English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (639 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mendy
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2013

UITELICHTE REVIEW

I can definitely recommend this beautiful dress! Thank you Light in the Box!

I was a bit anxious when I read that the dress should be ordered an inch narrower than your actual measurements, but I gave my measurements just a bit tighter than usual in centimeters and it fits perfectly! If I wish, I can still pull it a lot tighter, except over my hips. I measured my hips over my bum like the picture and google said, but I might have a lower bum than usual, because the body doesn't come that far down.
I'd already read that it came in a very small box, so there was no surprise there. It came out without any further complications than a few light folds, but it's such a thick fabric that it's easily fixed.
I can't believe that such a beautiful dress can cost less than 300 euros!
Though the lacing at some spots on the body and bolero wasn't as neatly finished as in the picture, it's easily set straight (just don't cut it!) if you sew it in.
I tried it on with and without a petticoat, and I find it easier to move around with a small one with just two small hoops at the bottom. I'm going to have a private beach wedding so I don't need a very puffy dress, though that's certainly possible. It already has some tulle and filling in the skirt so you don't need one, though I think it's just a bit prettier with one.
You don't need a corset, as it's already in the body of the dress and another one underneath will make it seem to be not as nicely fitted as without.
I would however get a strapless bra that supports and maybe pushes the girls upwards.
I got two pictures in which I'm wearing both a petticoat and the bolero. I you are curious; I also have a picture without the petticoat and one without the bolero.

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANGELICA ZÚÑIGA
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2013

ESTE ES UN HERMOSO VESTIDO, YO LO COMPRE Y ES IGUAL COMO SE MUESTRA EN LA FOTO, LOS MEJORES COMENTARIOS SOBRE MI VESTIDO RECIBI EN MI BODA, Y ADEMAS A UN SUPER BUEN PRECIO, YA QUE EN CHILE SON MUY COSTOSOS. ASI QUE ANÍMENSE A PEDIR EL SUYO

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eliane
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

Cette robe est juste magnifique !! Je l'ai reçu aujourd'hui et elle est parfaite, faite surmesure, aucunes retouches à prévoir !!! Je l'a recommande vivement.

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly Hague
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2013

I bought this dress for my Senior Prom (2013). We cut off the train, and it still looked amazing! The material is sturdy, yet flows very nicely. If you have a long torso and are slender, this dress will definitely flatter your figure. I am 5"5", 120 lbs. I took a size 2. Hopefully all the info. will help you envision how you would look in this dress. I am wearing a 3" heel with no petticoat, and the front is the perfect length. The coverup is nice, but it changes the look of the whole dress. You gotta try this dress!

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door
Antwoord Was dit nuttig? (8) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cynthia
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

This dress was absolutely beautiful! I was nervous at first but when I tried it on it was perfect!!!! I will definitely be ordering from here again!

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cornelia Hirsch
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2013

The dress was made especially and all messurements were correct. It fit like a ring on a finger.
Delivery was very quick and good.
But the most important to know is that the wedding dress looked exactly as on the foto shown on their website. It is a very beautiful dress and will make the bride look stunning. The price is incredible and also the details the dress has. Look at the fotos I have attached.

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra Parker
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Hoy recibi mi vestido!!! honestamente es mas de lo que esperaba, los materiales, los acabados, detalles, el largo todo! todo es perfecto, es EXACTAMENTE igual al que se muestra en la foto, no necesitas comprar nada para usar debajo porque el vuelo de la falda viene tal cual como en la foto, estuve informada todo el tiempo acerca del proceso, y del transito del envio ya que pude rastrearlo por internet. Es la primera vez que compro un vestido por internet, estoy suoer feliz y fascinada, Gracias lightinthebox!! muy recomendada, ya quiero ordenar mis zapatos y demas cosas que necesitamos para la ceremonia y la recepcion. Super recomendadisimo, cumplimiento y seriedad 100%!

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wedding 2013
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 30, 2012

This dress was amazing so happy I bought it. The only thing for me was that I wish I had gotten the size 4 instead of size 6. Couple little strings that need to be trimmed down but that was it. So happy with this dress. I can't wait until I get to share with all of my family.
Thank you Lightinthebox

I am buying the Petticoat item #00021701 for this dress I'll put another pic up to show everyone.

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ayama Ebert
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

Amei meu vestido, ele chegou em perfeito estado. O tecido e o bordado é de otima qualidade .Demorou 30 dias para chegar no Brasil e + ou 30 dias para ser liberado pela alfandega, que cobrou 60% de imposto (incluindo em cima do frete), mesmo assim ficou mais barato que o aluguel de um vestido no brasil. Uma dica antes de eu escolher o modelo, fui até uma loja de noivas e exprementei vários modelos, para ver qual eu gostava mais(se era tomara que caia ou não, cintura baixa ou não, reto ou armado), fazendo isso eu vi qual era o melhor estilo para o meu perfil.

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2012

Hatte erst bedenken mir ein Kleid im Internet zu bestellen, da man es ja nur auf Bildern sehen kann....Habe es nicht bereut!!!
Hab es in Champagner in (Gr. 36) bestellt.
Das einzigste was man bemängeln kann, ist dass die Bolerojacke etwas vom Farbton des Kleides abweicht,das sah nicht so gut aus.Aber ich hatte nie vor die Jacke zu tragen...
Da es hinten zum schnüren ist,kann man die weite sehr gut regulieren.
Insgesamt ist es ein sehr,sehr schönes Kleid.Super Schnitt.Kann ich nur weiter empfehlen.
Aber auch sehr schwer!Ich war froh wo ich es wieder ausziehen konnte... :)
Habe mir auch direkt die passenden Schuhe dazu bestellt,weil ich sonst Probleme bekommen hätte im Laden den richtigen Farbton zu bekommen.Da das Kleid geht eher ins Cappuccino vom Farbton her. Schuhe in Champagner wären zu hell gewesen.

Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Geïnspireerd door
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 169.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Een-schouder Satijn / Tule met Appliques / Bloem / Kant
1% koopUSD $ 49.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus / Glamoureus & DramatischTrouwjurken in kleur / Geinspireerd
1% koopUSD $ 189.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep Strapless Satijn met
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Hartvormig Taffeta met
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep HartvormigSatijn /
1% koopUSD $ 142.49
 A-lijn Bruidsjurk Tot de grond Strapless Organza met Gedrapeerd
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Strijksleep Strapless
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Tot de grond Een-schouder Organza met
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Kapelsleep V-hals Satijn met
2% koopUSD $ 229.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTrouwjurken in kleur / Schitterend &
2% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Hartvormig Organza met
2% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage
3% koopUSD $ 151.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Receptie Tot de enkel Met sieraad Tule met Appliques / Knoop / Sjerp / Lint
3% koopUSD $ 76.49
 Lanting Bride® Wijd uitlopend Bruidsjurk Hofsleep Hartvormig Tule met
3% koopUSD $ 389.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Organza / Satijn met
4% koopUSD $ 299.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep V-hals Kant / Tule met Kralen / Kant / Gelaagd
4% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Knap in kant Tot de grond Strapless
4% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Strapless Taffeta
5% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Bruidsjurk Kapelsleep Strapless Organza / Satijn met Appliques / Kralen / Kruiselings
5% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Doorzichtig Kapelsleep Hartvormig Chiffon met
5% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite Grote Maten Bruidsjurk Geinspireerd door vintage Kathedraalsleep Strapless Kant Taffeta metAppliques Kralen
6% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus / Glamoureus & Dramatisch Strijksleep Queen AnneKant
6% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep V-hals Taffeta met
6% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Kapelsleep Strapless Organza met
1% koopUSD $ 189.99
 Baljurk Bruidsjurk Hofsleep V-hals Organza met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Kapelsleep Een-schouder Kant / Satijn / Tule met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Strijksleep Halter Organza met
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Kapelsleep V-hals Chiffon met Paillet / Kralen
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusTwee-in-een Trouwjurken /
1% koopUSD $ 161.49
 Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk Hofsleep Strapless Kant / Organza / Satijn met
1% koopUSD $ 279.99
 A-lijn Bruidsjurk Strijksleep Hartvormig Organza / Satijn met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 229.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & DramatischGeinspireerd door vintage / Knap in
1% koopUSD $ 189.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Twee-in-een Trouwjurken Kapelsleep StraplessOrganza /
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® A-lijn / Baljurk Zandloper / Omgekeerde driehoek / Slank / Peer / Grote Maten / Recht / Appel Bruidsjurk - Klassiek &
1% koopUSD $ 159.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Receptie Tot de grond Scoophals Organza / Satijn met
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Kant / Satijn met Kant
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® Baljurk Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Voorjaar 2014 Kapelsleep V-hals Organza metAppliques /
1% koopUSD $ 170.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Hofsleep V-hals Charmeuse metAppliques / Kralen /
1% koopUSD $ 189.99
 A-lijn Recht / Appel / Zandloper / Omgekeerde driehoek / Slank / Peer / Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos /
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Geinspireerd door vintage Hofsleep HartvormigKant /
1% koopUSD $ 189.99
 Wijd uitlopend Bruidsjurk Strijksleep Schouderafhangend Organza met Appliques / Kralen / Gerimpeld
1% koopUSD $ 169.99
 Baljurk Bruidsjurk Kapelsleep Bateau Kant / Satijn / Tule met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep Een-schouder Satijn met
1% koopUSD $ 169.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Kapelsleep Strapless / Hartvormig Satijn met
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® A-lijn / Prinses Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep Strapless Satijn met
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Kapelsleep Strapless Taffeta met
1% koopUSD $ 169.99
 A-lijn Bruidsjurk Strijksleep Scoophals Tule met Appliques / Kralen / Kristal / Parel
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Kant / Tule met Kralen / Kant
1% koopUSD $ 129.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
BTest