English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (18 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ana
  • Jul 25, 2013

eu quero saber quanto fica o frete para 38240-000

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alan Jones
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 22, 2013

Os produtos são maravilhosos e o preço vale a compra mesmos com a taxa de imposto sai mais barato do que comprar aqui no estado, sem falar que não tem produto parecido no mercado para compra! Adorei!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door naiara
  • Jul 04, 2012

muito lindo esse lustre contemporâneo vidro cromado 3 lampadas
fiquei interessada em comprar um... só que queria calcular o frete e falar com alguma atendente pra q possa ter uma segurança maior que meu produto ira chegar em paz;

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Philippe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2012

superbe lustre, très contemporain. Les verres sont magnifiques. Les attaches sont un peu visibles mais rien de bien méchant. Livraison comme promis sous 18 jours. Lente mais éfficace. Prix attractif.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dora
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2012

i've just received my chandelier!!!it's perfect...thank you!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karim
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2011

le lustre est splendide.le seul bémol concerne la sphere en verre du sommet qui ne tient pas bien .aussi voit on les pattes de maintien a travers les globes.Mais sinon la luminosité est incroyable.Je conseille quand meme ce produit.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bellissimo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2011

Servizio veloce e affidabile, sempre sotto controllo il prodotto..

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francesca
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2011

bellissimo lampadario... dona alla camera un tocco di eleganza e originalità!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LUCIANA RODRIGUES
  • Oct 04, 2011

EU GOSTARIA DE SABER QTOS DIAS CHEGA O lustre de vidro contemporâneo, com 3 luzes - bola de projeto da forma (acabamento cromado) NA CIDADE DE SAO VICENTE ESTADO DE S.P. E QTO CUSTA E LUSTRE COM O FRETE JUNTO

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CECILE
  • Aug 24, 2011

Je n'ai pas pu mettre le nombre d'étoiles correspondant (j'ai beau cliquer les étoiles ne s'enlèvent pas) je mettrais la note de 3. A acheter pour l'originalité et parce qu'il vous plait.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 CASCADE - Kroonluchter met 5 Lampen
100% koopUSD $ 76.83

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest