English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (84 reviews)
Schrijf een review
  • Door Roaa
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2012

nice and well made
so cute and in real better than the image
Thanks

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door allice
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2013

Ce peigne est très joli mais il est arrivé casser dans la boîte, une branche est cassée mais sa ne se voit pas du tout et je le trouve même mieu sans cette branche. Je le trouve déja de très bonne taille. Sur la photo il manque la branche qui fini le peigne

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie Skalee
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2013

Muito lindo! Ótima qualidade! Vai ficar lindo no penteado que vou fazer para o meu casamento! Recomendo!

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Toll!
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

Dieser Haarschmuck ist wunderschön.
Zwar ist er größer als ich es erwartet habe, aber das macht nichts. Er ist sehr filigran und macht trotzdem einen stabilen Eindruck. Der Schmuck lässt sich leicht an die Kopfform anpassen.
Der Preis ist mehr als angemessen.

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door simonedrakes
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

I added this hair clip to my veil and it was gorgeous.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christina
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 05, 2013

Beautiful comb. I enjoyed the wirey leaves. I actually bought this one as a backup comb in case any of the combs I bought should break but it definitely is making me consider using it as a main comb...

Maybe I should just wear combs on each side of my head. Overkill perhaps?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Candice
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2013

If possible this looks so much better in real life then the picture depicts. The wires are bendable so when you place it in your hair you can sort of curve the comb around your head. This does not look cheap by any means and the price is amazing. I couldn't find anything this nice and reasonably priced in any bridal shops. Shipped fast, and they combined this with a previous order I made that day saving me a bit in shipping costs. Love the product and service. Thanks!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lee-Anne
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2013

Photos don't do this justice. Looks amazing and will certainly add that special bling on my wedding day. Very happy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marianna
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2013

Looks beautiful and it's the perfect size. Absolutely love it and I can't wait to wear it at my wedding in May. It's a little hard to tell from the picture but the colour is silver in case you were unsure.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Msisar darwish
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 15, 2013

This item is very nice . Try to get one .. Sooo nice

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoofddeksels schitterende imitatie strass steentjes bruids kammen
12% koopUSD $ 9.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
8% koopUSD $ 5.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
7% koopUSD $ 1.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
6% koopUSD $ 14.99
 mooie strass huwelijk bruids kammen
5% koopUSD $ 14.99
 Fabulous Alloy Kammen met Rhinestone voor bruiloft / speciale gelegenheid Hoofddeksels
4% koopUSD $ 15.99
 hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
4% koopUSD $ 14.99
 schitterende imitatie parels bruiloft kammen
4% koopUSD $ 7.99
 Four Pieces Alloy Wedding Bridal Haarspelden Met Strass En imitatie parels
3% koopUSD $ 5.99
 Elegante Alloy Kammen met strass huwelijk bruids Hoofddeksels
2% koopUSD $ 9.99
 Hoofddeksels chic pauw legering met strass / imitatie parel vrouwen het haar kammen
2% koopUSD $ 11.99
 Schitterend collier / acryl bruids hoofddeksel
2% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
2% koopUSD $ 1.99
 prachtige plaksteen / imitatie bruids kammen
2% koopUSD $ 9.99
 plaksteen / imitatie huwelijk bruids kammen
2% koopUSD $ 17.99
 2-delige satijn met bloem bruiloft kousenbanden
2% koopUSD $ 4.99
 vrouwen parel legering klauwen
1% koopUSD $ 4.99
 Twee Tier Fingertips bruiloft sluiers met applique rand (meer kleuren)
1% koopUSD $ 12.99
 Six Pieces Alloy Stervorm Wedding Bridal Haarspelden met strass
1% koopUSD $ 6.99
 Fijn Two Pieces Lichtmetalen Wedding Bridal Haarspelden met strass
1% koopUSD $ 4.99
 Prachtige Net Met Pearl / strass Dames Fascinators
1% koopUSD $ 6.99
 Gorgeous Alloy Met Hair Rhinestone Women\'s Kammen
1% koopUSD $ 24.99
 Mooie lichtmetalen Met Wedding Rhinestone Vrouwen Pins, 6 stuks per lot
1% koopUSD $ 5.99
 siliconen volledige dekking strapless dramatische lift voorsluiting bruiloft / feest beha (meer kleuren)
1% koopUSD $ 7.99
 prachtige Oostenrijkse boren haircomb
1% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest