English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (57 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sokowanchi
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2012

I wore this dress to my schools annual beauty pageant and I got lots of compliments through the night. The dress was professionally made very beautiful, elegant and needed no addition adjustments. I placed a custom order so it was structured to fit me like a second skin. I must say lightinthebox.com is an exceptional site although it took over a month to get this dress it was totally worth the wait.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rosannahsmith
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 22, 2014

Absolutely beautiful dress! Beautifully made and survived a pretty lively evening, still looking the same the morning after. I didn't go for custom measurements and yet for me it was still the perfect fit. It came two days after the date suggested which was fine in my case, but I possibly would't risk ordering last minute!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tilly Jones
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 15, 2012

Beautiful product, beautiful service! Arrived quickly, ordered custom measurements which were perfect, really well made. I ordered the dress in the colour burgundy which was really beautiful and eye catching. The sequins add a touch of glamour and look gorgeous when they catch the light.
I wore the dress to my high school graduation and received so many compliments! I would 100% recommend lightinthebox!

Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings / Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angie
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

I looooooved this dress! I ordered it in the light sky blue and I got so many compliments on it. I was a little worried that it would be too revealing and look slutty, but once I got the dress I found that the cut was perfect and that it was cut in an elegant and classy looking way. I would definitely order from this website again, however I wish I would have ordered custom sizing because I spent a fortune getting the dress hemmed and taken in.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings / Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /
Antwoord Was dit nuttig? (6) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 12, 2011

The dress looked just like the picture. I opted for custom measurements which was totally worth it although I still had to hem the dress.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Joanna
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2012

The dress was absolutely stunning!
I got the dress custom made.

It was VERY well fitted BUT that was only because the measurements that I gave to Lightinthebox were in fact 2 inches smaller than what I had actually measured myself against.

I did this because of previous experience. Understandably, Lightinthebox gives an extra inch (sometimes 2) based on custom measurements and this is because they would rather you fit the dress rather than not fit in it at all. However, this time I knew that I needed a very fitting dress so I actually took off 2 inches from each measurement (excluding height) I gave to Lightinthebox. This way I did not have to get the dress altered around the waist and bust area.

However, the straps that hang on the shoulders were far too loose and had to get adjusted. If I had not, I would be pulling the straps up all night long.

Overall, the quality of the dress was fantastic and I am really pleased with it.

Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olja_evseeva
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

Excellent dress. Very elegant and feminine.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ashwaq--85
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

i liked so much is very nice dress is like the picture

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gillioz.pa
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 12, 2014

très bon article, excellent , vos article en général sont bien mais parfois il y a de petit problème de finition

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emily
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2013

It's been a pleasure to buy from Light in the box. The dress i received was in a very good quality, look just like the picture and it fit perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split Strak/kolom Schouderafhangend / V-hals Tot de grond Chiffon metKralen / Kruiselings /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Jersey met
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy / Blote rug / Elegant Strak/kolom Strapless Tot de grond Jersey metSplit
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant / Hoge split Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon metDrapering / Ruches
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette met Kruiselings / Split voorzijde
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom V-hals Strijksleep Georgette met Kant
1% koopUSD $ 129.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid sweetheart vloer-length satijn / lovertjes met pailletten
1% koopUSD $ 80.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Georgette met Split voorzijde / Zijdrapering
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Hoge split Strak/kolom Halter Strijksleep Chiffon met Split voorzijde
2% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split A-lijn / Prinses Hartvormig Tot de grond Chiffon metSplit voorzijde / Kruiselings /
2% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug / Elegant / Sexy A-lijn V-hals Strijksleep Georgette met Zijdrapering
2% koopUSD $ 170.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Strijksleep Chiffon metDrapering / Kruiselings /
3% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon met
3% koopUSD $ 80.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Sexy / Doorzichtig / Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Vierkant Strijksleep Jersey met
3% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Prachtig zwart / Elegant Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Jersey met Kralen / Kristaldetails
4% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Strapless / Hartvormig Strijksleep Chiffon metZijdrapering /
4% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk A-lijn V-hals Strijksleep Tule met Kralen / Kant / Pailletten
4% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Split voorzijde / Zijdrapering / Ruches
5% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd / Prachtig zwart / Kleurenblok A-lijn / Prinses V-hals Tot de grond Chiffon
5% koopUSD $ 129.99
 ts couture® avondjurk - converteerbare jurk plus size / tenger a-lijn vloer-length georgette
5% koopUSD $ 79.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid sweetheart rechter trein stretch satijn
6% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Vetersluiting A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Appliques / Kralen / Pareldetails
6% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals / Bandjes Tot de grond Chiffon met Drapering / Plooien
6% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk schede / kolom off-the-shoulder vloer-length chiffon met strik (s)
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk - mooie achtertuin trompet / mermaid v-hals sweep / borstel trein kanten / trui met kant
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom V-hals Strijksleep Jersey met Kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant / Glitter & Sprankel / Doorzichtig Strak/kolom Bateau Tot de grond Tule met
1% koopUSD $ 143.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
1% koopUSD $ 119.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid juweel vloer-length jersey met kralen
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy A-lijn / Prinses Schouderafhangend / Hartvormig Tot de grond Chiffon / Tule met
1% koopUSD $ 129.99
 ts couture® avondjurk a-lijn v-hals sweep / borstel trein kanten met kant
1% koopUSD $ 149.99
 ts couture® avondjurk schede / column halster vloer-length lovertjes met pailletten
1% koopUSD $ 80.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Hofsleep Georgette metZijdrapering / Kruiselings / Split voorzijde /
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Taffeta met Sjerp / Lint / Ruches
1% koopUSD $ 123.49
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant A-lijn / Prinses V-hals / Bandjes Tot de grond Chiffon met Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 99.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid spaghettibandjes rechter trein lovertjes met pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant / Tule met Appliques / Kralen / Pailletten
1% koopUSD $ 129.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy / Blote rug / Elegant Strak/kolom Schouderafhangend Strijksleep Jersey met
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon met Sjerp / Lint / Zijdrapering / Split voorzijde
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Strak/kolom Queen Anne Tot de grond Chiffon met Ruches
1% koopUSD $ 139.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant / Sexy / Blote rug Strak/kolom Hartvormig Tot de grond Stretchsatijn met
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split / Doorzichtig / Prachtig zwart Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon / Jersey met
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk a-lijn juweel vloer-length chiffon / kant / satijn met
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Schouderafhangend Hofsleep Satijn chiffon met Drapering / Sjerp / Lint / Zijdrapering / Ruches
1% koopUSD $ 107.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Drapering / Bloem(en)
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Een-schouder Strijksleep Chiffon met Pareldetails
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon metGerimpeld / Split
1% koopUSD $ 129.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk Trompet / zeemeermin Spaghettibandjes Strijksleep Stretchsatijn / Pailletten metKristaldetails /
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Strapless Tot de grond Kant / Stretchsatijn met
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest