English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Door Jantien
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2014

I was a little dissapointed with this one, it just didnt fit the way I was hoping it would. I think if I wouldve bought a bigger size it would look better and more baggy. Now its just not it for me :p.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door senkevich
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2014

Отличная кофта, очень довольна покупкой, рукавчики красивые, как на фото, маломерка.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mama
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

Very comfortable shirt that is very flattering, I get lots of compliments in this shirt. Love it!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angé
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2013

Tolles Oberteil! Tolles Material

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raquel Marques
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 10, 2013

O tamanho veio perfeito, de acordo com as medidas, olhando parece grande, mas no corpo ficou ótima, adorei o tecido, de qualidade, pretendo fazer novas compras na lightinthebox.com

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CPenney
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Love this shirt! The fit is great and the price is awesome!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door trine
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2013

fabric was soft and seemed to be good quality, already used this for several times now, size fits well.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kerdidinaa
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2015

joli produit, taille tout juste, je m'habille en s/m habituellement, là j'ai commandé un L, il me va, mais pour avoir l'effet lâche de la photo il aurait fallu un XL!!! les tailles chinoises sont vraiment petites! sinon, finition correct, agréable a porter, je vous le recommande mais voyez grand!!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sofybelle59
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2015

il est bien mais transparent... et pas sur la photo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anakrre
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 10, 2015

ARTICULOS EN PERFECTO ESTADO, TAL CUAL ESTAN DESCRITOS EN LA PAGINA.ARTICULOS EN PERFECTO ESTADO, TAL CUAL ESTAN DESCRITOS EN LA PAGINA.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Luipaard / Patchwork T-shirtLange mouw,Kasjmier / Microvezel
1% koopUSD $ 7.19
 Vrouwen Effen Blouse Ronde hals,Mouwloos,Polyester
1% koopUSD $ 13.99
 vrouwen sexy v-hals rits chiffon overhemd
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Effen T-shirt Bandje / Schouderafhangend,Korte mouw,Katoen / Overige
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Gestreept Blouse Wijde boothals,Lange mouw,Wol / Katoen
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Effen T-shirtLange mouw,Katoenmixen
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Effen Blouse V-hals,Driekwart mouw,Polyester
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Effen T-shirt Ronde hals,Lange mouw,Katoen
1% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Blokken T-shirt Ronde hals,Lange mouw,Katoen
1% koopUSD $ 12.99
 Medium - Polyester / Spandex - Grote maten / Vintage / Casual / Schattig - Vrouwen - Hoodies - Lange mouw
2% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Print Blouse Ronde hals,Lange mouw,Katoen
2% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Effen / Patchwork T-shirt Capuchon,Lange mouw,Katoen
2% koopUSD $ 16.99
 Vrouwen Effen Singlet Ronde hals,Mouwloos,Katoenmixen
3% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Print T-shirt Ronde hals,Korte mouw,Katoen
3% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Sexy / Werk / Casual Grote Maten Effen Jurk - Mini Ronde hals Katoen / Overige
3% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Kleurenblok T-shirt Ronde hals,Lange mouw,Katoen / Polyester / Overige
3% koopUSD $ 9.99
 Katoenmixen-Blote rug-TS-Ronde hals-T-shirt-Lange mouw
4% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Patchwork T-shirtLange mouw,Katoen / Polyester
4% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Patchwork Blouse Ronde hals,Mouwloos,Polyester
4% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Effen Overhemd Overhemdkraag,Lange mouw,Katoen / Polyester
5% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Effen T-shirt Coltrui,Lange mouw,Katoen
5% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Gestreept / Kleurenblok T-shirt Ronde hals,Lange mouw,Katoenmixen
5% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Print Overhemd Overhemdkraag,Lange mouw,Chiffon
5% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Effen Blouse Assymmetrisch,Lange mouw,Acryl
6% koopUSD $ 14.99
 Ronde hals - Chiffon / Polyester / Acryl / Katoenmixen Midi - Vrouwen - Jurk - Driekwart mouw
6% koopUSD $ 12.99
 Katoen/Nylon/Spandex - Push-up/Beha met vulling/Onderbeugel beha - Beha - Volledig bedekt
1% koopUSD $ 10.99
 Vrouwen Print BlouseMouwloos,Polyester / Chiffon
1% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Effen Blouse Diepe V-hals,Lange mouw,Polyester
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Effen BlouseLange mouw,Chiffon
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Effen / Patchwork T-shirt Ronde hals,Lange mouw,Katoen
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Effen Blouse Boothals,Korte mouw,Chiffon
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Print Blouse V-hals,Halflange mouw,Katoenmixen
1% koopUSD $ 12.99
 vrouwen effen wit / zwart / grijze jurk, bodycon kap met lange mouwen verzamelde
1% koopUSD $ 8.09
 Grote maten / Casual-Katoen / Polyester / Nylon-Rekbaar-Skinny-Broek-Vrouwen
1% koopUSD $ 12.99
 Vintage / Informeel / Zakelijk V-hals - VROUWEN - Pakken en blazers ( Katoenmengeling )met Lange Mouw
1% koopUSD $ 12.34
 Polyester / Katoenmixen / Breigoed - Knoop - TS - U-hals - T-shirt / Overhemd - Lange mouw
1% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest