English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (36 reviews)
Schrijf een review
  • Door abramova_11.05
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2014

Фантастически красивая тиара! Для настоящих королев!

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door catherine
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2013

lovely tiara.very sparkly..middle is not so sparkly dont know what it is ...?all in all great,good price too.quick delivery 5 days to u.k £12.00 payement to customs (on all orders),has to be considered too.all in all worth it.thank you,light in the box...

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrena P
  • Dec 27, 2011

Here's the beautiful picture. No other words, absolutely gorgeous:)

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Shay
  • Sep 19, 2011

I got my tiara today in the mail and I couldnt be more pleased. It is absoluetly beautiful. I am so excited I can't wait to wear it at my wedding. I love it. Here is a pic for anyone who is woundering what it looks like in person

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ana costa
  • May 03, 2011

oi esta muito gira não mexa mas se vai estragar.....olha eu vou casar gostava de saber como comprar e como reseber...

Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door franchestaj
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2015

This is beyond breathe taking, cant wait to wear it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door melessa88
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2015

Simply Gorgeous. The tiara is much better than it is shown in the pics. And also the packaging was very well done to avoid any damage while shipping. All the items I ordered came in one big box each nicely packed separately

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door roya.sharifi83
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 17, 2014

It's a brilliant Diadem. I'm very happy with my purchase,and I recommend purchasing from this site. I'm excited to wear it on my wedding..😀

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linda
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 09, 2014

Jag är jättenöjd! Tiaran/ diademet är jättefint och kommer göra sig bra med min klänning.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lyca
  • Nov 05, 2013

Boa noite, essa tiara possui dentes na frente? Pode ser usada como porta coque? Gostaria de algum porta coque que brilhasse muito, para o meu casamento, preciso de indicação? no aguardo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara's Bruiloft/Speciale gelegenheden
15%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 49.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
8% koopUSD $ 39.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
5% koopUSD $ 11.39
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 9.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 19.99
 Papier Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden Guirlandes/Bloemen Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 5.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 10.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 8.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 7.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 28.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
3% koopUSD $ 7.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 9.99
 Bergkristal/Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft Tiara\'s Bruiloft
2% koopUSD $ 13.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdketting Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 14.99
 Papier/Roestvrij Staal Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
2% koopUSD $ 2.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 6.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 4.74
 Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft Tiara\'s Bruiloft
1% koopUSD $ 19.99
 Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 19.99
 Ellebooglengte Zonder vingers Stretchsatijn Bruidshandschoenen/Feest/uitgaanshandschoenen Handschoen
1% koopUSD $ 3.99
 Wedding Bridal Flower Girls Kids Crystal Pearl Hair Band hoofdband Tiara
1% koopUSD $ 3.99
 Bergkristal/Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 17.99
 Rood Satijn / Katoen Rose Ronde Wedding Bridal Bouquet
1% koopUSD $ 17.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Kantoor & Cariere HaarkammenBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 11.39
 satijn/Veren/Tule Vrouwen Helm Speciale gelegenheden Fascinators/Net Sluier Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 6.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
1% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest