English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (145 reviews)
Schrijf een review
  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Heb hem besteld en thuisgestuurd gekregen, ben zo ontzettend blij ermee! ziet er precies hetzelfde uit als op de foto! Erg gemakkelijk om in je haar aan te brengen. Het netje kan je zo bewerken als je zelf wilt, zodat hij goed in je haar zit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik vond het hele mooi en is ok netjes aangekomen de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maxnet76
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2014

Bello ben fatto ottimo materiale sino contento!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gb
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2014

A nice piece. The net is kinda just sticking out at the moment. Im hoping the hairdresser will be able to shape it a bit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Crisdohler
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 01, 2014

Bom produto. É muito parecido ao da foto. Bonito.
Chegou meio amassado. A qualidade é ok. Demorou para chegar, levou 2 meses e 20 dias.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kennedyat
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2014

Great products, service and price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door martina_roth
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2014

das Netzt steht leider in alle Richtungen weg, nur nicht so wie ich es will.. schade, denn sonst wunderschön

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door a-nawratil
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2014

Als sehr gut gelaufen immer wieder

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Claudia Buchwal
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2014

Haben wir nicht benutzt, war aber gut.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marion
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2014

What you see is what you get: Very nice.
The clip in the back is of good quality - it sits in place.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.38
 [NewYearSale]Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
8% koopUSD $ 5.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
5% koopUSD $ 1.99
 bruiloft sluiers moderne bruiloft bruids hoofddeksel
5% koopUSD $ 4.75
 Hoofddeksels prachtige tule met veren bruids hoofddeksel
4% koopUSD $ 7.98
 [NewYearSale]hoofddeksel voor bruiloft prachtige veren met strass / tule
4% koopUSD $ 6.99
 [NewYearSale]hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
3% koopUSD $ 14.99
 [NewYearSale]hoofddeksels leuke vijf stukken parels bruiloft / feest haarspelden
3% koopUSD $ 6.99
 prachtige tule met strass huwelijk bruids hoofddeksel
3% koopUSD $ 3.99
 [NewYearSale]hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
3% koopUSD $ 1.99
 bruiloft bloemen 20cm x 10cm prachtige tule huwelijk bruids-witte corsage
3% koopUSD $ 2.40
 prachtige kant satijn huwelijk bruids corsage / hoofddeksel
3% koopUSD $ 3.99
 Elegant bruidshoofddeksel met bloemmotief, van tule, met strass afgezet
3% koopUSD $ 2.40
 [NewYearSale]hoofddeksels schitterende satijnen bruids bloem / corsage (twee bloemen)
3% koopUSD $ 1.48
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
3% koopUSD $ 17.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
2% koopUSD $ 5.99
 [NewYearSale]hoofddeksels vogelkooi sluiers mode net met bloem / veer
2% koopUSD $ 6.99
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
2% koopUSD $ 18.99
 One Tier Wedding/Special Occasion Blusher Veil(More Colors)
1% koopUSD $ 14.99
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
1% koopUSD $ 2.99
 prachtige tule huwelijk bruids drie bloemen / hoofddeksel
1% koopUSD $ 4.45
 handschoenen kant pols lengte bruids handschoenen (meer kleuren beschikbaar)
1% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels voor de speciale gelegenheid / bloem meisje met mooie papieren bloem
1% koopUSD $ 1.49
 bruiloft sluier met drie lagen wals sluiers
1% koopUSD $ 5.59
 Hoofddeksels chic pauw legering met strass / imitatie parel vrouwen het haar kammen
1% koopUSD $ 11.05

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest