English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (64 reviews)
Schrijf een review
  • Door tlb8230
  • Geverifieerde Koper
  • May 14, 2014

Dress arrived exactly as estimated. Very nervous about ordering a mother of the groom dress online, but am very pleased. The dress is beautiful and fits perfectly (standard size chart). Have already recommended Light in the Box to other mothers looking for great selection at a very reasonable price.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katja
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2011

I ordered the dress in burgound on 19th of June and received it on 8th of July! I'm very happy with,the size, the colour (it's a bit darker in origin, then on my pic) Now I'm a perfect brights maid ;) Thank you for this nice dress for a little money ;)

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarahhotmail.co.uk
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2011

Loved this dress, fitted perfectly and the colour was fabulous.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ramona
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2011

I got this dress in borgogna, i wasn't really expecting the embroidery to be nearly as good as it was in the photos, but am totally impressed when the dress arrived, looking exactly the same! it made for a great concert dress.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door banou
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2012

I bought this dress, in Hunter green, for my sons wedding on 10032012.
the item looks great. I am really happy with the service. They keep you updated on the progress of your order every step of the way. I ordered him according to the size chart, but it was too big. I had him to fit.
The material and color was great I live in the Netherlands. I received at the expected time.
But in Netherlands I had to paid transport, import fees and taxes. The actual price has almost doubled.

MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KH
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

The dress arrived very late (one month later than estimated), but on time for my wedding. I orderd it in Ivory and it is really pretty and of good quality. And most important: i't fits like a glove! I'm very pleased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door watlezone
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

The dress was customized and I must say the fit was perfect. The quality was excellent. Must shop again...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door saudiafh
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2014

Beautiful dress, fits me perfectly, love it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ferro.ac
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2014

Muito satisfeita. Bom vestido, confortável, bonito e dá uma boa silhueta.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beatrice Senn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2013

die Farbe Jägergrün (und nur der Name stimmt bei der Farbpalette nicht ganz) ..es ist wie gewünscht in Petrol, der Schnitt nach Mass bestellt ..wie angegossen ...Perfekt
sehr schnelle Lieferung ...wurde erst bei Lieferung der Ware der Kreditkarte verrechnet..
super
wir bestellen bestimmt wieder...
herzlichst Beatrice

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Chocolade 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - Bruin vloer lengte half sleeve taft / kant
1% koopUSD $ 129.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - zwarte vloer-length korte mouwen van chiffon / kant
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 125.99
 MAIDENHEAD - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
2% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 139.99
 lanting trompet / zeemeermin grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - champagne vloer lengte half sleeve kant / taft
3% koopUSD $ 139.99
 HADJARA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
4% koopUSD $ 89.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - zilver knielange half sleeve satijn
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - dark navy vloer lengte half mouw chiffon / tule
5% koopUSD $ 99.99
 HAVILAH - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Taf
6% koopUSD $ 99.99
 BRIGITA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn
6% koopUSD $ 69.99
 Chiffon A-lijn Hartvormig Bruidsmeisjesjurk-metTot de grond Grote maten / Petite
7% koopUSD $ 79.99
 Lanting dress - champagne plus maten / petite mantel / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon
8% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn/Prinses Vloer Lengte Bloemenmeisje jurk - Tule/Satijn Mouwloos
8% koopUSD $ 89.99
 lanting jurk - Bruin grote maten / petite mantel / column sweetheart / spaghettibandjes vloer-length chiffon
9% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest