English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (57 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sokowanchi
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2012

I wore this dress to my schools annual beauty pageant and I got lots of compliments through the night. The dress was professionally made very beautiful, elegant and needed no addition adjustments. I placed a custom order so it was structured to fit me like a second skin. I must say lightinthebox.com is an exceptional site although it took over a month to get this dress it was totally worth the wait.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rosannahsmith
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 22, 2014

Absolutely beautiful dress! Beautifully made and survived a pretty lively evening, still looking the same the morning after. I didn't go for custom measurements and yet for me it was still the perfect fit. It came two days after the date suggested which was fine in my case, but I possibly would't risk ordering last minute!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tilly Jones
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2012

Beautiful product, beautiful service! Arrived quickly, ordered custom measurements which were perfect, really well made. I ordered the dress in the colour burgundy which was really beautiful and eye catching. The sequins add a touch of glamour and look gorgeous when they catch the light.
I wore the dress to my high school graduation and received so many compliments! I would 100% recommend lightinthebox!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angie
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

I looooooved this dress! I ordered it in the light sky blue and I got so many compliments on it. I was a little worried that it would be too revealing and look slutty, but once I got the dress I found that the cut was perfect and that it was cut in an elegant and classy looking way. I would definitely order from this website again, however I wish I would have ordered custom sizing because I spent a fortune getting the dress hemmed and taken in.

Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2011

The dress looked just like the picture. I opted for custom measurements which was totally worth it although I still had to hem the dress.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joanna
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

The dress was absolutely stunning!
I got the dress custom made.

It was VERY well fitted BUT that was only because the measurements that I gave to Lightinthebox were in fact 2 inches smaller than what I had actually measured myself against.

I did this because of previous experience. Understandably, Lightinthebox gives an extra inch (sometimes 2) based on custom measurements and this is because they would rather you fit the dress rather than not fit in it at all. However, this time I knew that I needed a very fitting dress so I actually took off 2 inches from each measurement (excluding height) I gave to Lightinthebox. This way I did not have to get the dress altered around the waist and bust area.

However, the straps that hang on the shoulders were far too loose and had to get adjusted. If I had not, I would be pulling the straps up all night long.

Overall, the quality of the dress was fantastic and I am really pleased with it.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olja_evseeva
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

Excellent dress. Very elegant and feminine.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ashwaq--85
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

i liked so much is very nice dress is like the picture

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gillioz.pa
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2014

très bon article, excellent , vos article en général sont bien mais parfois il y a de petit problème de finition

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emily
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

It's been a pleasure to buy from Light in the box. The dress i received was in a very good quality, look just like the picture and it fit perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Hoge split Celebrity-Stijl Strak/kolom Schouderafhangend V-hals Tot de grond Chiffon met
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk Baljurk V-hals Kapelsleep Satijn / Tule met Bloem(en)
1% koopUSD $ 179.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metSplit voorzijde
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel Hoge split Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Met sieraad Strijksleep
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Black tie gala Jurk - Elegant Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Sexy Blote rug Elegant Celebrity-Stijl A-lijn V-hals Strijksleep Georgette met Zijdrapering
1% koopUSD $ 189.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Strak/kolom Schouderafhangend Tot de grond Chiffon met Strik(ken)
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Spaghettibandjes Hofsleep Jersey met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Hoge split Celebrity-Stijl Strak/kolom Halter Strijksleep Chiffon met Split voorzijde
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Hofsleep Satijn chiffon metDrapering Sjerp /
1% koopUSD $ 98.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Black tie gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Plooien
2% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen
2% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant Jersey met Kant
2% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon
3% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Celebrity-Stijl Hoge split Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon metDrapering Split
3% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl Strak/kolom V-hals Bandjes Tot de grond Chiffon metDrapering
3% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen / Kruiselings
4% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Met sieraad Tot de grond Jersey met Kralen
4% koopUSD $ 89.99
 Formele avondjurk - elegante a-line off-the-shoulder vloerlengte chiffon met plooien
4% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Bandjes Tot de grond Satijn chiffon met
5% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Sexy Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Schouderafhangend V-hals Tot de grond
5% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Kralen Kruiselings
5% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Celebrity-Stijl Sexy Blote rug Elegant Strak/kolom Hartvormig Tot de grond
6% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Prachtig zwart Kleurenblok A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Chiffon
6% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Sexy Trompet / zeemeermin Een-schouder Kapelsleep Satijn met Appliques
6% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Hartvormig Hofsleep Stretchsatijn met Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Black tie gala Jurk - Vintage-geinspireerd Celebrity-Stijl A-lijn V-hals Strijksleep Georgette
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Strijksleep Tule met Kralen / Kant / Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon met Strik(ken)
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Met sieraad Hofsleep Satijn / Tule met Appliques
1% koopUSD $ 179.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Hartvormig Tot de grond Satijn Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless Hartvormig Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 113.99
 2017 ts couture® avondjurk trompet / mermaid spaghettibandjes rechter trein jersey met appliques / toetsen / sjerp / lint
1% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey metAppliques Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Satijn met Plooien
1% koopUSD $ 98.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Celebrity-Stijl Blote rug Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette metSplit
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Familiebijeenkomst Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl A-lijn Hoge nek Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 139.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Sexy Blote rug Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom Strapless Tot de grond Jersey
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Prachtig zwart Strak/kolom Halter Strijksleep Jersey met Kristaldetails Drapering
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Georgette met Split voorzijde / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Fluweel met Plooien
1% koopUSD $ 80.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn Prinses Strapless Strijksleep Chiffon metDrapering Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel Blote rug Elegant Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Hartvormig Hofsleep Pailletten
1% koopUSD $ 125.99
 Formele avonden Jurk - Bloemen A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Tule met Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Prachtig zwart Celebrity-Stijl A-lijn Prinses V-hals Bandjes Tot de grond
1% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met Appliques Drapering
1% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Doorzichtig Prachtig zwart Hoge split Celebrity-Stijl Strak/kolom Met sieraad
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Celebrity-Stijl A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Black tie gala Jurk - Prachtig zwart Elegant Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Jersey metKralen
1% koopUSD $ 109.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest