English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Door ANDRESSA NATALI
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

Boa noite,
Apesar de ainda não ter chego o meu pedido (vestido de noiva), não tenho a reclamar em relação a comunicação e informações referente ao rastreamento da encomenda.
O pedido consta no site enviado em 10/09 e pelo que consultei já chegou na Alfândega do Brasil, porém a estimativa eram de no máximo 8 dias úteis sendo hoje (23/09) já ultrapassando esse prazo.
Estarei aguardando ansiosamente nessa semana e me comprometo, quando chegar, tirar fotos e postar a minha opinião com base na qualidade.
Obrigada.


Prezados,
Obrigada pelo pronto atendimento!
Informo que minha encomenda chegou hoje, porém a Receita Federal tributou a mercadoria e tive que retirar no Correio com pagamento a mais.
Ainda assim, AMEI o vestido e parabenizo o maravilhoso trabalho de vocês!
Não me incomodei com o pequeno atraso, pois aqui no Brasil a Receita esteve em greve esses últimos dias e mesmo assim comprei com bastante antecedência!
Indicarei a lightinthebox para todos que encontrar e darei as melhores referências!!! PARABÉNS!!!
A mercadoria veio muito bem embalada e é notável o cuidado e de cada detalhe tanto da confecção, tecido, bordado, como da embalagem.
Terei que fazer alguns apertos, mais é normal e já esperava por isso. Não tenho do que lamentar, muito pelo contrário, somente parabeniza-los e elogia-los!
Após meu casamento (23/02/2013) estarei retornando para postar com muita satisfação algumas fotos. Assim, as pessoas terão plena confiança em adquirir qualquer produto de vocês, inclusive um vestido de noiva, que não é comum se comprar pela internet.
Muito obrigada!

trompet / zeemeermin hoge hals rechter trein kanten tule bruidsjurk trompet / zeemeermin hoge hals rechter trein kanten tule bruidsjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jetravel
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2014

This dress is beautiful. I am very happy with the style and the craftsmanship is well worth the price. My only complaint is that the size of the item far exceeded the measurements so it required a lot of alterations.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lola
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Thank you so much. I am very pleased. The dress was wonderful. The size is mine. The dress is very beautiful the same as it was in the picture. And fit it very perfect. I am so happy that I bought my wedding dress from your site. You make me so elegant and very nice. I hope my wedding day will be full of your Light. Thank you. .. My best wishes to you. A+++++

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lenicy
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Arrived on time and exactly as expected. Beautiful quality

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CAROL RAMIREZ
  • Apr 02, 2014

HOLA BUENA TARDE QUISIERA SABER SI ES POSIBLE CONFECCIONAR ESTE VESTIDO MI BODA ES EN NOVIEMBRE DE 2014 Y ESTE VESTIDO ES LO QUE ESTABA BUSCANDO ME GUSTARIA SABER SI SE PODRIA CONFECCIONAR A MIS MEDIDAS Y SI EL PRECIO SE SOSTIENE O SI DE NUEVO SACARAN ESTAS PROMOCIONES INCREIBLES....

QUEDO ATENTA
MUCHAS GRACIAS.....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naim Rana
  • Jan 28, 2014

Bonjour,

J'ai vu une robe magnifique pour mon mariage qui aura lieu en Octobre 2014.
Mais je ne sais comment m'y prendre dans les tailles.
comment être sûre que j'ai bien mesuré?
comment savoir si la robe m'irait bien?
la robe coûte-t-elle vraiment 164 euros?

merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door caroline
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

la robe est très belle quelques petits défauts de couture cependant, mais elle est comme le modèle

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelo Melo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2013

Chegou Perfeito.... apenas com uma falta de costura bem pequena

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dress Versand
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2013

hallo,
ich habe gesehen dass das Kleid am 17.09. versendet wird und wollte jetzt gerne wissen,ob das Datum stimmt und ich mich darauf verlassen kann.

Mit freundlichen Grüßen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KarinB
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

My dress just arrived!! Beautiful and very heavy and well made!! Fits like a glove!! Thanks so much!! Love Love Love this dress!

trompet / zeemeermin hoge hals rechter trein kanten tule bruidsjurk trompet / zeemeermin hoge hals rechter trein kanten tule bruidsjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 trompet / zeemeermin hoge hals rechter trein kanten tule bruidsjurk
24%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 248.49
 trompet / mermaid v-hals rechtbank trein kant en chiffon trouwjurk
8% koopUSD $ 248.49
 LAURENTINE - Trouwjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 127.99
 YOLONDA - Trouwjurk van Tule
5% koopUSD $ 197.99
 trompet / mermaid off-the-shoulder kapel trein kanten bruidsjurk
5% koopUSD $ 197.99
 ARTEMIS - Trouwjurk van Taf
4% koopUSD $ 147.49
 twee-in-een a-lijn prinses geliefde vloer-length tule bruidsjurk
3% koopUSD $ 247.99
 IVY - Trouwjurk van Satijn
3% koopUSD $ 177.49
 trompet / mermaid strapless vloer-length satijnen wieden jurk
2% koopUSD $ 176.99
 RANCHO CUCAMONGA - Trouwjurk van Kant met Bolero
1% koopUSD $ 127.99
 NESS - Trouwjurk van Organza en Kant
1% koopUSD $ 199.49
 GRACIELA - Trouwjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 197.99
 IRIS - Trouwjurk van Taf en Kant
1% koopUSD $ 147.49
 ALVIDE - Trouwjurk van Organza
1% koopUSD $ 147.49
 YOLINE - Trouwjurk van Tule
1% koopUSD $ 247.99
 baljurk bateau thee-length satijnen trouwjurk
1% koopUSD $ 97.49
 NONNA - Trouwjurk van Chiffon en Kant
1% koopUSD $ 127.79
 PHOTINE - Trouwjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 101.39
 BARBIE - Trouwjurk van Taf
1% koopUSD $ 127.99
 IMEYNA - Trouwjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 199.49
 trompet / zeemeermin sweetheart vegen / borstelen trein satijn en tule bruidsjurk
1% koopUSD $ 197.99
 trompet / mermaid strapless vloer-length chiffon en kant trouwjurk
1% koopUSD $ 319.99
 FAUSTA - Trouwjurk van Organza
1% koopUSD $ 199.49
 KATHRIN - Trouwjurk van Satijn en Kant
1% koopUSD $ 164.99
 HERSILIA - Trouwjurk van Kant
1% koopUSD $ 147.49

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest