English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Carole
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

J'ai adoré, j'ai juste fait faire quelques retouches pour la tenue du noeud et les broderies du coup qui me gêner mais la robe en elle même est vraiment magnifique et a fait forte impression ! Merci rapport qualité/prix au top !!!

Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANDRESSA NATALI
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2014

Boa noite,
Apesar de ainda não ter chego o meu pedido (vestido de noiva), não tenho a reclamar em relação a comunicação e informações referente ao rastreamento da encomenda.
O pedido consta no site enviado em 10/09 e pelo que consultei já chegou na Alfândega do Brasil, porém a estimativa eram de no máximo 8 dias úteis sendo hoje (23/09) já ultrapassando esse prazo.
Estarei aguardando ansiosamente nessa semana e me comprometo, quando chegar, tirar fotos e postar a minha opinião com base na qualidade.
Obrigada.


Prezados,
Obrigada pelo pronto atendimento!
Informo que minha encomenda chegou hoje, porém a Receita Federal tributou a mercadoria e tive que retirar no Correio com pagamento a mais.
Ainda assim, AMEI o vestido e parabenizo o maravilhoso trabalho de vocês!
Não me incomodei com o pequeno atraso, pois aqui no Brasil a Receita esteve em greve esses últimos dias e mesmo assim comprei com bastante antecedência!
Indicarei a lightinthebox para todos que encontrar e darei as melhores referências!!! PARABÉNS!!!
A mercadoria veio muito bem embalada e é notável o cuidado e de cada detalhe tanto da confecção, tecido, bordado, como da embalagem.
Terei que fazer alguns apertos, mais é normal e já esperava por isso. Não tenho do que lamentar, muito pelo contrário, somente parabeniza-los e elogia-los!
Após meu casamento (23/02/2013) estarei retornando para postar com muita satisfação algumas fotos. Assim, as pessoas terão plena confiança em adquirir qualquer produto de vocês, inclusive um vestido de noiva, que não é comum se comprar pela internet.
Muito obrigada!

Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KarinB
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

My dress just arrived!! Beautiful and very heavy and well made!! Fits like a glove!! Thanks so much!! Love Love Love this dress!

Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robin
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2013

I could not be more please with this wedding dress. I received it thru FedEx yesterday 10/2/12; and was amazed with not only the weight but the qualitity of the dress. The picture doesn't show the beauty nor the elegance. LITB, has a custom for life in me. I will be having my entire bridal party, including my grandmother to order their dresses from LITB. Thank you for making one of many decisions for my wedding a great success!
this photo is prior to alterations, straight out of the box.

Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beauty
  • Sep 19, 2012

This kind of clothes is so beautiful .

Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep
Antwoord Was dit nuttig? (0) (3) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jetravel
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2014

This dress is beautiful. I am very happy with the style and the craftsmanship is well worth the price. My only complaint is that the size of the item far exceeded the measurements so it required a lot of alterations.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lola
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Thank you so much. I am very pleased. The dress was wonderful. The size is mine. The dress is very beautiful the same as it was in the picture. And fit it very perfect. I am so happy that I bought my wedding dress from your site. You make me so elegant and very nice. I hope my wedding day will be full of your Light. Thank you. .. My best wishes to you. A+++++

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lenicy
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Arrived on time and exactly as expected. Beautiful quality

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CAROL RAMIREZ
  • Apr 02, 2014

HOLA BUENA TARDE QUISIERA SABER SI ES POSIBLE CONFECCIONAR ESTE VESTIDO MI BODA ES EN NOVIEMBRE DE 2014 Y ESTE VESTIDO ES LO QUE ESTABA BUSCANDO ME GUSTARIA SABER SI SE PODRIA CONFECCIONAR A MIS MEDIDAS Y SI EL PRECIO SE SOSTIENE O SI DE NUEVO SACARAN ESTAS PROMOCIONES INCREIBLES....

QUEDO ATENTA
MUCHAS GRACIAS.....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naim Rana
  • Jan 28, 2014

Bonjour,

J'ai vu une robe magnifique pour mon mariage qui aura lieu en Octobre 2014.
Mais je ne sais comment m'y prendre dans les tailles.
comment être sûre que j'ai bien mesuré?
comment savoir si la robe m'irait bien?
la robe coûte-t-elle vraiment 164 euros?

merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten/Halter Trouwjurk (Satijn/Tule) Hofsleep
13%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 229.99
 Chic & Modern/Receptie A-Lijn/Prinses Rond zonder kraag Trouwjurk ( Tule ) Tot de enkel
8% koopUSD $ 69.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus A-Lijn/Prinses Sweetheart Trouwjurk ( Tule ) Hofsleep
5% koopUSD $ 119.99
 Glamoureus & Dramatisch/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Strapless Trouwjurk ( Kant ) Hofsleep
4% koopUSD $ 59.99
 Elegant & Luxueus/Klassiek & Tijdloos A-Lijn/Prinses Een-schouder Trouwjurk ( Kant ) Strijksleep
4% koopUSD $ 169.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Hooggesloten Trouwjurk ( Tule ) Strijksleep
4% koopUSD $ 199.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern Wijd uitlopend Sweetheart Trouwjurk ( Tule/Organza ) Strijksleep
4% koopUSD $ 189.99
 Strakke/kolom chiffon haltertrouwjurk met hofsleep
4% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin V-hals Trouwjurk ( Charmeuse ) Hofsleep
2% koopUSD $ 199.99
 Glamoureus & Dramatisch/Chic & Modern A-Lijn/Prinses Strapless Trouwjurk ( Tule/Kant ) Asymmetrisch
2% koopUSD $ 49.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern Trompet/zeemeermin Strapless Trouwjurk ( Tule/Met pailletten ) Strijksleep
2% koopUSD $ 199.99
 Klassiek & Tijdloos/Glamoureus & Dramatisch A-Lijn Sweetheart Trouwjurk ( Chiffon ) Strijksleep
2% koopUSD $ 89.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch Nauwaansluitend/Kolom Bandjes Trouwjurk ( Tule ) Hofsleep
2% koopUSD $ 149.99
 Elegant & Luxueus/Chic & Modern Trompet/zeemeermin Rond zonder kraag Trouwjurk ( Chiffon ) Hofsleep
2% koopUSD $ 169.98
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Scoop Trouwjurk ( Tule/Kant ) Kathedraalsleep
2% koopUSD $ 249.99
 BÉBHIONN - Trouwjurk van Satijn en Kant
2% koopUSD $ 89.99
 Klassiek & Tijdloos Galajurk/A-Lijn Rond zonder kraag Trouwjurk ( Satijn ) Kapelsleep
2% koopUSD $ 169.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Sweetheart Trouwjurk ( Kant ) Kapelsleep
2% koopUSD $ 229.99
 Sweetheart baljurk satijn en kanten trouwjurk met kapelsleep en omslag
2% koopUSD $ 150.00
 A-Lijn/Prinses Trouwjurk ( Tule ) Strijksleep
1% koopUSD $ 89.99
 Klassiek & Tijdloos A-Lijn Hooggesloten Trouwjurk ( Kant/Satijn ) Hofsleep
1% koopUSD $ 149.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin Strapless Trouwjurk ( Satijn ) Strijksleep
1% koopUSD $ 99.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus/Glamoureus & Dramatisch Trompet/zeemeermin Sweetheart Trouwjurk ( Satijn/Kant ) Strijksleep
1% koopUSD $ 149.99
 Glamoureus & Dramatisch/Chic & Modern Galajurk Scoop Trouwjurk ( Organza ) Tot de grond
1% koopUSD $ 99.99
 Klassiek & Tijdloos/Elegant & Luxueus Trompet/zeemeermin V-hals Trouwjurk ( Satijn/Tule/Kant/Organza ) Hofsleep
1% koopUSD $ 269.99
 Chic & Modern Trompet/zeemeermin Bandjes Trouwjurk ( Satijn ) Strijksleep
1% koopUSD $ 119.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch Prinses/Nauwaansluitend/Kolom Sweetheart Trouwjurk ( Tule ) Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 Elegant & Luxueus/Klassiek & Tijdloos Nauwaansluitend/Kolom Bandjes Trouwjurk ( Tule ) Strijksleep
1% koopUSD $ 179.99
 Chic & Modern/Glamoureus & Dramatisch Nauwaansluitend/Kolom Een-schouder Trouwjurk ( Chiffon ) Strijksleep
1% koopUSD $ 199.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest