English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (174 reviews)
Schrijf een review
  • Door JC
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

I loved my tulle wedding headpiece. My style was retro and this fit it perfectly. Shipping was excellent and for the price, I was very satisfied. I would definitely recommend this.

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door steph.mccants
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2014

Fast delivery and the product looked exactly how it's pictured. I was very pleased!!!

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kotalenko
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

It was perfect.get in time.i was beautiful bride!

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door temimola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

I love love love! This headpiece. Inexpensive and great looking. The headpiece needs to kept in such a way that the rounded shape comes back because the headpiece was flattened due to shipping.

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door turkovi2
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Good product. Little bit different but still nice.

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2012

ihave been very happy with the contact from light in the box with updates on how order is proceeding, it is a little worry purchasing off line with company or site you have not used before, but very happy with this service, my product has not arrived as yet it is due this week, but happy :)

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kylie.ayerst
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

Really pretty. Going to use bobby pins to shape it into place same as mentioned on the advertisement...I'm not sure where the instructions are meant to be as per the advertisement but I'm sure my hair dresser will figure it out :) Overall, really really happy with this! Ordered it in early August, and it just arrived today 3rd September to NSW Australia...in perfect time for my wedding in November! Would highly recommend this to anyone.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Heb hem besteld en thuisgestuurd gekregen, ben zo ontzettend blij ermee! ziet er precies hetzelfde uit als op de foto! Erg gemakkelijk om in je haar aan te brengen. Het netje kan je zo bewerken als je zelf wilt, zodat hij goed in je haar zit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik vond het hele mooi en is ok netjes aangekomen de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vhampton
  • Geverifieerde Koper
  • May 09, 2016

Beautiful!!!!! I have not had an opportunity to try it on yet. But I am very satisfied so far. My wedding is in July. I will return to this review at a later time with pictures.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 organza bruiloft / speciale gelegenheid hoed bloem hoofddeksel (meer kleuren)
1% koopUSD $ 5.99
 One Tier Wedding/Special Occasion Blusher Veil(More Colors)
1% koopUSD $ 9.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
1% koopUSD $ 3.99
 Imitatie Parel/Bergkristal - Vrouwen /Bloemenmeisje  - Haarkammen ( Licht Metaal
1% koopUSD $ 2.99
 Hoofddeksels prachtige tule met veren bruids hoofddeksel
1% koopUSD $ 4.99
 Licht Metaal/Parel/Kristallen Vrouwen Helm Bruiloft/Outdoor/Speciale gelegenheden Tiara\'s/Hoofdbanden/Bloemen/Hoofdketting
1% koopUSD $ 3.99
 Leer Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 12.99
 Net Vrouwen Helm Bruiloft Net Sluier Bruiloft 1 Stuk
1% koopUSD $ 4.99
 Bridal Tulle Fascinators met Kralen en Huwelijk van de Veer / speciale gelegenheid Hoofddeksels
1% koopUSD $ 20.99
 klassieke tule met de ivoren veer vrouwen vogelkooi sluier
2% koopUSD $ 10.99
 satijn Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
2% koopUSD $ 0.99
 net met zijde bloem / strass dames vogelkooi sluiers
2% koopUSD $ 3.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden / Outdoor Hoofdbanden Bruiloft / Speciale gelegenheden / Outdoor 1 Stuk
3% koopUSD $ 9.99
 Kant/satijn Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
3% koopUSD $ 2.99
 Veren/Vlas Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor FascinatorsBruiloft/Speciale
3% koopUSD $ 7.99
 Bergkristal/Kristallen Vrouwen Helm Bruiloft/Casual/Outdoor/Speciale gelegenheden Haarspeld/HaarkammenBruiloft/Casual/Outdoor/Speciale
4% koopUSD $ 8.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 7.99
 handgemaakte bloemen bruiloft / feest hoofddeksels / bloemen met kristallen
4% koopUSD $ 7.19
 Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarspeld Bruiloft / Speciale gelegenheden 6-delig
5% koopUSD $ 3.99
 Veren/Vlas Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor FascinatorsBruiloft/Speciale
5% koopUSD $ 5.99
 Sierlijke stoffen en kant van vrouwen de tovenaar
5% koopUSD $ 6.99
 prachtige tule met strass huwelijk bruids hoofddeksel
6% koopUSD $ 3.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
6% koopUSD $ 3.99
 Veren/Bergkristal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Haarspeld Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
6% koopUSD $ 3.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
1% koopUSD $ 1.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Haaraccessoire Bruiloft / Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 satijn/Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Bloemen/Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 2.99
 Parel/Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft Bloemen Bruiloft 1 Stuk
1% koopUSD $ 1.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdketting Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 32.99
 prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel
1% koopUSD $ 9.99
 Licht Metaal/Veren Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor HoofdbandenBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 10.99
 eenvoudige zijden bloemen vrouwen haarkammen
1% koopUSD $ 0.99
 vrouwen bruiloft sinamay veer Fascinators sfc12187
1% koopUSD $ 19.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft Hoofdbanden Bruiloft 1 Stuk
1% koopUSD $ 2.99
 Veren/Imitatie Parel/Polyester Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor FascinatorsBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 9.99
 Veren Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 13.99
 satijn/Net Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Net Sluier/Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 14.99
 Bergkristal / Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden / Casual Hair Clip Bruiloft / Speciale gelegenheden / Casual1
1% koopUSD $ 7.99
 pauw veer tovenaar
1% koopUSD $ 10.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 4.99
 mooie zes stukken legering huwelijk bruids haarspelden met steentjes en imitatie parels
1% koopUSD $ 8.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarspeld Bruiloft/Speciale gelegenheden 5-delig
1% koopUSD $ 5.99
 prachtige veren met roze bloemen tule huwelijk bruids hoofddeksel
1% koopUSD $ 5.99
 Bergkristal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Net Sluier Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 19.99
 Bergkristal Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft / Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 22.99
 Licht Metaal / Imitatie Parel / zijde Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden / BloemenBruiloft /
1% koopUSD $ 9.99
 Licht Metaal Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft / Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 2.99
 prachtige kant en veren bruids bloem hoofddeksel
1% koopUSD $ 1.99
 Chiffon/Kant/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Casual/Outdoor/Speciale gelegenheden Guirlandes/Fascinators/Bloemen
1% koopUSD $ 5.99
 Fashion Net Met Pearl Women\'s Fascinators
1% koopUSD $ 3.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest