English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Márcio Rosa
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2012

Produto chegou em perfeito estado ! foi muito bem embalado ! não conferi todas as peças do lustre ainda pois ainda não vou instalar ! mais já estou satisfeito por chegar em perfeitas condições demorou 15 dias para chegar ! É claro que foi taxado mais mesmo assim compensou e muito comprar no http://www.lightinthebox.com.

FITCHBURG - Kroonluchter Moderne Stijl van Kristal met 3 Lampen FITCHBURG - Kroonluchter Moderne Stijl van Kristal met 3 Lampen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Augusto Cesar
  • Oct 29, 2012

Gostaria de saber como faço para escolher a cor do lustre, nos é apresentado em duas cores
cromada e dourada (âmbar ; bronze), eu quero adquirir o lustre a cor dourada.

Foto anexa.

FITCHBURG - Kroonluchter Moderne Stijl van Kristal met 3 Lampen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door moderne kristal
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2012

UITELICHTE REVIEW

moderne kristallen hanglamp met 3 lichten (G9 lamp basis)

Het is een geweldige lamp!!

Toen ik de lamp in het echt zag was ik overdonderd door zijn uitstraling. Meestal lijken producten op het internet mooier dan ze in het echt zijn maar bij deze lamp was het juist andersom. Ik vond het een prachtige lamp en toen ik het pakket open maakte vond ik het een geweldige lamp!!

De service en aflevering zijn perfect niks op aan te merken dus Light in the box is een aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ludmilla
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2012

Estou interessada no lustre Fitchburg. Porém gostaria que a cúpula fosse na cor âmbar. Você teria como confirmar a tonalidade??? No aguardo!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door José Sergio
  • Oct 29, 2012

Estou enteressado no lustre FITCHBURA (lustre moderno cristal com 3 lampadas cor bronze). E gostaria de saber se ele tem como ser grudado no teto sem a cordinha. Aguardo a resposta !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gros soucis
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2012

parfait ,

lightinthebox a remplacé le verre cassé
tres bon service

bravo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carolina Curi
  • Sep 03, 2012

Como faço para escolher a cor da cúpula? As fotos mostram duas cores. Eu quero a na cor âmbar. Como faço para escolher nesta cor?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ricardo
  • Jul 15, 2012

alguem pode me responder qual os tamanhos, alt x comp x larg?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Leonardo
  • Geverifieerde Koper
  • May 11, 2012

O lustre é de qualidade excelente.
Muito mais bonito pessoalmente do que pela foto.
E chegou aqui no Brasil intacto.

Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anonimo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

me ha encantado la lampara , el servicio ha sido puntual y funciona todo muy bien, recomiendo la pagina a mis amigos .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 GARLAND - Kroonluchter met 6 Lampen
2% koopUSD $ 275.99
 drum hanger modern 4 lampen
5% koopUSD $ 168.99
 KAPITI - Kroonluchter Moderne Stijl van Kristal met  24 Lampen
8% koopUSD $ 272.99
 60W Kroonluchters ,  Traditioneel / Klassiek / Rustiek/landelijk / Vintage / Retro / Landelijk Anderen Kenmerk for Ministijl Hout/bamboe
11% koopUSD $ 348.99
 sl® kroonluchter luxe moderne kristallen 4 lampjes
13% koopUSD $ 92.99
 moderne gecontracteerd acryl hanger ring
16% koopUSD $ 189.99
 MAUREPAS - Kroonluchter Moderne Stijl van Kristal
19% koopUSD $ 111.99
 Max 10W Op plafond bevestigd ,  Hedendaags Chroom Kenmerk for Kristal / Ministijl Metaal Woonkamer / Slaapkamer / Gang
22% koopUSD $ 55.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest