English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (35 reviews)
Schrijf een review
  • Door Emanuela Ferrei
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2013

Comprei o par de ventiladores de poliéster e adorei, o preço é muito acessível e o material de ótima qualidade.

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARIBEL SALAS
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

GRACIAS POR PEDIDO YA HE RECIBIDO TODO LO QUE PEDI Y ESTA ESPECTACULAR ESPERO CONTINUEN PROOVEYENDO PRODUNTOS ASI PARA TODOS Y A BUEN PRECIO DIOS LOS BENDIGA.

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cristhiane
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2013

Olá,acabou de chegar meu ventilador aqui no Brasil,adorei,espero fazer uma outra compra logo,obrigada Cristhiane

polyester prestaties ventilator en sluier (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flamingohome
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2014

Товар получила Все очень понравилось! Спасибо большое!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Яна
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2013

К сожалению это не парные вейлы, заказав два, я получила оба под правую руку, цвет очень красивый и насыщенный, заказывала зеленые с голубым. Что касается материала, конечно это не шелк и ждать от них летучести и легкости не следует, но и цена соответствующая. Но в целом работать можно!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Скачкова Т.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

Очень понравились. Ждала,ждала и дождалась. Спасибо вам)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Karen Patrick
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2013

The fan veil arrived in good time and is good quality, I shall enjoy using it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gotadaigua
  • May 17, 2013

¿Este abanico es para mano derecha o izquierda? ¿Van a volver a tener el amarillo? Es el que más me gusta, ¡parece fuego!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angela Nicholso
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2013

Can't wait to use these as yet I still need to learn how to use them but I am really excited about this new skill I am sure they will add a new dimention to my dancing The value was brilliant other I have looked at have been a lot more expensive The delivery was well with in the time I expected I will be ordering from you again in the future Thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mercedes
  • Mar 21, 2013

son dos abanicios o solamente uno. tienen de mano derecha y de mano izquierda?

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 buikdans stage performance echte zijde sluier fan 1 stuk (meer kleur)
100% koopUSD $ 17.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest