English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (35 reviews)
Schrijf een review
  • Door cristhiane
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2013

Olá,acabou de chegar meu ventilador aqui no Brasil,adorei,espero fazer uma outra compra logo,obrigada Cristhiane

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emanuela Ferrei
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

Comprei o par de ventiladores de poliéster e adorei, o preço é muito acessível e o material de ótima qualidade.

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIBEL SALAS
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

GRACIAS POR PEDIDO YA HE RECIBIDO TODO LO QUE PEDI Y ESTA ESPECTACULAR ESPERO CONTINUEN PROOVEYENDO PRODUNTOS ASI PARA TODOS Y A BUEN PRECIO DIOS LOS BENDIGA.

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flamingohome
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

Товар получила Все очень понравилось! Спасибо большое!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kgonzalez1120
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2014

It looks good, but I got the item after my performance.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alina-grudskaya
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2013

Очень понравилось!спасибо за быструю доставку успели к празднику

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Татьяна
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 24, 2013

Соотношение цена-качество оптимальное. Веер только на правую руку, хотелось бы и для левой руки.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door merve
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 22, 2013

je suis contente de l'article, rien à dire. tres belle couleur.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Яна
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2013

К сожалению это не парные вейлы, заказав два, я получила оба под правую руку, цвет очень красивый и насыщенный, заказывала зеленые с голубым. Что касается материала, конечно это не шелк и ждать от них летучести и легкости не следует, но и цена соответствующая. Но в целом работать можно!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Скачкова Т.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

Очень понравились. Ждала,ждала и дождалась. Спасибо вам)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest