English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.9 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door sandra.GR
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

Many thanks for this beautiful dress it is exactly the same as in the photograph.Youre track servicesare first class.I would recommened this site.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carol-jackson09
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

This is a beautiful elegant dress, it fits well down to the straps that keep falling over. The jacket is a well fit and it looks great on, thanks! I will be ready for the wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ann Peel
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

I ordered this dress for my mother-in-law for a wedding. I had various emails with the company asking me to check the measurements as they were concerned about the sizing with the design of dress. In the end the tailor said that the design of dress just wouldn't work. I really appreciated their prompt correspondence, honesty and advice. They did make some other suggestions that would work with her shape but they were all long dresses which she didn't want. They were more than happy to process a complete refund. On the basis of this alone I would highly recommend them.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dplumley54
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 28, 2014

Absolutely gorgeous!!!! I was nervous due to not having ordered a dress on line before.
The dress is for my son's wedding and is perfect!!

My only complaint which is really nothing is that the brooch is very flimsy and I will have to replace it. It falls toward one side and doesn't lie flat across the jacket front.

Other than that..PERFECT!

I had never heard of this site before but I'm spreading the word

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door danypup
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2015

Vestito molto bello..la zia della sposa entusiasta dell'acquisto!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door katja
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2014

staat heel leuk, mooie model, afslankend en goed te combineren .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aurora
  • Sep 23, 2013

Deseo pedir este vestido, pero a la hora de escribir todos los datos me piden que ponga el número del cupón, y lo siento, pero no sé cual es. además he leido todo lo que corresponde al pedido, y no encuentro el tal número del cupón. serían tan amables de decirme dónde lo he de buscar, o , a que se refiere . Agradecida que ,me lo faciliten lo antes posible .Un saludo y decirles que me encanta todos sus productos, es fantástico no tener que ir recorriendo tiendas .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Doc
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2012

Wunderschönes Kleid, optimale Passform und höchste Qualität

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 a-lijn spaghettibandjes knie-lengte taffeta moeder van de bruid jurk met een wrap
15%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 Strakke/kolom taffeta bruidsmoederjurk met V-hals, knielengte
9% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
6% koopUSD $ 79.99
 moeder van de bruid jurk knielange 3/4 mouw chiffon a-lijn jurk
5% koopUSD $ 89.99
 EILIS - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
4% koopUSD $ 99.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
4% koopUSD $ 89.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 119.99
 moeder van de bruid jurk asymmetrische lange mouwen van chiffon a-lijn jurk
3% koopUSD $ 99.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 89.99
 JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
2% koopUSD $ 99.99
 schede / column juweel knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (618836)
1% koopUSD $ 99.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 79.99
 ELISABET - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 moeder van de bruid jurk sweep / borstel trein korte mouw kant en taft trompet / zeemeermin jurk
1% koopUSD $ 119.99
 schede / column queen anne sweetheart asymmetrisch chiffon en kant moeder van de bruid jurk (699350)
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk knielange half mouwen van chiffon en tule schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 99.99
 moeder van de bruid jurk vloer-length lange mouwen van chiffon en kant schede / kolom jurk
1% koopUSD $ 139.99
 schede / column scoop knielange chiffon moeder van de bruid jurk (551489)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals knie-lengte chiffon matte satijn moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 79.99
 KARLA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 99.99
 ISLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 SERENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn vierkante knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682787)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom v-hals knie-lengte taft moeder van de bruid jurk (682759)
1% koopUSD $ 89.99
 trompet / mermaid sweetheart vloer-length taft en kant moeder van de bruid jurk (618844)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / column juweel chiffon en tule moeder van de bruid jurk (612492)
1% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest