English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (85 reviews)
Schrijf een review
  • Door Roaa
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 04, 2012

nice and well made
so cute and in real better than the image
Thanks

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Toll!
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2012

Dieser Haarschmuck ist wunderschön.
Zwar ist er größer als ich es erwartet habe, aber das macht nichts. Er ist sehr filigran und macht trotzdem einen stabilen Eindruck. Der Schmuck lässt sich leicht an die Kopfform anpassen.
Der Preis ist mehr als angemessen.

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julie Skalee
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2012

Muito lindo! Ótima qualidade! Vai ficar lindo no penteado que vou fazer para o meu casamento! Recomendo!

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door allice
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2013

Ce peigne est très joli mais il est arrivé casser dans la boîte, une branche est cassée mais sa ne se voit pas du tout et je le trouve même mieu sans cette branche. Je le trouve déja de très bonne taille. Sur la photo il manque la branche qui fini le peigne

schitterende imitatie parels huwelijk bruids kammen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ela
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 26, 2012

UITELICHTE REVIEW

Prachtig sierkam die heel snel bezorgd word. Ik heb op 13 julie de besteling gedaan en op 20 julie heb ik het thuis gekregen.
Ik ben heel tevreden mee.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door IRINA
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2013

It is just like in picture.I like it.Now I am waiting to placce itt in my hait at my wedding.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door De Cuyper
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 26, 2013

Prachtige kam met parels en stras.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2013

Echt een supermooie bruidskam. Ik had em wat kleiner verwacht toen ik em ontving. Maar de grootte is geen probleem aangezien deze bruikdskam buigbaar is!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bee
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 04, 2013

Just beautiful! I'll look like a princess at my wedding!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fresia.rosa
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 10, 2016

Bello, come in foto. Spedizione molto veloce

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen Helder Rond
33% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Kant Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators / Net Sluier / Maskers 1 Stuk
66% koopUSD $ 0.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest