English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (34 reviews)
Schrijf een review
  • Door Dolima
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 24, 2012

Broekpak werd perfect op maat gemaakt.
Zeer snelle levering en alle informatie werd duidelijk doorgegeven.
Een aanrader !!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gerwina de Lang
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2012

Erg mooi pak!!! mooie stof. Zit erg goed. Hij voor mijn moeder vooronze trouwerij.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jmcswain2818
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2015

Very well made...beautiful outfit. I sent my measurements in for a custom fit but when it arrived it was very big. I had to have it taylored locally. I wore this outfit to my niece's wedding...it was perfect for the occasion!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fkinot
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 22, 2014

Très joli produit
Dommage que les frais de port ne soient pas mentionné au moment de la commande ceci est très desagreable
J'envisage, éventuellement, de racheter ce même model mais dans différents coloris et j'avoue que ce procédé me freine
Bien sincerement

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tomjanhetland
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2014

Beautiful, well constructed 2 piece outfit. I highly recommend if you are considering ordering this garment, to take the time and send in your own measurements. I ordered my usual size and found that the pants fit perfectly and the top was just a little snug. I was able to have my tailor let out the lining and that fixed the garment. Even my tailor commented how beautiful this outfit was! I definitely will order again from Light In The Box. Very pleased with quick delivery and will recommend this site to my friends!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door t_audesirk
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2014

Great workmanship, fits perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door moody534
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2014

Very elegant outfit with just the right amount of bling for that special occasion.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door estela
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2014

Peça perfeita. A medida me impressiona com vem certinho sem precisar fazer nenhum ajuste. Gostamos demais.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martha
  • Jun 09, 2013

Quisiera saber cuanto es el costo del envío a Uruguay en el caso de que no sea gratis y la demora de entrega. Muchas gracias

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2012

I was pleasantly surprised upon arrival of the package. The fabric is of good quality and the pantsuit is very well done. The embroidery is discreet and elegant. The pants are a little 'big and I have to fix it. but does nothing. W light in the box!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 QUENDY - van Chiffon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 lanting chiffon jasje& chiffon broek set
1% koopUSD $ 119.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - lavendel vloer lengte 3/4 mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - champagne enkellange 3/4 mouwen van chiffon / kant
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw
1% koopUSD $ 109.99
 MAIDENHEAD - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - dark navy tea-length korte mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 80.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - ink blue knielange half mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 80.99
 Lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - dark navy vloer lengte half mouw chiffon / tule
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken 3/4-length Mouw
2% koopUSD $ 69.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - ruby ​​vloer lengte 3/4 mouwen van chiffon / tule
2% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Polyester Bruidsmoederjurken - Donker Marine Lange mouw
2% koopUSD $ 99.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - zilver knielange half sleeve satijn
3% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - dark navy enkellange half sleeve satijn
3% koopUSD $ 119.99
 lanting schede / kolom koningin anne kant en tule moeder van de bruid jurk (551472)
3% koopUSD $ 119.99
 FRANCA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - dark navy vloer lengte mouwloos chiffon
4% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Kant Bruidsmoederjurken - Druif Halfe Mouw
4% koopUSD $ 89.99
 lanting trompet / zeemeermin grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - champagne vloer lengte half sleeve kant / taft
5% koopUSD $ 116.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Satijn / Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten / Petite
5% koopUSD $ 139.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - fuchsia vloer-length lange mouwen georgette
5% koopUSD $ 129.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - bordeaux knielange 3/4 mouw taft
6% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Blozend Roze 3/4-length Mouw Grote Maten
6% koopUSD $ 49.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - zwart sweep / borstel trein half mouw chiffon / kant
7% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - zwart knielange 3/4 mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - Bruin vloer lengte half sleeve taft / kant
1% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek / Kant Bruidsmoederjurken - Donker Marine
1% koopUSD $ 109.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - parel roze vloer lengte korte mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - ink blauwe vloer-length mouwloos chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Kant/Stretch Satijn Bruidsmoederjurken - Zwart 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 lanting schede / kolom moeder van de bruid jurk - champagne knielange 3/4 mouwen van chiffon
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest