English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (637 reviews)
Schrijf een review
  • Door Vale
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2015

Eccolo il mio fantastico abito ( bianco).
Ragazze e da pazzi non acquistarli in questo sito: il risparmio è incredibile e la qualità è esattamente la stessa che si trova nei negozi.
Auguri a tutte le spose

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francesca
  • Dec 09, 2012

mi piacciono molto gli abiti da sposa...ma se vorrei venire di presenza dove vi trovate..sono molto interessata..e questo mi piace tantissimo

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mihaela
  • Jul 20, 2011

Ho ordinato il vestito due mesi prima del matrimonio ed ero sicuro che non andrò, ma ho raggiunto un mese dall'ordine. L'abito era stupendo, le misure sono state corrette e mi sentivo grande.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Belloooo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2011

Abito fantastico!!!
Mi sono sposata a metà settembre e l'abito ha riscosso davvero un successone!
Non posso negare però l'ansia legata all'acquisto: ordine fatto a metà febbraio e arrivato a destinazione (Sardegna) i primi di maggio dentro una scatola piccolissima (il primo pensiero è stato che si fossero dimenticati di spedirmi il mio abito da sposa).
Consiglio l'acquisto di quest'abito su misura: ricordate però di prendere le misure con indosso le scarpe che userete o comunque considerando almeno 10 cm di tacco altrimenti correrete il rischio che possa risultare troppo corto.
Allego una foto del particolare del corpino.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ELENA
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 07, 2012

Favoloso, sensazionale. Ho ricevuto un sacco di complimenti! Grazie di tutto cuore!!!!!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sythiah101
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2015

This dress was absolutely AMAZING! The fit was perfect and I had provided custom measurements. I placed my order in the beginning of April for a May 10th wedding and my dress arrived on time! We were so worried that the dress would not arrive on time or would not fit properly but it was PERFECT. Everyone that saw the dress thought I had spent a fortune on it. I chose not to wear the bolero jacket even though it was quite cute, I found it a little itchy on the hot day.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door TVangundy
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2015

The dress was a little big on me when it first arrived but after a little work was done by my seamstress, this was the most beautiful wedding dress! I absolutely loved this dress and thank you to Kim Valdez Photography for the amazing photos that I can use to show others this amazing dress!!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carinagirlcat
  • Jul 07, 2015

Eu amei o vestido perfeito. Fiquei muito feliz pois veio melhor do que eu imaginava recomendo esse site demorou um mês certinho pra chegar pra mim foi muito rapido. Graças a Deus deu tudo certo. paguei R$ 463,00 de taxa na alfandega mais valeu a pena. obg

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s.harderbanke
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2015

Rigtig flot kjole, præcis som billede. God kvalitet.

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marian
  • Apr 21, 2015

Hermoso vestido!!! Muchas Gracias!!!

Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Organza Bruidsjurk -met Ivoor Kathedraalsleep
11% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
7% koopUSD $ 149.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Tule/Kant Bruidsjurk -met Ivoor Asymmetrisch
3% koopUSD $ 69.99
 ARTEMIS - Trouwjurk van Taf
3% koopUSD $ 129.99
 Strapless satijnen pick-up trouwjurk/baljurk met kapelsleep
3% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn - Strapless Organza Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond
2% koopUSD $ 49.99
 Galajurk - Sweetheart Taffeta Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
2% koopUSD $ 249.99
 NYX - Trouwjurk van Satijn met Bolero
2% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn satijnen trouwjurk met geschulpte halslijn, hofsleep en omslag
1% koopUSD $ 149.99
 CLYMENE - Trouwjurk van Organza
1% koopUSD $ 299.99
 Galajurk - Strapless Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Tot de knie Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 NESS - Trouwjurk van Organza en Kant
1% koopUSD $ 249.99
 FENNGUNDE - Trouwjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 179.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Tule Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Organza Bruidsjurk -met Ivoor Kapelsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 229.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Tule Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond Grote Maten
1% koopUSD $ 249.99
 A-Lijn - Strapless Taffeta Bruidsjurk -met Ivoor Kapelsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 189.99
 A-lijn strapless organza trouwjurk met geschulpte hals, vloerlengte
1% koopUSD $ 159.99
 THALIA - Trouwjurk van Taf
1% koopUSD $ 159.99
 Schouderafhangende trouwjurk/baljurk van satijn en organza, met kapelsleep
1% koopUSD $ 229.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 159.99
 Galajurk - Een-schouder Organza Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond Grote Maten
1% koopUSD $ 189.99
 A-Lijn - Strapless Satijn Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 249.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Satijn Bruidsjurk -met Ivoor Kapelsleep Grote Maten
1% koopUSD $ 249.99
 KEILA - Trouwjurk
1% koopUSD $ 229.99
 OCEANSIDE - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 EYOTA - Trouwjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest