English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (399 reviews)
Schrijf een review
  • Door Pietro
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2013

Excellent product, it work, plugged and work. Testing device on several car without problem . Auto recognize operation mode thru OBDII CANBUS 157654 and ISO91412 . Bundled with the device there is a software that permit full control and testing . Very fast from order confirm to expedition .Good package with clear identification of buyer .Price low . I recommend it to anyone who works with the automotive industry . You can reset error condition on your car . With simple modication you can use it with Arduino!!!!


Ciao

Pietro

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hasan Feroze
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2012

I was very curious regarding the quality and working of OBDII scanner but i received it on time and its working pretty good. The default software provided with the package is providing all the basic data and the scanner is reading all the available on board protocols.

I have used it with my Toyota Corolla and Civic reborn 2011 in both these cars its working perfectly fine. Good thing about the software provided that it can reset the setting to default and can turn off the check engine light.

One more thing the price is very reasonable and compared to quality and working.

Thanks Lightinthebox....

Hasan Feroze (Pakistan)

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ism
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2014

o pedido 1407271808491912 chegou dia 03/11/2014 segunda feira não posso condenalos pelo atraso e sim o nosso pais, que deixa a desejar

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alessandrokillo
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2014

il programma è molto userfriendly e facile da imparare. è anche molto facile da installare, consegna nei tempi stabiliti.

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dot
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2013

The shipping was faster then expected. I hope all will be ok with the scanner as the CD is not working in 3 pc's.

Ok... let me tell you that they gave me a link to download the CD.

Nice work. You deserve 5stars now (4,5 but 5 will do).

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door рамзан
  • Apr 10, 2013

подойдет
на ауди тт 2001г он

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic
Antwoord Was dit nuttig? (1) (3) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door petronel
  • Apr 14, 2011

volevo sapere quale di cuesti cavi mi va bene per la mia honda civic 1400 cilindrata 16 v del 2000 ano grazie aspeto la vostra risposta

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pierrickd
  • Mar 29, 2011

L’ OBD2 scanner ELM327 USB, interface et logiciel, est une très belle invention : pour quelques euros grâce à Lightinthebox j’ai eu le diagnostic d’un affichage d’alerte (anomalie temporaire de la commande d’accélérateur) et même éteindre cet affichage alors qu’il restait allumé après disparition de l’anomalie. Ce voyant « diagnostic » ne s’est jamais rallumé.
J’avais eu auparavant un diagnostic très cher mais évasif de la part d’un concessionnaire qui envisageait le remplacement progressif de toute la commande et qui, bien sur, n’avait même pas essayé d’éteindre le voyant…
Je félicite LightintheBox pour sa livraison rapide et son prix (très inférieur à l’intervention du garagiste…)

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pierrickd
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2011

Due to a single interference in the throttle electric command, this warning stayed lighting. A scan done by the Peugeot agent (30 Euros) confirmed the origin, but the agent was unable to define the actions to do and their costs! He let the light on!
I received the ELM327 OBD2 scanner very quickly. The installation has been very easy.
The autodiagnostic light is now off but still active: No new interference. Many thanks to Lightinthebox for a price and delivery very good.

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pascal
  • Geverifieerde Koper
  • May 03, 2016

Je n'ai jamais reçu le colis n° SYLLT35376386, après contact avec le service après vente un "autre" colis m'as été envoyé, ce qui explique le délais de livraison très long, le colis n° RC323770362NL est bien arrivé aujourd'hui, il ne me reste plus qu'à le tester ces prochains jours.

OBD2 scanner ELM327 usb - plastic
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 OBD2 scanner ELM327 usb - plastic
1%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 Mini ELM327 V1.5 Bluetooth ELM 327 OBDII OBD2 protocollen Auto Diagnostic Tool
1% koopUSD $ 9.99
 draagbare mini v1.5 elm327 obd2 / obdii bluetooth auto auto-scanner diagnostisch hulpmiddel voor android
1% koopUSD $ 5.99
 16 pins OBD2 OBDII Splitter Extension Cable Male naar Dual Female Y-kabel
1% koopUSD $ 6.99
 ford usb-interface OBD 2 diagnose-scanner hulpmiddel
1% koopUSD $ 31.99
 Super Mini ELM327 Bluetooth V1.5 OBD2 Car Diagnostic Interface Tool - Blauw
1% koopUSD $ 8.99
 OBD2 / OBDII Autodiagnosescanner, werkt op Android Torque v2.1 Bluetooth ELM 327 Interface
1% koopUSD $ 5.99
 ELM327 OBDII V1.5 CAN-BUS Bluetooth Diagnostic Interface Scanner
1% koopUSD $ 8.99
 7 m usb aluminium industriele endoscoop camera endoscoopkanaal 7mm diameter hoofd waterdichte endoscoop
1% koopUSD $ 10.99
 7-inch tft-scherm 2 din in-dash auto dvd-speler met Bluetooth, gps-navigatie lezen, ipod-input, tv
2% koopUSD $ 142.99
 USB waterdicht en flexibel Inspectie Camera Microscoop Borescope endoscoop 15m Plug
2% koopUSD $ 35.99
 HHOBD Torque Android Bluetooth OBD2 Wireless CAN BUS Scanner Interface Adapter Leef gegevens
3% koopUSD $ 5.99
 Volkswagen - 6,2" - 800 x 480 - 2 Din
3% koopUSD $ 274.99
 2014 VAG COM VCDS 12.12.1 French (FR) Version High Quality
3% koopUSD $ 34.99
 VAG Drive Box Bosch EDC15/ME7 OBD2 IMMO Deactivator Activator VAG Diagnostic Tool
3% koopUSD $ 28.99
 carkit mp3-speler fm-zender LCD-achtergrondverlichting weer afstandsbediening usb sd mmc-sleuf
3% koopUSD $ 7.99
 Autel ® autolink al619 abs / srs obdii kan hulpmiddel scanner diagnostische
4% koopUSD $ 182.99
 draadloze bluetooth 3,5 mm aux audio stereo muziek thuis auto ontvanger adapter w / mic
4% koopUSD $ 4.99
 ELM327C Super Mini V1.5 Bluetooth OBD-II Car Auto Diagnose Scanner Tool - Blauw + Zwart (12V)
4% koopUSD $ 11.99
 OBD2 auto diagnostisch hulpmiddel VAG tacho 3.01+ opel immo airbag
4% koopUSD $ 21.99
 2015 newsest Vgate icar3 wifi elm327 obdii auto diagnostisch hulpmiddel voor iOS en Android
4% koopUSD $ 36.99
 autel MaxiScan MS309 kunt bus obdii code lezer
5% koopUSD $ 26.99
 6.2 "2DIN LCD touch screen in-dash auto dvd speler met gps, bluetooth, ipod, atv
5% koopUSD $ 140.99
 bmw scanner 1.4.0 diagnostisch hulpmiddel scanner 1.4.0 versie OBD2 code lezer voor BMW
5% koopUSD $ 28.99
 H7 12V 100W Super White Light Car Halogeen lampen (1 Paar)
5% koopUSD $ 11.99
 VAG 409.1 KKL usb voor audi vw met originele FT232RL chip
1% koopUSD $ 13.99
 2015 nieuwste Vgate icar3 bluetooth elm327 obdii auto diagnostisch hulpmiddel voor ios&android
1% koopUSD $ 33.99
 U480 1,5 "lcd universele can-bus obd2 auto diagnostische code lezer memo scanner
1% koopUSD $ 21.99
 universele zinklegering 1500w DC 12V naar AC 220V omvormer met auto aansteker - zilver
1% koopUSD $ 56.99
 voorruit zuignap voor in de auto Houder voor TomTom ONE 130 140 S 125 sexl 330 340 350 335 S XXL 540 550 S 535 t
1% koopUSD $ 4.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest