English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (628 reviews)
Schrijf een review
  • Door ANGELICA ZÚÑIGA
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2013

ESTE ES UN HERMOSO VESTIDO, YO LO COMPRE Y ES IGUAL COMO SE MUESTRA EN LA FOTO, LOS MEJORES COMENTARIOS SOBRE MI VESTIDO RECIBI EN MI BODA, Y ADEMAS A UN SUPER BUEN PRECIO, YA QUE EN CHILE SON MUY COSTOSOS. ASI QUE ANÍMENSE A PEDIR EL SUYO

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra Parker
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2013

Hoy recibi mi vestido!!! honestamente es mas de lo que esperaba, los materiales, los acabados, detalles, el largo todo! todo es perfecto, es EXACTAMENTE igual al que se muestra en la foto, no necesitas comprar nada para usar debajo porque el vuelo de la falda viene tal cual como en la foto, estuve informada todo el tiempo acerca del proceso, y del transito del envio ya que pude rastrearlo por internet. Es la primera vez que compro un vestido por internet, estoy suoer feliz y fascinada, Gracias lightinthebox!! muy recomendada, ya quiero ordenar mis zapatos y demas cosas que necesitamos para la ceremonia y la recepcion. Super recomendadisimo, cumplimiento y seriedad 100%!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marian
  • Apr 21, 2015

Hermoso vestido!!! Muchas Gracias!!!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pamela AdR
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2013

encargué mi vestido de novia desde Chile, con ciertos temores a cómo me quedaría sin probarme exactamente éste Y POR FIN LLEGÓ!!!! se demoró un mes en llegar... una semana mas de lo que aparecía en el detalle... pero está impecable!!!
ES REALMENTE HERMOSO!! ME ENCANTAAAA
1000% RECOMIENDO COMPRAR EN LIGHT IN THE BOX!!
para quienes tienen dudas sobre los impuestos, en Chile te cobran en la aduana el 6% del valor deL total de tu compra y ademas el 19% del IVA... me lo trajo Chilexpress, quienes ademas por el envío me cobraron aprox. $35.000.- es decir, mi compra fue de $260.000.- y cuando llegó el vestido (y otros productos que compré) tuve que desembolsar $95.000 inmediatamente.((PARA QUE LO TENGAN EN CUENTA!!))

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sofia Benavides
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

Estoy muy feliz! mi vestido llego en perfectas condiciones, es hermoso! Igual a la fotografía, no tengo que hacerle ningún arreglo. Me encanta el acabado, definitivamente es un buen trabajo. En aduana de mi país (Ecuador) tuve que pagar impuestos por nacionalización y desaduanización.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hanna
  • Nov 19, 2011

Hola, me gusta muchiisimo este vestido, y en cuanto tenga mis medidas exactas lo pediré =)
Me podríais decir qué cancán le puede ir mejor?

Graciasss :D

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Patricia Delgado
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2011

hola, soy de Chile y me encanto este vestido, lo quiero, como lo puedo hacer para comprarlo, el costo del envio, modo de pago, y cuanto se demora, lo necesito la respuesta a la brevedad, me enamore de el, un abrazo.
Patricia Delgado.
Chile.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s.harderbanke
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2015

Rigtig flot kjole, præcis som billede. God kvalitet.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door t_kimwern
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2015

GOOD QUALITY. AND I LOVE IT!!!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annick
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2015

J'ai pris la couleur ivoire et les grandeurs personnalisées selon les spécifications que j'ai donné et elle me fait parfaitement! Un peu surprise des frais de douane (120$) mais, au final, entièrement satisfaite puisqu'au total elle ne m'aura coûté qu'un maximum de 450$. Pour une robe de cette qualité, c'est assez impressionnant! Je n'aime pas le châle qui vient avec personnellement il ne me fait pas bien mais c'est la robe qui m'intéressait avant tout! Très bon soutien, je ne l'ai porté que quelques minutes mais je ne pense pas avoir de problème à ce niveau le jour de mon mariage :) Ça aura pris environ 1 mois entre la commande et la réception. J'ai acheté une crinoline mais je ne la porte pas sur les photos. La robe sera alors à son plein potentiel avec la crinoline!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 179.99
 Glamoureus & Dramatisch/Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Organza) Kathedraalsleep
11% koopUSD $ 69.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Sweetheart Trouwjurk (Tule) Hofsleep
7% koopUSD $ 119.99
 Glamoureus & Dramatisch/Chic & Modern A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Tule/Kant) Asymmetrisch
3% koopUSD $ 79.99
 ARTEMIS - Trouwjurk van Taf
3% koopUSD $ 129.99
 Strapless satijnen pick-up trouwjurk/baljurk met kapelsleep
3% koopUSD $ 179.99
 Glamoureus & Dramatisch/Chic & Modern A-Lijn Strapless Trouwjurk (Organza) Tot de grond
2% koopUSD $ 39.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Galajurk Sweetheart/Strapless Trouwjurk (Taffeta) Hofsleep
2% koopUSD $ 249.99
 NYX - Trouwjurk van Satijn met Bolero
2% koopUSD $ 179.99
 Elegant & Luxueus/Klassiek & Tijdloos A-Lijn/Prinses Een-schouder Trouwjurk (Kant) Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn satijnen trouwjurk met geschulpte halslijn, hofsleep en omslag
1% koopUSD $ 149.99
 CLYMENE - Trouwjurk van Organza
1% koopUSD $ 299.99
 Receptie Galajurk Strapless Trouwjurk (Satijn/Tule) Tot de knie
1% koopUSD $ 109.99
 NESS - Trouwjurk van Organza en Kant
1% koopUSD $ 249.99
 FENNGUNDE - Trouwjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 179.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Tule) Strijksleep
1% koopUSD $ 119.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Sweetheart Trouwjurk (Organza) Kapelsleep/Hofsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Sweetheart/Strapless Trouwjurk (Tule) Tot de grond
1% koopUSD $ 249.99
 Klassiek & Tijdloos Galajurk/A-Lijn Strapless Trouwjurk (Taffeta) Kathedraalsleep
1% koopUSD $ 189.99
 A-lijn strapless organza trouwjurk met geschulpte hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 159.99
 THALIA - Trouwjurk van Taf
1% koopUSD $ 159.99
 Schouderafhangende trouwjurk/baljurk van satijn en organza, met kapelsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch Nauwaansluitend/Kolom Bandjes Trouwjurk (Tule) Hofsleep
1% koopUSD $ 159.99
 Klassiek & Tijdloos Galajurk/A-Lijn Een-schouder/Sweetheart Trouwjurk (Organza) Tot de grond
1% koopUSD $ 189.99
 Klassiek & Tijdloos A-Lijn/Galajurk Strapless Trouwjurk (Satijn) Hofsleep
1% koopUSD $ 249.99
 Klassiek & Tijdloos A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk (Satijn) Kapelsleep
1% koopUSD $ 249.99
 KEILA - Trouwjurk
1% koopUSD $ 229.99
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 EYOTA - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest