English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (203 reviews)
Schrijf een review
  • Door JC
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

I loved my tulle wedding headpiece. My style was retro and this fit it perfectly. Shipping was excellent and for the price, I was very satisfied. I would definitely recommend this.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ylianka2335
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2016

Красивая вуалька.Только вместо бабочки как на картинке приклеены аккуратно стразы. Я довольна.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ange22
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2016

This dress was absolutely perfect for my wedding. I was very impressed with the quality of the dress as well. I had a couple of layers of tulle removed but apart from that it was a dream. Absolutely gorgeous.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door steph.mccants
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2014

Fast delivery and the product looked exactly how it's pictured. I was very pleased!!!

Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kotalenko
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

It was perfect.get in time.i was beautiful bride!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door temimola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

I love love love! This headpiece. Inexpensive and great looking. The headpiece needs to kept in such a way that the rounded shape comes back because the headpiece was flattened due to shipping.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door turkovi2
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Good product. Little bit different but still nice.

Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2012

ihave been very happy with the contact from light in the box with updates on how order is proceeding, it is a little worry purchasing off line with company or site you have not used before, but very happy with this service, my product has not arrived as yet it is due this week, but happy :)

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kylie.ayerst
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

Really pretty. Going to use bobby pins to shape it into place same as mentioned on the advertisement...I'm not sure where the instructions are meant to be as per the advertisement but I'm sure my hair dresser will figure it out :) Overall, really really happy with this! Ordered it in early August, and it just arrived today 3rd September to NSW Australia...in perfect time for my wedding in November! Would highly recommend this to anyone.

Antwoord Was dit nuttig? (3) (2) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Heb hem besteld en thuisgestuurd gekregen, ben zo ontzettend blij ermee! ziet er precies hetzelfde uit als op de foto! Erg gemakkelijk om in je haar aan te brengen. Het netje kan je zo bewerken als je zelf wilt, zodat hij goed in je haar zit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Vrouwen Veren Tule Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Net Sluier
1% koopUSD $ 4.99
 Parel Kristallen Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Hoofdbanden Hoofdketting 1 Stuk
1% koopUSD $ 19.99
 Vrouwen Organza Helm-Bruiloft Fascinators Bloemen Hoeden
1% koopUSD $ 6.99
 Parel Kristallen Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen Haarstokje 2-delig
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Veren Tule Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarkammen
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Kant Vlas Net Helm-Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 11.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers 10-20cm Tule Wit Ivoor
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Veren Katoen Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators Bloemen
1% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Parel Kristallen Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Tiara\'s Hoofdbanden Bloemen Hoofdketting 1 Stuk
2% koopUSD $ 4.43
 Vrouwen Veren Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
2% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators
2% koopUSD $ 3.99
 Veren Tule Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators Hoeden Net Sluier 1 Stuk
3% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Fascinators Bloemen
3% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Kristallen Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Kantoor & Cariere Buiten Haarkammen 1 Stuk
3% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Veren Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
4% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Kant Veren Tule Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
4% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Veren Tule Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
4% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Kant Helm-Bruiloft Bloemen
5% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Veren Tule Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
5% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Sterling zilver Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen Bloemen
5% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarspeld 20-delig
6% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Veren Polyester Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Fascinators 1 Stuk
6% koopUSD $ 24.43
 Veren Tule Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators Hoeden Net Sluier 1 Stuk
6% koopUSD $ 4.99
 Veren Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators Net Sluier 1 Stuk
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 7.99
 Veren Tule Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators Hoeden Net Sluier 1 Stuk
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Imitatie Parel Kubieke Zirkonia Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Schuim Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Bloemen
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bergkristal Licht Metaal Helm-Bruiloft Tiara\'s
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Veren Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bergkristal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Kantoor & Cariere Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Veren Vlas Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 7.99
 satijn Stof Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Fascinators Bloemen Haaraccessoire 1 Stuk
1% koopUSD $ 5.99
 Parel Stof Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators Hoeden Net Sluier 1 Stuk
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarspeld Haarstokje 6-delig
1% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Veren Tule Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bergkristal Kristallen Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Haarkammen Haarspeld 1 Stuk
1% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Bergkristal Kristallen Licht Metaal Stof Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Bloemen Baret
1% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Bloemenmeisje satijn Veren Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Fascinators
1% koopUSD $ 19.99
 Vrouwen Kant Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Bloemen Net Sluier 1 Stuk
1% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Bergkristal Net Helm-Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 3.99
 satijn Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Fascinators Bloemen Net Sluier 1 Stuk
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Tule Wol Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Hoeden
1% koopUSD $ 27.77
 Vrouwen Tule Stof Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarclip 1 Stuk
1% koopUSD $ 18.99
 Vrouwen Parel Licht Metaal Helm-Bruiloft Bloemen 1 Stuk
1% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen Veren Net Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft Tiara\'s
1% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft Hoofdbanden 1 Stuk
1% koopUSD $ 2.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest