship is second to none. I will most definitely be referring colleagues, friends and family to light in the box for evening wear

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door watlezone
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

The dress was customized and I must say the fit was perfect. The quality was excellent. Must shop again...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door saudiafh
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2014

Beautiful dress, fits me perfectly, love it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anja.walser
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2014

Sehr schönes kleid, gute verarbeitung. Hat super gepasst.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ferro.ac
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2014

Muito satisfeita. Bom vestido, confortável, bonito e dá uma boa silhueta.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
9%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length half sleeve kant en stretch satijn a-lijn jurk
12% koopUSD $ 89.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
7% koopUSD $ 89.99
 LIESELOTTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
4% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte half sleeve taft en kant a-lijn jurk
3% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
3% koopUSD $ 139.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length korte mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
3% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
3% koopUSD $ 109.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 129.99
 DORINDA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf en Satijn met Bolero
3% koopUSD $ 129.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein korte mouw kant en taft trompet / zeemeermin jurk
1% koopUSD $ 119.99
 trompet / mermaid sweetheart vloer-length taft en kant moeder van de bruid jurk (618844)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / column v-hals vloer-length chiffon en kant moeder van de bruid jurk (568156)
1% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouw kant en satijn a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 QUENDY - van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 ELISABET - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 LOKI - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Tule met Bolero
1% koopUSD $ 119.99
 AUDRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 MAREIKE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 YOLA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk vloer lengte 3/4 lengte mouw stretch satijn a-lijn jurk
1% koopUSD $ 139.99
 a-lijn vierkante knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682787)
1% koopUSD $ 89.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein mouwloos chiffon a-lijn jurk
1% koopUSD $ 109.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column bateau satijn en tule moeder van de bruid jurk (612473)
1% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein 3/4 lengte mouwen van chiffon en kant a-lijn jurk
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest