English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Carole
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 22, 2014

J'ai adoré, j'ai juste fait faire quelques retouches pour la tenue du noeud et les broderies du coup qui me gêner mais la robe en elle même est vraiment magnifique et a fait forte impression ! Merci rapport qualité/prix au top !!!

Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2012

I could not be more please with this wedding dress. I received it thru FedEx yesterday 10/2/12; and was amazed with not only the weight but the qualitity of the dress. The picture doesn't show the beauty nor the elegance. LITB, has a custom for life in me. I will be having my entire bridal party, including my grandmother to order their dresses from LITB. Thank you for making one of many decisions for my wedding a great success!
this photo is prior to alterations, straight out of the box.

Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ANDRESSA NATALI
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2012

Boa noite,
Apesar de ainda não ter chego o meu pedido (vestido de noiva), não tenho a reclamar em relação a comunicação e informações referente ao rastreamento da encomenda.
O pedido consta no site enviado em 10/09 e pelo que consultei já chegou na Alfândega do Brasil, porém a estimativa eram de no máximo 8 dias úteis sendo hoje (23/09) já ultrapassando esse prazo.
Estarei aguardando ansiosamente nessa semana e me comprometo, quando chegar, tirar fotos e postar a minha opinião com base na qualidade.
Obrigada.


Prezados,
Obrigada pelo pronto atendimento!
Informo que minha encomenda chegou hoje, porém a Receita Federal tributou a mercadoria e tive que retirar no Correio com pagamento a mais.
Ainda assim, AMEI o vestido e parabenizo o maravilhoso trabalho de vocês!
Não me incomodei com o pequeno atraso, pois aqui no Brasil a Receita esteve em greve esses últimos dias e mesmo assim comprei com bastante antecedência!
Indicarei a lightinthebox para todos que encontrar e darei as melhores referências!!! PARABÉNS!!!
A mercadoria veio muito bem embalada e é notável o cuidado e de cada detalhe tanto da confecção, tecido, bordado, como da embalagem.
Terei que fazer alguns apertos, mais é normal e já esperava por isso. Não tenho do que lamentar, muito pelo contrário, somente parabenizalos e elogialos!
Após meu casamento (23/02/2013) estarei retornando para postar com muita satisfação algumas fotos. Assim, as pessoas terão plena confiança em adquirir qualquer produto de vocês, inclusive um vestido de noiva, que não é comum se comprar pela internet.
Muito obrigada!

Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luz
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2015

very beautiful wedding dress I love the way that gives no very beautiful body I am very happy thank you

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lola
  • Geverifieerde Koper
  • May 17, 2014

Thank you so much. I am very pleased. The dress was wonderful. The size is mine. The dress is very beautiful the same as it was in the picture. And fit it very perfect. I am so happy that I bought my wedding dress from your site. You make me so elegant and very nice. I hope my wedding day will be full of your Light. Thank you. .. My best wishes to you. A+++++

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door CAROL RAMIREZ
  • Apr 02, 2014

HOLA BUENA TARDE QUISIERA SABER SI ES POSIBLE CONFECCIONAR ESTE VESTIDO MI BODA ES EN NOVIEMBRE DE 2014 Y ESTE VESTIDO ES LO QUE ESTABA BUSCANDO ME GUSTARIA SABER SI SE PODRIA CONFECCIONAR A MIS MEDIDAS Y SI EL PRECIO SE SOSTIENE O SI DE NUEVO SACARAN ESTAS PROMOCIONES INCREIBLES....

QUEDO ATENTA
MUCHAS GRACIAS.....

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Naim Rana
  • Jan 28, 2014

Bonjour,

J'ai vu une robe magnifique pour mon mariage qui aura lieu en Octobre 2014.
Mais je ne sais comment m'y prendre dans les tailles.
comment être sûre que j'ai bien mesuré?
comment savoir si la robe m'irait bien?
la robe coûtetelle vraiment 164 euros?

merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelo Melo
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2013

Chegou Perfeito.... apenas com uma falta de costura bem pequena

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dress Versand
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2013

hallo,
ich habe gesehen dass das Kleid am 17.09. versendet wird und wollte jetzt gerne wissen,ob das Datum stimmt und ich mich darauf verlassen kann.

Mit freundlichen Grüßen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DOLORES SANCHEZ
  • Geverifieerde Koper
  • May 07, 2013

EL PLAZO DE ENTREGA NO ES EL QUE UDS. INDICAN, YA QUE MI COMPRA LA VAN ENVIAR DEMASIADO TARDE, QUE PASA CON SUS TIEMPOS DE ENVIO Y ENTREGA? FAVOR DE AJUSTARSE A LOS TIEMPOS QUE USTEDES MISMOS INDICAN DE PROCESO Y ENVIO. MIL GRACIAS POR SU ATENCION
https://www.lightinthebox.com/es/index.php?main_page=view_orders&order_id=4668358

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein hoge kraag satijn / tule
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 229.99
 Prinses-Met sieraad Tule Bruidsjurk-metTot de enkel Petite / Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 lanting bruid trompet / zeemeermin grote maten / tenger trouwjurk-sweep / borstel trein off-the-shoulder chiffon / kant
1% koopUSD $ 199.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein strapless taft
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-bateau asymmetrische chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein scoop kant
1% koopUSD $ 169.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Chic & Modern Hofsleep V-hals Organza met
1% koopUSD $ 229.99
 lanting bruid fit& flare petite trouwjurk-rechter trein lieverd kant / organza
1% koopUSD $ 299.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Strijksleep Strapless Kant / Tule met Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein een schouder kant / satijn
1% koopUSD $ 179.99
 Baljurk Bruidsjurk Kapelsleep Hartvormig Kant / Tule met Strik / Paillet / Kralen / Appliques
2% koopUSD $ 159.99
 lanting bruid trompet / zeemeermin trouwjurk-kapel trein strapless chiffon / satijn / tule
2% koopUSD $ 299.99
 lanting bruid lanting trompet / zeemeermin trouwjurk - ivoor rechter trein v-hals charmeuse
2% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Voorjaar 2014 Kapelsleep Hartvormig Tule met Appliques / Kralen
3% koopUSD $ 249.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein riemen chiffon / kant
3% koopUSD $ 189.99
 A-lijn Bruidsjurk Geinspireerd door vintage Kapelsleep V-hals Kant / Tule met Appliques / Paillet / Kralen
3% koopUSD $ 149.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Chic & Modern Geinspireerd door vintage Strijksleep V-hals Chiffon / Kant met Appliques / Knoop
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein v-hals chiffon
4% koopUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Strijksleep Scoophals Kant met
4% koopUSD $ 89.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein scoop charmeuse
5% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-asymmetrische strapless tule
5% koopUSD $ 109.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein scoop kant
5% koopUSD $ 229.99
 A-lijn Petite / Grote Maten Bruidsjurk - Klassiek & Tijdloos Voorjaar 2014 Kapelsleep Hartvormig Kant met Appliques
6% koopUSD $ 299.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein chiffon sweetheart
6% koopUSD $ 199.99
 Strak / kolom Petite / Grote Maten Bruidsjurk Kapelsleep Strapless / Hartvormig Satijn met
6% koopUSD $ 179.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-rechter trein lieverd satijn
1% koopUSD $ 149.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein v-hals kant
1% koopUSD $ 249.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein juweel chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein chiffon sweetheart
1% koopUSD $ 109.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-rechter trein halster chiffon
1% koopUSD $ 149.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein lieverd tule
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein hoge kraag kant
1% koopUSD $ 199.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Hartvormig Organza met Kralen / Bloem
1% koopUSD $ 89.99
 Baljurk Grote Maten / Petite Bruidsjurk - Chic & Modern Geinspireerd door vintage Strijksleep Scoophals Kant / Tule met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 249.99
 Baljurk Bruidsjurk Tot de grond Met sieraad Kant met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 119.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-kapel trein bateau satijn
1% koopUSD $ 139.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-vloer-length juweel kant / satijn chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein strapless satijnen
1% koopUSD $ 109.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-vloer lengte strapless organza / satijn
1% koopUSD $ 149.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-rechter trein lieverd organza
1% koopUSD $ 169.99
 Lanting bruid a-lijn petite / grote maten trouwjurk-rechter trein off-the-shoulder chiffon
1% koopUSD $ 179.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-kapel trein strapless organza / satijn
1% koopUSD $ 179.99
 lanting bruid fit& flare petite / grote maten trouwjurk-rechter trein een schouder taft
1% koopUSD $ 179.99
 lanting bruid fit& flare petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein lieverd organza / tule
1% koopUSD $ 249.99
 A-lijn Petite Bruidsjurk - Elegant & Luxueus Schitterend & sprankelend / Knap in kant Kathedraalsleep Hartvormig Tule metAppliques /
1% koopUSD $ 299.99
 Lanting bruid prinses petite / grote maten trouwjurk-vloer lengte strapless organza / taft
1% koopUSD $ 139.99
 lanting bruid a-lijn / prinses petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein koningin anne tule
1% koopUSD $ 179.99
 Lanting bruid trompet / zeemeermin petite / grote maten trouwjurk-sweep / borstel trein halster chiffon
1% koopUSD $ 139.99
 Trompet / zeemeermin Bruidsjurk Strijksleep Scoophals Kant / Tule met Appliques / Strik
1% koopUSD $ 109.99
 lanting bruid lanting trompet / zeemeermin trouwjurk - ivoor rechter trein v-hals kant
1% koopUSD $ 249.99
 lanting bruid schede / column petite / grote maten trouwjurk-vloer-length juweel chiffon / kant
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest