English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (639 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mendy
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2013

UITELICHTE REVIEW

I can definitely recommend this beautiful dress! Thank you Light in the Box!

I was a bit anxious when I read that the dress should be ordered an inch narrower than your actual measurements, but I gave my measurements just a bit tighter than usual in centimeters and it fits perfectly! If I wish, I can still pull it a lot tighter, except over my hips. I measured my hips over my bum like the picture and google said, but I might have a lower bum than usual, because the body doesn't come that far down.
I'd already read that it came in a very small box, so there was no surprise there. It came out without any further complications than a few light folds, but it's such a thick fabric that it's easily fixed.
I can't believe that such a beautiful dress can cost less than 300 euros!
Though the lacing at some spots on the body and bolero wasn't as neatly finished as in the picture, it's easily set straight (just don't cut it!) if you sew it in.
I tried it on with and without a petticoat, and I find it easier to move around with a small one with just two small hoops at the bottom. I'm going to have a private beach wedding so I don't need a very puffy dress, though that's certainly possible. It already has some tulle and filling in the skirt so you don't need one, though I think it's just a bit prettier with one.
You don't need a corset, as it's already in the body of the dress and another one underneath will make it seem to be not as nicely fitted as without.
I would however get a strapless bra that supports and maybe pushes the girls upwards.
I got two pictures in which I'm wearing both a petticoat and the bolero. I you are curious; I also have a picture without the petticoat and one without the bolero.

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANGELICA ZÚÑIGA
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2013

ESTE ES UN HERMOSO VESTIDO, YO LO COMPRE Y ES IGUAL COMO SE MUESTRA EN LA FOTO, LOS MEJORES COMENTARIOS SOBRE MI VESTIDO RECIBI EN MI BODA, Y ADEMAS A UN SUPER BUEN PRECIO, YA QUE EN CHILE SON MUY COSTOSOS. ASI QUE ANÍMENSE A PEDIR EL SUYO

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Eliane
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

Cette robe est juste magnifique !! Je l'ai reçu aujourd'hui et elle est parfaite, faite surmesure, aucunes retouches à prévoir !!! Je l'a recommande vivement.

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Holly Hague
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2013

I bought this dress for my Senior Prom (2013). We cut off the train, and it still looked amazing! The material is sturdy, yet flows very nicely. If you have a long torso and are slender, this dress will definitely flatter your figure. I am 5"5", 120 lbs. I took a size 2. Hopefully all the info. will help you envision how you would look in this dress. I am wearing a 3" heel with no petticoat, and the front is the perfect length. The coverup is nice, but it changes the look of the whole dress. You gotta try this dress!

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn
Antwoord Was dit nuttig? (8) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cynthia
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

This dress was absolutely beautiful! I was nervous at first but when I tried it on it was perfect!!!! I will definitely be ordering from here again!

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cornelia Hirsch
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2013

The dress was made especially and all messurements were correct. It fit like a ring on a finger.
Delivery was very quick and good.
But the most important to know is that the wedding dress looked exactly as on the foto shown on their website. It is a very beautiful dress and will make the bride look stunning. The price is incredible and also the details the dress has. Look at the fotos I have attached.

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sandra Parker
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Hoy recibi mi vestido!!! honestamente es mas de lo que esperaba, los materiales, los acabados, detalles, el largo todo! todo es perfecto, es EXACTAMENTE igual al que se muestra en la foto, no necesitas comprar nada para usar debajo porque el vuelo de la falda viene tal cual como en la foto, estuve informada todo el tiempo acerca del proceso, y del transito del envio ya que pude rastrearlo por internet. Es la primera vez que compro un vestido por internet, estoy suoer feliz y fascinada, Gracias lightinthebox!! muy recomendada, ya quiero ordenar mis zapatos y demas cosas que necesitamos para la ceremonia y la recepcion. Super recomendadisimo, cumplimiento y seriedad 100%!

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wedding 2013
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 30, 2012

This dress was amazing so happy I bought it. The only thing for me was that I wish I had gotten the size 4 instead of size 6. Couple little strings that need to be trimmed down but that was it. So happy with this dress. I can't wait until I get to share with all of my family.
Thank you Lightinthebox

I am buying the Petticoat item #00021701 for this dress I'll put another pic up to show everyone.

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ayama Ebert
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 18, 2012

Amei meu vestido, ele chegou em perfeito estado. O tecido e o bordado é de otima qualidade .Demorou 30 dias para chegar no Brasil e + ou 30 dias para ser liberado pela alfandega, que cobrou 60% de imposto (incluindo em cima do frete), mesmo assim ficou mais barato que o aluguel de um vestido no brasil. Uma dica antes de eu escolher o modelo, fui até uma loja de noivas e exprementei vários modelos, para ver qual eu gostava mais(se era tomara que caia ou não, cintura baixa ou não, reto ou armado), fazendo isso eu vi qual era o melhor estilo para o meu perfil.

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2012

Hatte erst bedenken mir ein Kleid im Internet zu bestellen, da man es ja nur auf Bildern sehen kann....Habe es nicht bereut!!!
Hab es in Champagner in (Gr. 36) bestellt.
Das einzigste was man bemängeln kann, ist dass die Bolerojacke etwas vom Farbton des Kleides abweicht,das sah nicht so gut aus.Aber ich hatte nie vor die Jacke zu tragen...
Da es hinten zum schnüren ist,kann man die weite sehr gut regulieren.
Insgesamt ist es ein sehr,sehr schönes Kleid.Super Schnitt.Kann ich nur weiter empfehlen.
Aber auch sehr schwer!Ich war froh wo ich es wieder ausziehen konnte... :)
Habe mir auch direkt die passenden Schuhe dazu bestellt,weil ich sonst Probleme bekommen hätte im Laden den richtigen Farbton zu bekommen.Da das Kleid geht eher ins Cappuccino vom Farbton her. Schuhe in Champagner wären zu hell gewesen.

Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless kant / satijn
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 179.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein strapless satijnen
1% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Hartvormig Organza met Kruiselings / Bloem / Gelaagd
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein een schouder kant / satijn
1% koopUSD $ 179.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-vloer lengte strapless organza / satijn
1% koopUSD $ 149.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-rechter trein lieverd organza
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein strapless taft
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein chiffon sweetheart
1% koopUSD $ 109.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein scoop charmeuse
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein koningin anne kant / satijn
1% koopUSD $ 139.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless organza / satijn
2% koopUSD $ 179.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein halter tule
2% koopUSD $ 179.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-vloer-length juweel chiffon / kant
2% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Geinspireerd door vintage Strijksleep V-hals Chiffon / Kant met Appliques / Knoop
3% koopUSD $ 99.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein v-hals chiffon
3% koopUSD $ 119.99
 lanting bruid trompet / zeemeermin grote maten / tenger trouwjurk-sweep / borstel trein off-the-shoulder chiffon / kant
3% koopUSD $ 199.99
 3 bot hoepel tule onderrokken bruiloft
4% koopUSD $ 22.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless taft
4% koopUSD $ 169.99
 Lanting bruid baljurk petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless chiffon
4% koopUSD $ 129.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
5% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein off-the-shoulder chiffon
5% koopUSD $ 179.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Met sieraad Kant met Appliques / Kralen
5% koopUSD $ 119.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule
6% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Chic & Modern Hofsleep V-hals Organza met
6% koopUSD $ 229.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-knielange scoop taft / tule
6% koopUSD $ 109.99
 lanting bruid trompet / zeemeermin trouwjurk-kapel trein strapless chiffon / satijn / tule
1% koopUSD $ 299.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Kapelsleep Hartvormig Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein lieverd satijn
1% koopUSD $ 149.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein koningin anne tule
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein chiffon sweetheart
1% koopUSD $ 199.99
 lanting bruid lanting trompet / zeemeermin trouwjurk - ivoor rechter trein v-hals charmeuse
1% koopUSD $ 199.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Bruiloft Jurk - Doorzichtig A-lijn / Prinses V-hals Asymmetrisch Kant met Kant
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest