English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (90 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lefty Goodman
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2011

This was for my Grandaughters raceing so we could see what she sees

Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ralf Fawer
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2011

Eine geniale Kamera, für alle Actionvideos . Super Bilder und einfache hanhabe. Vorher üben damit die Action auch mitten auf dem Bild ist

Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden) Multifunctionele helmcamera voor buitensporten (skiën, fietsen, snowboarden)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rjwillems
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 31, 2015

Werkt wel redelijk,
ook geluids kwaliteit is oke.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bws_rm
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 02, 2014

de helm camera besteld op 27012014 en ik had hem al op 31012014
dat was een snelle levering sneller als ik zelfs verwacht had.

alles was ook goed verpakt niks beschadigt of binnenkort weer wat meer bestellen bij hun

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fkeizer
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2014

goeie prijs/kwaliteit verhouding

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NetherlandsRoel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2013

Nice quality video. The strap is secure and strong.
The only less things are that the laser is very difficult to turn off (It doesn't respond like i want to) and that the screen is a bit weird. I hoped that it would be easy..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ronald
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2012

Helmcamera is makkelijk te bevestigen op ski helm
Bediening eenvoudig
Camera beelden in MJPG ( niet te bekijken op IPAD)
Prijs kwaliteit verhouding is prima

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ludopockele
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2014

Ik heb DHL moeten bellen, na betaling van de invoerrechten ed. was mijn zending ON HOLD in Brussel, volgens de persoon welke ik aan de lijn heb gehad, had hun boekhouding mijn betaling vergeten door te geven, ik heb pas gebeld na 5 dagen, maar na mijn telefoon is de camera de dag nadien geleverd.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mir8
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2015

super facile à employer et un point laser permet de viser. Je m'en sers pour mes rapaces.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jtarkkinen
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2015

Hyvänlaatuinen ja toimiva kamera kokonaisuus.. todella runsaasti erillaisia kiinnitys osia.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest