English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (595 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mendy
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2013

UITELICHTE REVIEW

I can definitely recommend this beautiful dress! Thank you Light in the Box!

I was a bit anxious when I read that the dress should be ordered an inch narrower than your actual measurements, but I gave my measurements just a bit tighter than usual in centimeters and it fits perfectly! If I wish, I can still pull it a lot tighter, except over my hips. I measured my hips over my bum like the picture and google said, but I might have a lower bum than usual, because the body doesn't come that far down.
I'd already read that it came in a very small box, so there was no surprise there. It came out without any further complications than a few light folds, but it's such a thick fabric that it's easily fixed.
I can't believe that such a beautiful dress can cost less than 300 euros!
Though the lacing at some spots on the body and bolero wasn't as neatly finished as in the picture, it's easily set straight (just don't cut it!) if you sew it in.
I tried it on with and without a petticoat, and I find it easier to move around with a small one with just two small hoops at the bottom. I'm going to have a private beach wedding so I don't need a very puffy dress, though that's certainly possible. It already has some tulle and filling in the skirt so you don't need one, though I think it's just a bit prettier with one.
You don't need a corset, as it's already in the body of the dress and another one underneath will make it seem to be not as nicely fitted as without.
I would however get a strapless bra that supports and maybe pushes the girls upwards.
I got two pictures in which I'm wearing both a petticoat and the bolero. I you are curious; I also have a picture without the petticoat and one without the bolero.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fransisca
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2014

de jurk is echt heel mooi ben er helemaal verliefd op
alleen jammer dat het in een doos gepropt is
zodat ik hem nog eerst naar de stomerij moet brengen
dit is het enige min punt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JBLANKEN
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

As usual a perfect and fast service, thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door May
  • Oct 26, 2012

mooi..................................

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kelly
  • Geverifieerde Koper
  • May 05, 2012

Heb mijn kleed vrijdag ontvange, het is super mooi, even mooi als op de foto en past perfect!
Ik ben super content!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door greetje
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2014

super mooi, ben erg tevreden, enigste nadeel dat de jurk te lang is.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Manu
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2012

Can you paint this dress? Because they said it's satin, but that's not a fabric type... It's a sort of weave..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door one1_lin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2014

Es un hermoso vestido, me enamore de el desde la primera vista! Tardo en llegar, pero hermoso!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sneha
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2014

Extremely happy with my custom made gown. Measurements are perfect as given and it fits me like a glove. Have attached the pictures without the petticoat. Quality of material is amazing.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vanessa
  • Oct 15, 2014

ola quiero saber si el vestido necesita enagua y si lleva antideslizante el corpiño!!gracias. SERA MI VESTIDOOOOO!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
27%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 197.99
 LTBridal A-lijn strapless prinsessenjurk organza trouwjurk met kathedraalsleep (937254)
11% koopUSD $ 78.29
 A-lijn prinses sweetheart tule met applique trouwjurk met hofsleep
7% koopUSD $ 147.49
 baljurk sweetheart rechter trein taft trouwjurk
4% koopUSD $ 220.49
 ltbridal a-lijn prinses strapless asymmetrische tule en kant trouwjurk (937262)
3% koopUSD $ 68.59
 ARTEMIS - Trouwjurk van Taf
3% koopUSD $ 147.49
 A-lijn satijnen trouwjurk met geschulpte halslijn, hofsleep en omslag
3% koopUSD $ 127.99
 FENNGUNDE - Trouwjurk van Organza en Satijn
3% koopUSD $ 147.49
 Strapless satijnen pick-up trouwjurk/baljurk met kapelsleep
3% koopUSD $ 164.99
 NESS - Trouwjurk van Organza en Kant
2% koopUSD $ 199.49
 A-lijn strapless organza trouwjurk met geschulpte hals, vloerlengte
2% koopUSD $ 141.99
 NYX - Trouwjurk van Satijn met Bolero
2% koopUSD $ 164.99
 Schouderafhangende trouwjurk/baljurk van satijn en organza, met kapelsleep
2% koopUSD $ 199.49
 a-lijn prinses strapless vegen / borstelen trein tule bruidsjurk
1% koopUSD $ 118.79
 a-lijn prinses een schouder vegen / borstelen trein kanten weddimg jurk (632807)
1% koopUSD $ 197.99
 Baljurk strapless knielange satijn en tule trouwjurk met een wrap
1% koopUSD $ 89.69
 a-lijn prinses geliefde organza bruidsjurk
1% koopUSD $ 197.99
 schede / column banden rechter trein tule bruidsjurk
1% koopUSD $ 164.99
 BLAIR - Trouwjurk van Taf
1% koopUSD $ 197.99
 THALIA - Trouwjurk van Taf
1% koopUSD $ 182.49
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 118.79
 a-lijn strapless vloer-length organza bruidsjurk (937265)
1% koopUSD $ 69.99
 Queen Anne baljurk/trouwjurk van satijn en kant, met hofsleep (699598)
1% koopUSD $ 147.49
 a-lijn off-the-shoulder geschulpte-edge vegen / borstelen trein satijnen trouwjurk (636695)
1% koopUSD $ 147.49
 a-lijn prinses anne vegen / borstelen trein tule bruidsjurk
1% koopUSD $ 197.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest