English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (35 reviews)
Schrijf een review
  • Door cristhiane
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 01, 2013

Olá,acabou de chegar meu ventilador aqui no Brasil,adorei,espero fazer uma outra compra logo,obrigada Cristhiane

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emanuela Ferrei
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

Comprei o par de ventiladores de poliéster e adorei, o preço é muito acessível e o material de ótima qualidade.

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIBEL SALAS
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

GRACIAS POR PEDIDO YA HE RECIBIDO TODO LO QUE PEDI Y ESTA ESPECTACULAR ESPERO CONTINUEN PROOVEYENDO PRODUNTOS ASI PARA TODOS Y A BUEN PRECIO DIOS LOS BENDIGA.

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Karen Patrick
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2013

The fan veil arrived in good time and is good quality, I shall enjoy using it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angela Nicholso
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

Can't wait to use these as yet I still need to learn how to use them but I am really excited about this new skill I am sure they will add a new dimention to my dancing The value was brilliant other I have looked at have been a lot more expensive The delivery was well with in the time I expected I will be ordering from you again in the future Thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Awesome
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

Fast shipping,awesome product,good quality,just like the one in the picture

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dominika
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 20, 2012

super product -cheap and very good quality

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kgonzalez1120
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 13, 2014

It looks good, but I got the item after my performance.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cheryl White
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 06, 2013

Beautiful colors. Wood and fan material were a little thicker than another one we have but it still flows nicely. Wood fan a little hard to open while dancing at first but Im sure with use it will be much easier. Just the shades we needed for our dance. Fantastic price. Thank you.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flamingohome
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

Товар получила Все очень понравилось! Спасибо большое!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest