English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (117 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tone
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2013

Denne holdt meg god og varm i bryllupet mitt :)

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Warm!
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2012

I'll admit, I wasn't expecting much from this item (as far as warmth) but I needed something to keep me warm for my December wedding. So I gave it a shot. I was pleasantly surprised. I wore it outside for photos after the ceremony and wore it for a little bit at the reception. I could tell it was keeping me warm after taking it off. Overall, great purchase and would recommend this product!

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

Good quality, looks a bit ivory though (ordered it in white).

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Оля
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2012

Очень приятная на ощупь ткань как плюшевый медведь =) Синтетическая гладкая подкладка, но не очень скользкая. К телу очень приятно. Тем более за такую маленькую цену Вы больше нигде не найдете! Очень рада что купила именно тут!

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elka
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2012

Omdat ik ga trouwen in December maar geen bontachtig jasje wilde, deze faux besteld. Prima qua kleur en lekker warm. Prima Kwaliteit!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 13, 2013

Is een mooi stofje maar daar is dan ook alles mee gezegd, ik moet het zelf nog een beetje omwerken, anders kijkt de voering er telkens onderuit, maar goed ik ben een pietlut omdat ik veel zelf maak, en voor deze prijs verwachte ik niet veel, dus op zich ben ik nog tevreden een kleinigheidje bijwerken voor mij op de naaimachine. En dan is het een mooie wrap.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma.ewing
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2015

Beautiful item another great buy, lovely quality

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door umucgirl
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

I love how this feels, can't wait to wear it in my winter wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door iheartspam2012
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

Plush and is just as the picture shows.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door visco.valentina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 01, 2014

consegna puntuale e prodotto a dir poco fantastico

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest