English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (116 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tone
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2013

Denne holdt meg god og varm i bryllupet mitt :)

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Warm!
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2012

I'll admit, I wasn't expecting much from this item (as far as warmth) but I needed something to keep me warm for my December wedding. So I gave it a shot. I was pleasantly surprised. I wore it outside for photos after the ceremony and wore it for a little bit at the reception. I could tell it was keeping me warm after taking it off. Overall, great purchase and would recommend this product!

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

Good quality, looks a bit ivory though (ordered it in white).

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Оля
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2012

Очень приятная на ощупь ткань - как плюшевый медведь =) Синтетическая гладкая подкладка, но не очень скользкая. К телу очень приятно. Тем более за такую маленькую цену Вы больше нигде не найдете! Очень рада что купила именно тут!

mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudete
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2012

maravilhoso divino bem como eu queria

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door livia_karolina
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 25, 2014

Demorou a chegar, mas muito bom o produto

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tay
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2015

It's so soft and comfortable. I love it. Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karla.ogrady
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2014

It doesn't exactly suit what I wanted it for but it's fine for the price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kirsty_mann
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 19, 2014

Excellent company very quick delivery

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door umucgirl
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

I love how this feels, can't wait to wear it in my winter wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 bont wraps faux fur warme bruiloft sjaals
4% koopUSD $ 11.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
4% koopUSD $ 4.99
 Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Barrette Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
4% koopUSD $ 14.99
 Schitterende Faux Fur avond / Casual sjaal (meer kleuren)
4% koopUSD $ 12.99
 Goede Faux Fur avond / bruiloft sjaal
4% koopUSD $ 15.99
 Goede Faux Fur Avond / bruiloft wrap / sjaal
4% koopUSD $ 12.99
 Verbazingwekkende Twee-tier vingertop bruiloft sluier met gerolde rand
4% koopUSD $ 25.99
 bruiloft sluiers one-tier elleboog sluiers met potlood rand
4% koopUSD $ 3.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Kantoor & Cariere HaarkammenBruiloft/Speciale
4% koopUSD $ 11.99
 elegante faux fur bruiloft / speciale gelegenheid sjaal
4% koopUSD $ 23.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
4% koopUSD $ 9.99
 Operalengte Vingertoppen Spandex Feest/uitgaanshandschoenen Handschoen
4% koopUSD $ 3.99
 Katoenen shapewear ondergoed met hoge taille
4% koopUSD $ 8.99
 katoen en chinlon voor buste sluiting taille chincer sexy lingerie shaper
4% koopUSD $ 6.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 4.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 17.99
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
4% koopUSD $ 11.99
 stretch satijn speciale gelegenheid / bruiloft shawl
4% koopUSD $ 16.65
 faux fur speciale gelegenheid shawl bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 11.43
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
4% koopUSD $ 7.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 4.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest