English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door Eva
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Ik draag normaal gezien small, maar volgde de raad een maatje meer te bestellen. De medium zit als gegoten! Fijne stof, mooie snit en leuke mouwafwerking!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fran
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 08, 2013

Blouse valt klein uit, maar is wel een erg mooie, sjieke blouse!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door belgin.metin
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2014

Merhaba,
Sitede gördüğüm renkten daha solgun bir renk geldi.Onun dışında güzel

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nathalie
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2013

Vraiment très beau chemisier et très bien coupé sauf que j'ai dû commander une seconde fois car les tailles sont vraiment très petites.

Conseil si vous faite un M ou 38, le L est vraiment trop petit.

Je l'ai recommandé en XXL et c'est parfait.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door SARA PAULA
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 20, 2013

ESTA CAMISA É SIMPLESMENTE MARAVILHOSA. TECIDO LEVE DE EXCELENTE QUALIDADE, O ACABAMENTO DOS BABADOS NAS MANGAS É LINDO. FIQUEI NOVAMENTE MUITO FELIZ COM ESTA COMPRA NO LIGTHINTHEBOX.
COMPREI UMA PRETA E TAMBÉM A BRANCA. AS DUAS SÃO MARAVILHOSAS.
QUANTO AO TAMANHO É O ÚNICO PONTO NEGATIVO. EU DEVERIA TER COMPRADO UM MAIOR.
A PEÇA É BEM JUSTA NO CORPO.
O IDEAL SEMPRE É COMPRAR UM TAMANHO MAIOR DO QUE O SE USA NORMALMENTE.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lili57
  • Jan 30, 2013

I was wondering if you sell the black cardigan in this photo and if so can you please send me the link.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lykke
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 10, 2013

It is very comfortable, and have a Nice Cut. But unfortunately i ordered it a size too small :(

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jacqui
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2013

This is a wonderful shirt! It's got pizazz, and style! The material feels nice and it's just a lovely top in general. I knocked one star off because it is a bit TOO fancy, with the flared sleeves and giant bow at the front, so I have nowhere to wear it! Or maybe I just don't go to fancy enough places.
I am very happy with this shirt, now I only need somewhere to wear it!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michelle
  • Jan 04, 2013

salut,moi c'est michelle le problème c'est que je kiff cet site et j'ai envie de camande des vêtement mais ma soeur veut pas elle dit que c'est faux que c'est pas un vrai site et je voulais savoir si je peux avoir confiance ou t'as déjà commande toi même stp

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mayouu
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2013

très beau chemisier je suis satisfaite !!! merci beaucoup light in the box

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 vrouwen standaard nek zijden blouse overhemd
36% koopUSD $ 18.84
 Polka Dots Vrouwen shirt met ruches
21% koopUSD $ 18.84
 Vrouwen Voorzijde Ruffles Shirt met kralen
3% koopUSD $ 18.19
 Vrouwen Lace Mock Neck Mouwloos T-shirt
2% koopUSD $ 19.49
 luipaard splice mouw ronde hals breien overhemd
2% koopUSD $ 16.24
 vrouwen luipaard print cape mouw blouse
1% koopUSD $ 16.24
 vrouwen afdruk kralen kraag blouse overhemd
1% koopUSD $ 19.49
 damesmode chiffon blouse overhemd
1% koopUSD $ 22.74
 lange mouw T-shirt
1% koopUSD $ 45.47
 Vrouwen Elegant OL Slim Cut shirts
1% koopUSD $ 22.74
 Dames Contrast Color Point Collar Sequin Decor T-shirt
1% koopUSD $ 25.34
 vrouwen een schouder losse afdruk blouse
1% koopUSD $ 11.04
 Dames chiffon kralen hals Puff mouwen shirt met lange
1% koopUSD $ 22.74
 Vrouwen Chiffon Bateau Cape shirt met lange mouwen
1% koopUSD $ 24.04
 lege lange mouw paar t-shirt
1% koopUSD $ 14.94
 Vrouwen Leuke Lace Lange T-shirt van de Koker
1% koopUSD $ 24.04
 Vrouwen Stand Collar roos patroon shirt met lange mouwen
1% koopUSD $ 9.74
 Women\'s Vintage Stand Collar Crochet Lace Cape Pattern Uitloper
1% koopUSD $ 16.24
 Women\'s Bohemian Handmade Lace Haak Cutwork Korte Uitloper
1% koopUSD $ 11.04
 Vrouwen Sexy Sheer Mesh Uitloper
1% koopUSD $ 18.84
 Vrouwen Lace Haak Cutwork Cape Sleeve Uitloper
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Chiffon shirt
1% koopUSD $ 21.44
 Vrouwen Mock Neck Sleeveless Shirt
1% koopUSD $ 24.69

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest