English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door ANDRESSA NATALI
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

Boa noite,
Apesar de ainda não ter chego o meu pedido (vestido de noiva), não tenho a reclamar em relação a comunicação e informações referente ao rastreamento da encomenda.
O pedido consta no site enviado em 10/09 e pelo que consultei já chegou na Alfândega do Brasil, porém a estimativa eram de no máximo 8 dias úteis sendo hoje (23/09) já ultrapassando esse prazo.
Estarei aguardando ansiosamente nessa semana e me comprometo, quando chegar, tirar fotos e postar a minha opinião com base na qualidade.
Obrigada.


Prezados,
Obrigada pelo pronto atendimento!
Informo que minha encomenda chegou hoje, porém a Receita Federal tributou a mercadoria e tive que retirar no Correio com pagamento a mais.
Ainda assim, AMEI o vestido e parabenizo o maravilhoso trabalho de vocês!
Não me incomodei com o pequeno atraso, pois aqui no Brasil a Receita esteve em greve esses últimos dias e mesmo assim comprei com bastante antecedência!
Indicarei a lightinthebox para todos que encontrar e darei as melhores referências!!! PARABÉNS!!!
A mercadoria veio muito bem embalada e é notável o cuidado e de cada detalhe tanto da confecção, tecido, bordado, como da embalagem.
Terei que fazer alguns apertos, mais é normal e já esperava por isso. Não tenho do que lamentar, muito pelo contrário, somente parabeniza-los e elogia-los!
Após meu casamento (23/02/2013) estarei retornando para postar com muita satisfação algumas fotos. Assim, as pessoas terão plena confiança em adquirir qualquer produto de vocês, inclusive um vestido de noiva, que não é comum se comprar pela internet.
Muito obrigada!

Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carole
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

J'ai adoré, j'ai juste fait faire quelques retouches pour la tenue du noeud et les broderies du coup qui me gêner mais la robe en elle même est vraiment magnifique et a fait forte impression ! Merci rapport qualité/prix au top !!!

Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KarinB
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

My dress just arrived!! Beautiful and very heavy and well made!! Fits like a glove!! Thanks so much!! Love Love Love this dress!

Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robin
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2013

I could not be more please with this wedding dress. I received it thru FedEx yesterday 10/2/12; and was amazed with not only the weight but the qualitity of the dress. The picture doesn't show the beauty nor the elegance. LITB, has a custom for life in me. I will be having my entire bridal party, including my grandmother to order their dresses from LITB. Thank you for making one of many decisions for my wedding a great success!
this photo is prior to alterations, straight out of the box.

Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelo Melo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2013

Chegou Perfeito.... apenas com uma falta de costura bem pequena

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Darcio
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2013

Minha noiva achou um sonho. Veio bem embalado e em excelente condições.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jacqueline
  • Oct 08, 2012

Boa noite,

Nos 5cm que são acrescentados no vestido em decorrência do uso de saltos altos eu posso ter a opção de não optar por esse acréscimo ou é obrigatoriedade em todas as confecções?

Obrigada.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luz
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

very beautiful wedding dress I love the way that gives no very beautiful body I am very happy thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jetravel
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2014

This dress is beautiful. I am very happy with the style and the craftsmanship is well worth the price. My only complaint is that the size of the item far exceeded the measurements so it required a lot of alterations.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lola
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Thank you so much. I am very pleased. The dress was wonderful. The size is mine. The dress is very beautiful the same as it was in the picture. And fit it very perfect. I am so happy that I bought my wedding dress from your site. You make me so elegant and very nice. I hope my wedding day will be full of your Light. Thank you. .. My best wishes to you. A+++++

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Satijn/Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
13%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 249.99
 A-Lijn/Prinses - Rond zonder kraag Tule Bruidsjurk -met Ivoor Tot de enkel Grote Maten
8% koopUSD $ 74.99
 A-Lijn/Prinses - Sweetheart Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
5% koopUSD $ 149.99
 Trompet/zeemeermin - Strapless Kant Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep
4% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Een-schouder Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
4% koopUSD $ 179.99
 Trompet/zeemeermin - Hooggesloten Tule Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
4% koopUSD $ 199.99
 Wijd uitlopend - Sweetheart Tule/Organza Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
4% koopUSD $ 249.99
 Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
4% koopUSD $ 149.99
 lan ting trompet / zeemeermin trouwjurk - ivoor rechter trein v-hals charmeuse
2% koopUSD $ 199.99
 A-Lijn/Prinses - Strapless Tule/Kant Bruidsjurk -met Ivoor Asymmetrisch
2% koopUSD $ 69.99
 Trompet/zeemeermin - Strapless Tule/Met pailletten Bruidsjurk -met Zilver (Kleur & Stijl weergave kan verschillen per monitor.)
2% koopUSD $ 199.99
 A-Lijn - Sweetheart Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
2% koopUSD $ 109.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Tule Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
2% koopUSD $ 159.99
 Trompet/zeemeermin - Rond zonder kraag Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep Grote Maten
2% koopUSD $ 149.99
 Trompet/zeemeermin - Scoop Tule/Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
2% koopUSD $ 249.99
 BÉBHIONN - Trouwjurk van Satijn en Kant
2% koopUSD $ 89.99
 Galajurk - Rond zonder kraag Satijn Bruidsjurk -met Ivoor Kapelsleep Grote Maten
2% koopUSD $ 179.99
 Trompet/zeemeermin - Sweetheart Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
2% koopUSD $ 229.99
 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
2% koopUSD $ 179.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Sweetheart Tule Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Hooggesloten Kant/Satijn Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep
1% koopUSD $ 159.99
 Trompet/zeemeermin - Strapless Satijn Bruidsjurk -met Champagne Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet/zeemeermin - Sweetheart Satijn/Kant Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Zwangerschap
1% koopUSD $ 159.99
 Galajurk - Scoop Organza Bruidsjurk -met Ivoor Tot de grond
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet/zeemeermin - V-hals Satijn/Tule/Kant/Organza Bruidsjurk -met Ivoor Hofsleep
1% koopUSD $ 299.99
 Trompet/zeemeermin - Bandjes Satijn Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 Prinses/Nauwaansluitend/Kolom - Sweetheart Tule Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 179.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Bandjes Tule Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 199.99
 Nauwaansluitend/Kolom - Een-schouder Chiffon Bruidsjurk -met Ivoor Strijksleep Grote Maten
1% koopUSD $ 199.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest