English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (38 reviews)
Schrijf een review
  • Door abramova_11.05
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2014

Фантастически красивая тиара! Для настоящих королев!

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrena P
  • Dec 27, 2011

Here's the beautiful picture. No other words, absolutely gorgeous:)

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shay
  • Sep 19, 2011

I got my tiara today in the mail and I couldnt be more pleased. It is absoluetly beautiful. I am so excited I can't wait to wear it at my wedding. I love it. Here is a pic for anyone who is woundering what it looks like in person

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ana costa
  • May 03, 2011

oi esta muito gira não mexa mas se vai estragar.....olha eu vou casar gostava de saber como comprar e como reseber...

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door catherine
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2013

lovely tiara.very sparkly..middle is not so sparkly dont know what it is ...?all in all great,good price too.quick delivery 5 days to u.k £12.00 payement to customs (on all orders),has to be considered too.all in all worth it.thank you,light in the box...

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Linda
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2012

UITELICHTE REVIEW

Binnenkort zal deze mooie schitterende bruidstiara bij me thuis verschijnen voor de grote dag die we op de planning hebben staan. Ik heb voor deze gekozen omdat dit een leuk model is en volledig diamantjes erin heeft. Can't wait to see it!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jhanet
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

Deze tiara is een droom voor elke bruid. Ik ben er helemaal weg van, in het echt is deze tiara nog mooier.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Daniëlle Heus
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 06, 2013

Gister mijn schitterende Tiara binnen gehad en op 17.05.2013 is Onze Mooie dag en dan zal die ook heel mooi schitteren :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A.
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2011

PRACHTIG! PRACHTIG! PRACHTIG!!!!! ik ben verliefd op mijn tiara :D

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door franchestaj
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2015

This is beyond breathe taking, cant wait to wear it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Speciale gelegenheden Hoofdbanden Zoals de Afbeelding
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s Wit
3% koopUSD $ 10.99
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s Helder
4% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s Helder
5% koopUSD $ 15.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Bergkristal / Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden 1 Stuk Helder Rond
7% koopUSD $ 15.29
 Vrouwen Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
8% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden 1 Stuk Wit Rond
10% koopUSD $ 49.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s Zoals de Afbeelding Rond
12% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s Helder
14% koopUSD $ 17.99
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s / Hoofdbanden Helder Bloem
15% koopUSD $ 15.29
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s Helder
16% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest