English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (182 reviews)
Schrijf een review
  • Door JC
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

I loved my tulle wedding headpiece. My style was retro and this fit it perfectly. Shipping was excellent and for the price, I was very satisfied. I would definitely recommend this.

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door steph.mccants
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2014

Fast delivery and the product looked exactly how it's pictured. I was very pleased!!!

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kotalenko
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

It was perfect.get in time.i was beautiful bride!

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door temimola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

I love love love! This headpiece. Inexpensive and great looking. The headpiece needs to kept in such a way that the rounded shape comes back because the headpiece was flattened due to shipping.

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door turkovi2
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Good product. Little bit different but still nice.

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2012

ihave been very happy with the contact from light in the box with updates on how order is proceeding, it is a little worry purchasing off line with company or site you have not used before, but very happy with this service, my product has not arrived as yet it is due this week, but happy :)

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kylie.ayerst
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

Really pretty. Going to use bobby pins to shape it into place same as mentioned on the advertisement...I'm not sure where the instructions are meant to be as per the advertisement but I'm sure my hair dresser will figure it out :) Overall, really really happy with this! Ordered it in early August, and it just arrived today 3rd September to NSW Australia...in perfect time for my wedding in November! Would highly recommend this to anyone.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Heb hem besteld en thuisgestuurd gekregen, ben zo ontzettend blij ermee! ziet er precies hetzelfde uit als op de foto! Erg gemakkelijk om in je haar aan te brengen. Het netje kan je zo bewerken als je zelf wilt, zodat hij goed in je haar zit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik vond het hele mooi en is ok netjes aangekomen de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iane
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2016

Molto carino!!!arrivato in tempo!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.79
 Vrouwen Organza Helm-Bruiloft Fascinators / Bloemen / Hoeden
1% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers 10-20cm Tule Wit / Ivoor
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bergkristal / Kristallen Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Haarkammen / Haarspeld 1 Stuk
1% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Veren / Imitatie Parel / Polyester Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal / Imitatie Parel / Kubieke Zirkonia Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Veren / Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Net Sluier
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators / Bloemen
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Parel / Kristallen / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Tiara\'s / Hoofdbanden / Bloemen / Hoofdketting1
1% koopUSD $ 4.43
 Vrouwen / Bloemenmeisje Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarspeld
2% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Bergkristal / Kristallen / Licht Metaal / Stof Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Bloemen / Baret
2% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Bergkristal / Messing / Imitatie Parel Helm-Bruiloft Haarspeld 1 Stuk
2% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Veren / Net Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
3% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Veren / Tule Helm Fascinators / Bloemen
3% koopUSD $ 29.99
 Vrouwen Kant / Veren / Chiffon Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Fascinators / Bloemen / Net Sluier 1 Stuk
3% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Veren / Katoen Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators / Bloemen
4% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Veren / Tule / Net Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
4% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Parel / Kristallen Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Haarstokje 2-delig
4% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
5% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
5% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje satijn / Veren Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators
5% koopUSD $ 19.99
 Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Speciale gelegenheden Hoofdbanden
6% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen
6% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Veren / Imitatie Parel / Polyester Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators 1 Stuk
6% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Stof Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Guirlandes 1 Stuk
1% koopUSD $ 16.99
 Vrouwen satijn / Kant / Veren / Vlas Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 22.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest