English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (147 reviews)
Schrijf een review
  • Door michelherrera31
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2015

muy linda y es como se muestra en la foto. es igual!!

hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door yotface
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2015

A bit smaller than I originally thought, but still a beautiful piece!

hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dani
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2013

WOW
I'm in love with this Tiara...
Can't wait to wear it!
Love it! The packaging and fast shipping were great!

Thanks

hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Olalekan Fadare
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2012

Considering the originality in terms of quality of the Clear crystal Bridal Tiara, my fiance felt so happy when I got the delivery. She never stopped staring at it. At a time, she said she can't wait to wear it on the D-DAY which is just some few days away.

In all i feel secured to buy products from Light in the box.

hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door doro
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2012

tres belle couronne super tres facile a mettre dans les cheveux

hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door merche_fdz
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2014

Ya la he recibido, es preciosa mas bonita que en la foto, me quedara genial el dia de mi boda

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mary_ramonet
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2014

Muy bonita y el acabado impecable.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door manuel carbonel
  • Jun 02, 2012

hola he comprado un juego de gargantilla novias con tiara un velo de novia y todo perfecto tanto el precio como el envio he echo sobre unas 4 compras y la verdad todo muy bien te animo para que compres todo perfecto

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door boryana
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 19, 2012

Asi como en la foto, super xulo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raquel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 05, 2011

Hoy he recibido mi tiara es preciosa muchassss gracias,bueno se demoro estaba impaciente pero valio la pena graciassss seguire comprando

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids tiara
26%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 hoofddeksels legering met tsjechische strass bruids tiara
7% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids hoofdband
7% koopUSD $ 9.99
 hoofddeksels prachtige oostenrijk strass huwelijk bruids tiara
5% koopUSD $ 19.99
 Women\'s Elegant Rhinestone Tiara
5% koopUSD $ 4.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
5% koopUSD $ 1.99
 legering met strass en parel fantastische bruids tiara
4% koopUSD $ 11.99
 schitterende kristallen bruiloft bruids tiara
4% koopUSD $ 7.99
 Prachtige legering met Tsjechische Steentjes Wedding Tiara
3% koopUSD $ 18.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
3% koopUSD $ 5.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
3% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
3% koopUSD $ 1.99
 handschoenen satijnen vingerloze huwelijk bruids elleboog lengte handschoenen
3% koopUSD $ 4.99
 Wedding Bridal Flower Girls Kids Crystal Pearl Hair Band hoofdband Tiara
2% koopUSD $ 3.99
 prachtige kant satijn huwelijk bruids corsage / hoofddeksel
2% koopUSD $ 3.99
 hoofddeksels prachtige heldere kristallen en onechte parels bruids tiara
2% koopUSD $ 6.99
 hoofddeksels voor de speciale gelegenheid / bloem meisje met mooie papieren bloem
2% koopUSD $ 1.49
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
1% koopUSD $ 6.99
 elegant satijnen lepel bruiloft boeket / bruidsboeket
1% koopUSD $ 14.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest