English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (106 reviews)
Schrijf een review
  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Heb hem besteld en thuisgestuurd gekregen, ben zo ontzettend blij ermee! ziet er precies hetzelfde uit als op de foto! Erg gemakkelijk om in je haar aan te brengen. Het netje kan je zo bewerken als je zelf wilt, zodat hij goed in je haar zit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik vond het hele mooi en is ok netjes aangekomen de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door xxx
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

slechte kwaliteit, ziet er goedkoop uit (misschien logisch voor zo een klein prijsje), in ieder geval echt niets voor te dragen op een chique feest...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door arale2003
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2014

Molto simile alla foto,tempo di consegna rapido...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door monika_narel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2014

:) ozdoba może być chodz nie wiem czy jej użyje miejmy nadzieje oczywiscie ze tak :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sabri-87
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

davvero bellissimo, come da immagine

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alanpeg
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2014

Je suis très déçu car très mauvaise surprise à la réception du colis. J'ai dû payer une taxe en plus pour récupérer mon colis. Le comble c'est que la taxe est plus chers que ma commande. Merci DHL.!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door songei0111
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2014

looks like a kid's stuff... disappointed me ..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maryad
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2014

absolutely beautiful! great price. will look beautiful with any wedding dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door evebabe2002
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2014

i used this for my wedding. OMG for such a price? It is too go to be true. I looked perfect in it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 prachtige tule huwelijk bruids-witte veer strass hoofddeksel
28%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.20
 schitterende satijnen / kanten bruiloft bruids hoofddeksel
9% koopUSD $ 1.80
 moderne huwelijk bruids hoofddeksel
6% koopUSD $ 4.19
 20cm x 10cm prachtige tule huwelijk bruids-witte bloem / corsage / hoofddeksel
5% koopUSD $ 3.01
 prachtige tule met veren bruids-kopstuk
4% koopUSD $ 6.01
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
4% koopUSD $ 1.99
 prachtige veren met strass / tule huwelijk bruids hoofddeksel
3% koopUSD $ 4.31
 prachtige tule huwelijk bruids drie bloemen / hoofddeksel
3% koopUSD $ 4.20
 schitterende satijnen huwelijk bruids bloem / corsage / hoofddeksel (twee bloemen)
2% koopUSD $ 1.05
 prachtige kant satijn huwelijk bruids corsage / hoofddeksel
1% koopUSD $ 2.40
 prachtige tule met strass huwelijk bruids hoofddeksel
1% koopUSD $ 3.01
 prachtige tule / kant huwelijk bruids hoofddeksel
1% koopUSD $ 1.76
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
1% koopUSD $ 19.99
 prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel
1% koopUSD $ 11.54
 prachtige tule en veren bruids-tovenaar / hoofddeksel
1% koopUSD $ 8.39
 elegante tule met strass huwelijk bruids bloem hoofddeksel
1% koopUSD $ 3.01
 westerse stijl huwelijk bruids hoofddeksel
1% koopUSD $ 5.89
 Elegant Net Women\'s Fascinators (meer kleuren)
1% koopUSD $ 5.11
 two-tier elleboog bruiloft sluier met potlood rand
1% koopUSD $ 9.99
 ademend huwelijk bruids kledingzak
1% koopUSD $ 4.99
 Mooie Netto Met Satin Flower Women\'s Fascinators
1% koopUSD $ 3.01
 Schitterend collier bruids haar kam / hoofddeksel
1% koopUSD $ 5.29
 Chic Peafowl Alloy Met Strass / Imitatie Parel Women\'s Hair Combs
1% koopUSD $ 10.19
 prachtige imitatie steentjes bruids kammen
1% koopUSD $ 9.80
 kant pols lengte bruids handschoenen (meer kleuren beschikbaar)
1% koopUSD $ 2.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest