English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door moderne kristal
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2012

UITELICHTE REVIEW

moderne kristallen hanglamp met 3 lichten (G9 lamp basis)

Het is een geweldige lamp!!

Toen ik de lamp in het echt zag was ik overdonderd door zijn uitstraling. Meestal lijken producten op het internet mooier dan ze in het echt zijn maar bij deze lamp was het juist andersom. Ik vond het een prachtige lamp en toen ik het pakket open maakte vond ik het een geweldige lamp!!

De service en aflevering zijn perfect niks op aan te merken dus Light in the box is een aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paula
  • Feb 18, 2013

gostaria que me avisasse quando entrar no estoque novamente namoro ele ha tempos e quando poderia comprar saiu de estoque

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelo Amaral
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2013

O produto é muito bonito e a compra foi fácil e sem complicações!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elaine
  • Feb 03, 2013

gostaria de saber como escolher a cor do lustre FITCHBURG. Quero na cor dourada.
Atenciosamente

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ludmilla
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2012

Estou interessada no lustre Fitchburg. Porém gostaria que a cúpula fosse na cor âmbar. Você teria como confirmar a tonalidade??? No aguardo!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2012

Fiz o pedido de dois desses lustres, mas Gora estou preocupada, pois em nenhum momento tive a oportunidade de colocar a cor que quero, que é dourada.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Augusto Cesar
  • Oct 29, 2012

Gostaria de saber como faço para escolher a cor do lustre, nos é apresentado em duas cores
cromada e dourada (âmbar ; bronze), eu quero adquirir o lustre a cor dourada.

Foto anexa.

FITCHBURG - Kroonluchter Moderne Stijl van Kristal met 3 Lampen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door José Sergio
  • Oct 29, 2012

Estou enteressado no lustre FITCHBURA (lustre moderno cristal com 3 lampadas cor bronze). E gostaria de saber se ele tem como ser grudado no teto sem a cordinha. Aguardo a resposta !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gros soucis
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2012

parfait ,

lightinthebox a remplacé le verre cassé
tres bon service

bravo

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jacqueline Alme
  • Oct 03, 2012

Esse lustre não irá chegar mais no estoque? Estou aguardando para comprar. Se puder mande aviso para meu Email. Grata

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lineaire kroonluchter eiland licht crysal 3 lampjes
100% koopUSD $ 49.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest