English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (43 reviews)
Schrijf een review
  • Door Châle
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2012

Châle conforme à la description, quelques traces de colle au niveau de la fleur mais pas méchant, commandé en noir, très jolie. petite taille. J'ai commandé 5 articles chez eux tous les articles étaient bien emballés et protégés, dommage que j'ai payé les frais de douane qui se sont élevés à 14€ !!!!

organza met bloem kant-up speical gelegenheid / bruiloft sjaal

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bounty
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

Hele mooie bruids-sjaal!!
Ben er blij mee, kleedt de jurk mooi aan.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vannessa.david
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2014

heel tevreden over de vlugge levering.
alleen jammer dat het op kleuren palet bordaux is en int echt vuur rood, maar dat risico heb je via het internet he

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jabras
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 30, 2015

Dit is echt een bruidsshawl, niet voor elke gelegenheid te gebruiken. Exclusief.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door barbara
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2015

il pacco è arrivato a pelo con i tempi di spedizione, ma la merce era quella come la volevo. grazie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jkkimba
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 21, 2015

nice product, I am happy with the purchase, I am sure will buy again from this website.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Xena
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2015

Качество порадовало, единственное, пришло болеро немного испачканное, на белом хорошо это видно, надеюсь, что отстирается. Оно завязывается спереди. Смотрится очень хорошо, подходит на свадьбу или торжественные мероприятия.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rwe14336
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 29, 2014

This is a lovely special event shawl, though not as lengthy as I had hoped. Again this is a garment modelled on the more petite Asian female.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ivanovs
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2014

Интересная вещь. Не плохого качества. Понравилась.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria luz
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 26, 2014

Estoy encantada con el chal aunque ha tardado unos 42 días en llegar. Por favor anulen el abono sobre ello que han ustedes establecido por perdida con fecha 24 de Noviembre porque al final me llego ayer día 25 de Noviembre

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 korte mouwen zijde / polyester office& carriere avond jassen / wraps bolero schouderophalen
10% koopUSD $ 10.99
 chiffon bruiloft / feest / \'s avonds sjaal meer kleuren beschikbaar
8% koopUSD $ 8.99
 Chiffon sjaal voor speciale gelegenheden/bruiloft (meerdere kleuren)
7% koopUSD $ 11.99
 Prachtige lovertjes Voile bruiloft / avond sjaal (meer kleuren)
6% koopUSD $ 10.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
6% koopUSD $ 7.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
6% koopUSD $ 1.99
 geborduurde tule met pailletten avond / feest shawl (meer kleuren beschikbaar)
4% koopUSD $ 21.99
 elegante taft bruiloft / feest / \'s avonds sjaal (meer kleuren)
4% koopUSD $ 7.99
 elegante korte mouw kant avond / casual wrap / avond jasje bolero schouderophalen
4% koopUSD $ 7.03
 satijn/Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 5.99
 katoen / silicone onzichtbare lijm bruiloft / feest beha
4% koopUSD $ 5.99
 Kant bruiloft / speciale gelegenheid Sjaals
3% koopUSD $ 8.99
 rayon met bloem pin speciale gelegenheid sjaal / wrap
3% koopUSD $ 28.99
 mouwloze tule met strass klapt bruids bruiloft jas / wrap
3% koopUSD $ 9.67
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
3% koopUSD $ 14.99
 korte mouwen van chiffon party / avond avond jassen / wraps (meer kleuren) bolero schouderophalen
2% koopUSD $ 21.99
 Mooie Tulle Casual / avond shawl (meer kleuren)
2% koopUSD $ 7.99
 korte mouwen van chiffon speciale gelegenheid \'s avonds jas / bruiloft wrap (meer kleuren) bolero schouderophalen
2% koopUSD $ 10.99
 pure organza avond / office shawl (meer kleuren)
2% koopUSD $ 5.99
 Tule/Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Bloemen/Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
2% koopUSD $ 1.99
 satijn met strass gesp speical gelegenheid / bruiloft shawl bolero schouderophalen
2% koopUSD $ 11.99
 faux fur bruiloft sjaal
2% koopUSD $ 11.99
 half mouw chiffon avond / casual wraps / avond jas (meer kleuren) bolero schouderophalen
1% koopUSD $ 17.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest