English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (64 reviews)
Schrijf een review
  • Door katja
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2011

I ordered the dress in burgound on 19th of June and received it on 8th of July! I'm very happy with,the size, the colour (it's a bit darker in origin, then on my pic) Now I'm a perfect brights maid ;) Thank you for this nice dress for a little money ;)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarahhotmail.co.uk
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2011

Loved this dress, fitted perfectly and the colour was fabulous.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ramona
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2011

I got this dress in borgogna, i wasn't really expecting the embroidery to be nearly as good as it was in the photos, but am totally impressed when the dress arrived, looking exactly the same! it made for a great concert dress.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door banou
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 14, 2012

I bought this dress, in Hunter green, for my sons wedding on 10032012.
the item looks great. I am really happy with the service. They keep you updated on the progress of your order every step of the way. I ordered him according to the size chart, but it was too big. I had him to fit.
The material and color was great I live in the Netherlands. I received at the expected time.
But in Netherlands I had to paid transport, import fees and taxes. The actual price has almost doubled.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KH
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

The dress arrived very late (one month later than estimated), but on time for my wedding. I orderd it in Ivory and it is really pretty and of good quality. And most important: i't fits like a glove! I'm very pleased.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anne
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2016

Veldig fornøyd. Akkurat slik jeg håpet at den var

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door watlezone
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

The dress was customized and I must say the fit was perfect. The quality was excellent. Must shop again...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door saudiafh
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2014

Beautiful dress, fits me perfectly, love it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ferro.ac
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2014

Muito satisfeita. Bom vestido, confortável, bonito e dá uma boa silhueta.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beatrice Senn
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2013

die Farbe Jägergrün (und nur der Name stimmt bei der Farbpalette nicht ganz) ..es ist wie gewünscht in Petrol, der Schnitt nach Mass bestellt ..wie angegossen ...Perfekt
sehr schnelle Lieferung ...wurde erst bei Lieferung der Ware der Kreditkarte verrechnet..
super
wir bestellen bestimmt wieder...
herzlichst Beatrice

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Satijn - Kralen
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de grond Mouwloos Chiffon - Appliques Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Lan ding bruid vloerlengte satijn bruidsmeisje jurk - schede / kolom spaghetti riemen plus maat / petite met kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant / Taffeta - Appliques /
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant / Satijn - Kralen /
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Jurk - Omslag inbegrepen Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Appliques Kralen Kruiselings
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Kant Bruidsmeisjesjurk - Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond 3/4 mouw Kant Taffeta - Kralen Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de grond Korte mouw Chiffon Kant - Appliques Kralen Kristaldetails
1% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de enkel Halve mouw Chiffon Kant - Appliques Kruiselings
1% koopUSD $ 115.78
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Taffeta - Kralen /
2% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Over de knie 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
2% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen Gerimpeld Zijdrapering
2% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
3% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de grond Korte mouw Chiffon - Kristaldetails Plooien
3% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques / Kralen / Ruches / Plooien
3% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon Kant - Kant
4% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de grond Chiffon - Appliques
4% koopUSD $ 119.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Vintage-geinspireerd Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen Knopen
4% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE Tot de knie V-hals Bruidsmeisjesjurk - Bloemen Mouwloos Taffeta
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Halve mouw Kant / Stretchsatijn - Kristaldetails
5% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Korte mouw Chiffon / Kant -
5% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Strijksleep Korte mouw Kant / Taffeta - Kralen
6% koopUSD $ 139.99
 A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond 3/4 mouw Taffeta  -  Appliques / Kralen
6% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Strijksleep Mouwloos Kant / Taffeta - Appliques / Kralen /
6% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Lange mouw Chiffon / Kant - Appliques
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de grond 3/4 mouw Chiffon Kant - Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Mouwloos Satijn - Appliques / Kristaldetails /
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Satijn - Appliques Plooien
1% koopUSD $ 98.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Halve mouw Kant Taffeta - Appliques Kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Strak/kolom Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Tot de grond Korte mouw Kant / Satijn - Kralen / Kant
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de grond Halve mouw Chiffon - Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 119.99
 LAN TING BRIDE Jurk - Bloemen Strak/kolom Scoophals Tot de grond Chiffon met Kralen Bloem(en) Kant Sjerp / Lint Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Jurk - Tweedelig Trompet / zeemeermin Hartvormig Tot de grond Chiffon met Kruiselings
1% koopUSD $ 119.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Glitter & Sprankel Tot de grond Korte mouw Chiffon - Pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Georgette - Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie 3/4 mouw Satijn - Appliques Bloem(en) Kristallen
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de grond 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de grond Lange mouw Chiffon - Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de grond Korte mouw Organza - Appliques Kralen Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Zandloper Omgekeerde driehoek Peer Rechthoek Grote maten Petite Misses Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de grond
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken - Blote rug Tot de grond Halve mouw Kant Tule - Appliques Kralen
1% koopUSD $ 98.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de grond Halve mouw Kant Satijn - Kralen Strik(ken) Kant
1% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Vintage-geinspireerd Tot de grond Korte mouw Taffeta - Knopen
1% koopUSD $ 69.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest