English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door katja
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2014

staat heel leuk, mooie model, afslankend en goed te combineren .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door josette.nadon
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 20, 2017

Bonjour,
Je viens de recevoir cette robe, très belle et fait assez bien .
Je vais probablement raccourcir les bretelles .
Le petit manteau fait aussi très bien et la broche je l'ai défait après le veston mis autrement sur le bon sens . Il tombe mieux comme ça .

Finalement bon achat.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danypup
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2015

Vestito molto bello..la zia della sposa entusiasta dell'acquisto!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra.GR
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

Many thanks for this beautiful dress it is exactly the same as in the photograph.Youre track servicesare first class.I would recommened this site.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carol-jackson09
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

This is a beautiful elegant dress, it fits well down to the straps that keep falling over. The jacket is a well fit and it looks great on, thanks! I will be ready for the wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ann Peel
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

I ordered this dress for my motherinlaw for a wedding. I had various emails with the company asking me to check the measurements as they were concerned about the sizing with the design of dress. In the end the tailor said that the design of dress just wouldn't work. I really appreciated their prompt correspondence, honesty and advice. They did make some other suggestions that would work with her shape but they were all long dresses which she didn't want. They were more than happy to process a complete refund. On the basis of this alone I would highly recommend them.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dplumley54
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

Absolutely gorgeous!!!! I was nervous due to not having ordered a dress on line before.
The dress is for my son's wedding and is perfect!!

My only complaint which is really nothing is that the brooch is very flimsy and I will have to replace it. It falls toward one side and doesn't lie flat across the jacket front.

Other than that..PERFECT!

I had never heard of this site before but I'm spreading the word

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aurora
  • Sep 23, 2013

Deseo pedir este vestido, pero a la hora de escribir todos los datos me piden que ponga el número del cupón, y lo siento, pero no sé cual es. además he leido todo lo que corresponde al pedido, y no encuentro el tal número del cupón. serían tan amables de decirme dónde lo he de buscar, o , a que se refiere . Agradecida que ,me lo faciliten lo antes posible .Un saludo y decirles que me encanta todos sus productos, es fantástico no tener que ir recorriendo tiendas .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Doc
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2012

Wunderschönes Kleid, optimale Passform und höchste Qualität

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken - Omslag inbegrepen Tot de knie Halve mouw Taffeta - Kralen / Kant /
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Over de knie Mouwloos Chiffon Charmeuse - Kralen Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote maten / Petite Bruidsmoederjurken Over de knie Korte mouw Chiffon - Appliques / Kralen
2% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de knie Halve mouw Chiffon Kant - Kant
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting Bride® Tot de enkel Kant Bruidsmeisjesjurk - Strak/kolom Vierkant met Patroon / Print
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsmoederjurken Tot de enkel 3/4 mouw Chiffon / Kant - Kant
5% koopUSD $ 89.99
 LAN TING BRIDE Trompet / zeemeermin Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Over de knie Lange mouw Chiffon - Kralen
6% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de grond Mouwloos Chiffon - Kwastje(s)
7% koopUSD $ 98.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Doorzichtig Tot de knie Korte mouw Kant Taffeta - Kralen Bloem(en) Kant
9% koopUSD $ 109.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Bruidsmoederjurken - Transformeerbare jurk Tot de knie Lange mouw Taffeta - Appliques
10% koopUSD $ 99.99
 LAN TING BRIDE Strak/kolom Grote maten Petite Bruidsmoederjurken - Elegant Tot de knie Mouwloos Chiffon - Kralen Kruiselings
11% koopUSD $ 79.99
 LAN TING BRIDE A-lijn Bruidsmoederjurken - Tweedelig Tot de knie Mouwloos Kant Satijn - Kant Plooien
12% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Bruidsmoederjurken Tot de knie Korte mouw Taffeta - Borduurwerk
13% koopUSD $ 98.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest