English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (87 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lefty Goodman
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2011

This was for my Grandaughters raceing so we could see what she sees

Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ralf Fawer
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2011

Eine geniale Kamera, für alle Actionvideos . Super Bilder und einfache hanhabe. Vorher üben damit die Action auch mitten auf dem Bild ist

Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden) Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cuccoroberto
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2014

tutto okokokokokokokokokokokokokokoko

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria cristina
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

consiglierei il prodotto perchè è ottimo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Renato Zanetti
  • Apr 26, 2011

Ho appena aquistato una fotocamera imbarco multi-funzionale per esterni sci ciclismo snow casco,
Sono molto contento oltre al ineccepibile servizio della qualità e del prezzo.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pietro
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2014

ottimo articolo posso sapere se c'è un supporto per mettere la video-camera su una bici ?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Silvio
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2013

Venditore affidabile; prezzo ottimo per la qualità del prodotto; la macchina fa quello che mi aspettavo; qualche incertezza con i pulsanti, ma sono soddisfatto.
Peccato che non funzioni con le batterie ricaricabili (non si accende proprio).

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marco
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2012

Buon prodotto, conforme alla descrizione. Nel prezzo aggiungere 23 euro di dazi doganali da pagare al corriere alla consegna.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alex
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2012

Ho acquistato questa Action cam da pochi giorni e la sto provando.
i filmati sono buoni...
Però non riesco ancora a capire una cosa: dalle istruzioni in inglese mi sembra di capire che ad una prima pressione del tasto ON si accende solo e lampeggia il led rosso e per filmare occorre premere una seconda volta?
Talvolta però sembra che filmi subito dopo aver premuto il tasto On ma poi si spegne automaticamente dopo 2-3 minuti. Come si fa a farla funzionare correttamente?
Grazie

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudiopd69
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2011

Appena arrivata micro camera conforme a quanto ordinato ... spedizione molto veloce 4 giorni ... da consigliare

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden)
43%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 24.99
 Mini DV, \'s werelds kleinste (duimgrote) zakcamera DVR met TF-kaart
47% koopUSD $ 9.99
 2014 nieuwe ontwerp hd 1080p camera voor s300
1% koopUSD $ 56.99
 amkov sj5000 2.0Mega 30m waterdicht wifi-controle 170 ° groothoek camcorder
1% koopUSD $ 107.99
 Hot Sale UFO WIFI Camera STK3350 Wifi Smoke Detector Camera with P2P Function IP Camera for IOS smart phone PC MID
1% koopUSD $ 59.99
 HD1080P - F28B Groothoek High Definition Mini waterdichte sport camera / 1/4 inch kleuren CMOS - Zwart
1% koopUSD $ 85.99
 HD 1080P Sporthelm Duiken DV Dash Car Camera 12M H.264 waterdicht tot 30m onderwater
1% koopUSD $ 106.99
 Nieuwe Outdoor Sport actie Camera Recorder Water-proof Shock-proof Sport Helm DVR AT18
1% koopUSD $ 55.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest