English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.1 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Door Marcela
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2015

Plus en stock, dommage .......

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door HappyWife
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2014

One of my favorites for a dinner date-- love this!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door foce20
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2014

Joli mais taille un peu petit je le voyais plus long comme sur la photo mais il tombe juste en dessous de la taille.mais sinon tres beau produit

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kathy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

The shirt is nice and looks like the picture, however the size is quite small. I like it but wish it was slightly bigger.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door can_zanna
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2013

I really like this style but again the size was an issue. Still wearable and it would look great with a clean cut blazer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Htet Htet Aung
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2013

It's the same as it shows n it perfectly suits me.it is like tailor-make to me.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Faty
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2013

Esta quedo un poco pequeña pero la blusa es realmente un encanto!!!
Se la di a mi sobrina y le quedo genial.
Esta divina!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manda
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2013

Sieht auf dem Bild etwas anders aus, aber Qualität ist gut, fein

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aldis
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2013

This one is okey.. it looks better than it really is in the picture I think..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Amanda
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2013

This shirt is very nice; but completely see through (which the pic doesn't quite show). I like it a lot; but I do wear a small cami under.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest