English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (36 reviews)
Schrijf een review
  • Door Andrena P
  • Dec 27, 2011

Here's the beautiful picture. No other words, absolutely gorgeous:)

schitterende legering bruiloft bruids tiara / hoofddeksel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shay
  • Sep 19, 2011

I got my tiara today in the mail and I couldnt be more pleased. It is absoluetly beautiful. I am so excited I can't wait to wear it at my wedding. I love it. Here is a pic for anyone who is woundering what it looks like in person

schitterende legering bruiloft bruids tiara / hoofddeksel
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door catherine
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2013

lovely tiara.very sparkly..middle is not so sparkly dont know what it is ...?all in all great,good price too.quick delivery 5 days to u.k £12.00 payement to customs (on all orders),has to be considered too.all in all worth it.thank you,light in the box...

schitterende legering bruiloft bruids tiara / hoofddeksel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door abramova_11.05
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2014

Фантастически красивая тиара! Для настоящих королев!

schitterende legering bruiloft bruids tiara / hoofddeksel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ana costa
  • May 03, 2011

oi esta muito gira não mexa mas se vai estragar.....olha eu vou casar gostava de saber como comprar e como reseber...

schitterende legering bruiloft bruids tiara / hoofddeksel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door franchestaj
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2015

This is beyond breathe taking, cant wait to wear it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door melessa88
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2015

Simply Gorgeous. The tiara is much better than it is shown in the pics. And also the packaging was very well done to avoid any damage while shipping. All the items I ordered came in one big box each nicely packed separately

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rose
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 08, 2012

very good product! absolutely love this tiara! cant wait to wear it!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elmarieks
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2012

Can't even tell you all just HOW breathtakingly beautiful this tiara is! Definitely worth every cent. Honestly the picture doesn't quite do it justice. If you were thinking about buying but aren't quite sure, I would encourage you to do so! You won't be disappointed.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Stunning!
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

The bridal tiara/headpiece is even more stunning and beautiful than the picture. I highly recommend anyone to purchase this piece. I cannot wait to wear it on my wedding day!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schitterende legering bruiloft bruids tiara / hoofddeksel
15%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 49.99
 prachtige legering met oostenrijk strass huwelijk bruids tiara
8% koopUSD $ 39.99
 legering met strass en parel fantastische bruids tiara
5% koopUSD $ 11.99
 ordelijke legering met strass en parel bruids tiara
4% koopUSD $ 9.99
 hoofddeksels prachtige oostenrijk strass huwelijk bruids tiara
4% koopUSD $ 19.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
4% koopUSD $ 5.99
 Elegante Alloy Kammen met strass huwelijk bruids Hoofddeksels
3% koopUSD $ 9.99
 zilverlegering strass en parel bloei bruids tiara
3% koopUSD $ 8.99
 prachtige legering met strass en parel bloemontwerp bruids tiara
3% koopUSD $ 7.99
 schitterende legering bruiloft tiara / hoofddeksel
3% koopUSD $ 28.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
3% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels heldere kristallen bruiloft bruids hoofdband
3% koopUSD $ 9.99
 Elegante legering met strass bruiloft Tiara\'s
2% koopUSD $ 13.99
 zilverlegering strass en parel bloementuin voorhoofd sieraden
2% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels met mooie papieren bloem bruids / haar pin
2% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels prachtige heldere kristallen en onechte parels bruids tiara
2% koopUSD $ 6.99
 prachtige heldere kristallen bruiloft bruids tiara / hoofddeksel
2% koopUSD $ 4.99
 prachtige legering bruiloft tiara\'s
1% koopUSD $ 19.99
 legering bruiloft / speciale gelegenheid tiara met strass
1% koopUSD $ 19.99
 Stretch satijnen vingerloze elleboog lengte bruiloft / feest Handschoen met applique (meer kleuren)
1% koopUSD $ 3.99
 Wedding Bridal Flower Girls Kids Crystal Pearl Hair Band hoofdband Tiara
1% koopUSD $ 2.99
 Vertederend Alloy Tiara\'s met strass voor het huwelijk / speciale gelegenheid
1% koopUSD $ 17.99
 Fabulous Alloy Tiara met Rhinestone voor bruiloft / speciale gelegenheid Hoofddeksels
1% koopUSD $ 27.99
 Rood Satijn / Katoen Rose Ronde Wedding Bridal Bouquet
1% koopUSD $ 17.99
 Hoofddeksels chic pauw legering met strass / imitatie parel vrouwen het haar kammen
1% koopUSD $ 11.99
 hoofddeksels vogelkooi sluiers mode net met bloem / veer
1% koopUSD $ 6.99
 top design zirconia en strass bruids tiara
1% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest