English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Carole
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

J'ai adoré, j'ai juste fait faire quelques retouches pour la tenue du noeud et les broderies du coup qui me gêner mais la robe en elle même est vraiment magnifique et a fait forte impression ! Merci rapport qualité/prix au top !!!

Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2012

I could not be more please with this wedding dress. I received it thru FedEx yesterday 10/2/12; and was amazed with not only the weight but the qualitity of the dress. The picture doesn't show the beauty nor the elegance. LITB, has a custom for life in me. I will be having my entire bridal party, including my grandmother to order their dresses from LITB. Thank you for making one of many decisions for my wedding a great success!
this photo is prior to alterations, straight out of the box.

Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANDRESSA NATALI
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2012

Boa noite,
Apesar de ainda não ter chego o meu pedido (vestido de noiva), não tenho a reclamar em relação a comunicação e informações referente ao rastreamento da encomenda.
O pedido consta no site enviado em 10/09 e pelo que consultei já chegou na Alfândega do Brasil, porém a estimativa eram de no máximo 8 dias úteis sendo hoje (23/09) já ultrapassando esse prazo.
Estarei aguardando ansiosamente nessa semana e me comprometo, quando chegar, tirar fotos e postar a minha opinião com base na qualidade.
Obrigada.


Prezados,
Obrigada pelo pronto atendimento!
Informo que minha encomenda chegou hoje, porém a Receita Federal tributou a mercadoria e tive que retirar no Correio com pagamento a mais.
Ainda assim, AMEI o vestido e parabenizo o maravilhoso trabalho de vocês!
Não me incomodei com o pequeno atraso, pois aqui no Brasil a Receita esteve em greve esses últimos dias e mesmo assim comprei com bastante antecedência!
Indicarei a lightinthebox para todos que encontrar e darei as melhores referências!!! PARABÉNS!!!
A mercadoria veio muito bem embalada e é notável o cuidado e de cada detalhe tanto da confecção, tecido, bordado, como da embalagem.
Terei que fazer alguns apertos, mais é normal e já esperava por isso. Não tenho do que lamentar, muito pelo contrário, somente parabenizalos e elogialos!
Após meu casamento (23/02/2013) estarei retornando para postar com muita satisfação algumas fotos. Assim, as pessoas terão plena confiança em adquirir qualquer produto de vocês, inclusive um vestido de noiva, que não é comum se comprar pela internet.
Muito obrigada!

Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luz
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

very beautiful wedding dress I love the way that gives no very beautiful body I am very happy thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lola
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Thank you so much. I am very pleased. The dress was wonderful. The size is mine. The dress is very beautiful the same as it was in the picture. And fit it very perfect. I am so happy that I bought my wedding dress from your site. You make me so elegant and very nice. I hope my wedding day will be full of your Light. Thank you. .. My best wishes to you. A+++++

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CAROL RAMIREZ
  • Apr 02, 2014

HOLA BUENA TARDE QUISIERA SABER SI ES POSIBLE CONFECCIONAR ESTE VESTIDO MI BODA ES EN NOVIEMBRE DE 2014 Y ESTE VESTIDO ES LO QUE ESTABA BUSCANDO ME GUSTARIA SABER SI SE PODRIA CONFECCIONAR A MIS MEDIDAS Y SI EL PRECIO SE SOSTIENE O SI DE NUEVO SACARAN ESTAS PROMOCIONES INCREIBLES....

QUEDO ATENTA
MUCHAS GRACIAS.....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naim Rana
  • Jan 28, 2014

Bonjour,

J'ai vu une robe magnifique pour mon mariage qui aura lieu en Octobre 2014.
Mais je ne sais comment m'y prendre dans les tailles.
comment être sûre que j'ai bien mesuré?
comment savoir si la robe m'irait bien?
la robe coûtetelle vraiment 164 euros?

merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelo Melo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2013

Chegou Perfeito.... apenas com uma falta de costura bem pequena

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dress Versand
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2013

hallo,
ich habe gesehen dass das Kleid am 17.09. versendet wird und wollte jetzt gerne wissen,ob das Datum stimmt und ich mich darauf verlassen kann.

Mit freundlichen Grüßen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DOLORES SANCHEZ
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2013

EL PLAZO DE ENTREGA NO ES EL QUE UDS. INDICAN, YA QUE MI COMPRA LA VAN ENVIAR DEMASIADO TARDE, QUE PASA CON SUS TIEMPOS DE ENVIO Y ENTREGA? FAVOR DE AJUSTARSE A LOS TIEMPOS QUE USTEDES MISMOS INDICAN DE PROCESO Y ENVIO. MIL GRACIAS POR SU ATENCION
https://www.lightinthebox.com/es/index.php?main_page=view_orders&order_id=4668358

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Geïnspireerd door vintage Hofsleep
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 229.99
 A-lijn Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Tot de grond V-hals Tule met Appliques / Parel / Kralen / Kruiselings
1% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Chic & Modern Hofsleep V-hals Organza met
1% koopUSD $ 229.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Strijksleep Een-schouder
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Kapelsleep Strapless
1% koopUSD $ 299.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & DramatischGeinspireerd door
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Bruidsjurk Geinspireerd door vintage Kapelsleep V-hals Kant / Tule met Appliques / Paillet / Kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Hofsleep Strapless Taffeta
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Hofsleep V-hals Charmeuse metAppliques / Kralen /
1% koopUSD $ 199.99
 Baljurk Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Kant / Tule met Appliques / Strik / Paillet / Kralen
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Open rug / Eenvoudigweg subliem Hofsleep V-hals
2% koopUSD $ 119.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Twee-in-een Trouwjurken
2% koopUSD $ 189.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Strijksleep Strapless Kant / Tule met Appliques
3% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk Doorzichtig Hofsleep Scoophals Kant met
3% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® Wijd uitlopend Petite Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & Dramatisch Geinspireerd door vintage Hofsleep
3% koopUSD $ 299.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Geinspireerd door vintage Strijksleep V-hals Chiffon / Kant met Appliques / Knoop
3% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Prinses Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Open rug Tot de enkel Met sieraad Tule metAppliques /
4% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Kapelsleep Hartvormig Tule met Appliques / Kralen
4% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk Voorjaar 2014 Hofsleep V-hals Kant met Appliques / Paillet / Kralen
4% koopUSD $ 249.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Strijksleep Scoophals Kant met
5% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® A-lijn Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus / Glamoureus & Dramatisch Voorjaar 2014
5% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Knap in kant / Schitterend & sprankelend Kathedraalsleep Hartvormig Tule metAppliques /
5% koopUSD $ 299.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite Bruidsjurk Kapelsleep Scoophals Kant / Georgette met
6% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Bruidsjurk - Glamoureus & Dramatisch Doorzichtig Strijksleep V-hals Kant / Tule met Knoop / Kant
6% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusGeinspireerd door vintage /
6% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep Hartvormig Tule met Appliques
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Strijksleep Met sieraad Chiffon met
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk Hofsleep V-hals Kant met
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride Bruiloft Jurk A-lijn / Prinses Hartvormig Kapelsleep Kant / Tule met Strik(ken) / Knopen / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting Bride® Wijd uitlopend Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Elegant & LuxueusKnap in kant / Open rug / Schitterend &
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Receptie Geinspireerd door vintage / Open rug Asymmetrisch
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Twee-in-een Trouwjurken Hofsleep Met sieraad Tule met
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern / Elegant & Luxueus Open rug Strijksleep Scoophals Charmeuse
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep V-hals Tule met Kralen
1% koopUSD $ 279.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Chic & Modern Strijksleep Halter Chiffon met
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & LuxueusVoorjaar 2014 / Geinspireerd
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Glamoureus & DramatischGeinspireerd door
1% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Bruidsjurk Kapelsleep Scoophals Tule met
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos / Elegant & Luxueus Geinspireerd door vintage
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep V-hals Kant / Tule met Kralen / Kant / Gelaagd
1% koopUSD $ 229.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Lente 2013 / Eenvoudigweg subliem Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep Halter Kant met Appliques / Kralen / Kristal / Kant
1% koopUSD $ 169.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Voorjaar 2014 Kapelsleep Hartvormig Kant met Appliques
1% koopUSD $ 299.99
 Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk Kapelsleep Strapless / Hartvormig Satijn met
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Strijksleep V-hals Kant met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 79.99
 Lanting Bride® Wijd uitlopend Bruidsjurk Hofsleep Hartvormig Tule met
1% koopUSD $ 349.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep V-hals Chiffon / Kant met Sjerp / Lint / Paillet / Appliques / Kralen / Kant
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting Bride® Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Hofsleep Strapless Kant met Kant
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting Bride® A-lijn Bruidsjurk Open rug Tot de knie Met sieraad Organza met Appliques
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest