English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (168 reviews)
Schrijf een review
  • Door MRS2BE
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2015

not very happy! ordered the one as shown in the picture they sent a different headpiece.. Got a refund after letting them know! ...

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door turkovi2
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

Good product. Little bit different but still nice.

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door steph.mccants
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2014

Fast delivery and the product looked exactly how it's pictured. I was very pleased!!!

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kotalenko
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

It was perfect.get in time.i was beautiful bride!

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door temimola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

I love love love! This headpiece. Inexpensive and great looking. The headpiece needs to kept in such a way that the rounded shape comes back because the headpiece was flattened due to shipping.

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door JC
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

I loved my tulle wedding headpiece. My style was retro and this fit it perfectly. Shipping was excellent and for the price, I was very satisfied. I would definitely recommend this.

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2012

ihave been very happy with the contact from light in the box with updates on how order is proceeding, it is a little worry purchasing off line with company or site you have not used before, but very happy with this service, my product has not arrived as yet it is due this week, but happy :)

hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ioanna_1234
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2014

nice and in a perfect price.love it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door panda179
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2015

vše proběhlo v pořádku ,doporučuji i přátelům

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Aliya
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2015

Its cute, very fragile though and i had to cut it into the shape i needed

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
22%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 satijn/Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
8% koopUSD $ 5.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
5% koopUSD $ 1.99
 bruiloft sluiers moderne bruiloft bruids hoofddeksel
5% koopUSD $ 4.99
 Veren/Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Outdoor/Speciale gelegenheden Net Sluier Bruiloft/Outdoor/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 7.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 6.99
 satijn/Stof/Kristallen/Tule/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Casual/Outdoor/Speciale gelegenheden/Kantoor & Cariere
4% koopUSD $ 15.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 3.99
 Tule/Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Bloemen/Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
3% koopUSD $ 1.99
 bruiloft bloemen 20cm x 10cm prachtige tule huwelijk bruids-witte corsage
3% koopUSD $ 2.99
 Kant/satijn Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
3% koopUSD $ 3.99
 Elegant bruidshoofddeksel met bloemmotief, van tule, met strass afgezet
3% koopUSD $ 2.99
 satijn Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
3% koopUSD $ 0.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
3% koopUSD $ 7.99
 Papier Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden Guirlandes/Bloemen Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 5.99
 satijn/Veren/Tule Vrouwen Helm Speciale gelegenheden Fascinators/Net Sluier Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 6.99
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
2% koopUSD $ 14.99
 Polslengte Vingertoppen Satijn Bruidshandschoenen Handschoen
1% koopUSD $ 2.99
 Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
1% koopUSD $ 4.99
 Polslengte Vingertoppen Kant Bruidshandschoenen Handschoen
1% koopUSD $ 2.99
 Papier Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 1.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Kantoor & Cariere HaarkammenBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 11.99
 Veren/Tule Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 5.99
 Papier/Roestvrij Staal Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
1% koopUSD $ 2.99
 prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel
1% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest