English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (176 reviews)
Schrijf een review
  • Door JC
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

I loved my tulle wedding headpiece. My style was retro and this fit it perfectly. Shipping was excellent and for the price, I was very satisfied. I would definitely recommend this.

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door steph.mccants
  • Geverifieerde Koper
  • May 22, 2014

Fast delivery and the product looked exactly how it's pictured. I was very pleased!!!

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kotalenko
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2014

It was perfect.get in time.i was beautiful bride!

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door temimola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

I love love love! This headpiece. Inexpensive and great looking. The headpiece needs to kept in such a way that the rounded shape comes back because the headpiece was flattened due to shipping.

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door turkovi2
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2014

Good product. Little bit different but still nice.

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandra
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 25, 2012

ihave been very happy with the contact from light in the box with updates on how order is proceeding, it is a little worry purchasing off line with company or site you have not used before, but very happy with this service, my product has not arrived as yet it is due this week, but happy :)

Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kylie.ayerst
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

Really pretty. Going to use bobby pins to shape it into place same as mentioned on the advertisement...I'm not sure where the instructions are meant to be as per the advertisement but I'm sure my hair dresser will figure it out :) Overall, really really happy with this! Ordered it in early August, and it just arrived today 3rd September to NSW Australia...in perfect time for my wedding in November! Would highly recommend this to anyone.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elise
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 12, 2013

Heb hem besteld en thuisgestuurd gekregen, ben zo ontzettend blij ermee! ziet er precies hetzelfde uit als op de foto! Erg gemakkelijk om in je haar aan te brengen. Het netje kan je zo bewerken als je zelf wilt, zodat hij goed in je haar zit.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ellen Mudina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

ik vond het hele mooi en is ok netjes aangekomen de verzending heeft niet te lang geduurd het was in perfect stad, allen dat ik hier in belgie de btw te duur was zeker langs de post voor een bestellen van ongevel 60 euro heb ik zo 93euro betaald voor BTW.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rachel
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 14, 2016

Exactly as pictured, cute, well constructed, came quickly.

There's also a lot of tulle so you can cut to your desired shape. I cut most of it off for our courthouse elopement. No complaints!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Bruidssluiers Eénlaags Gezichtssluiers / Net Sluier 11,81 in (30cm) Tule Wit
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 Vrouwen Organza Helm-Bruiloft Fascinators / Bloemen / Hoeden
1% koopUSD $ 6.99
 Bruidssluiers Eenlaags Gezichtssluiers 10-20cm Tule Ivoor Wit / Ivoor
1% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen Zilver Rond
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators / Bloemen
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Veren / Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Net Sluier
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Parel / Licht Metaal Helm-Bruiloft Bloemen 1 Stuk
1% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen satijn Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators / Bloemen
1% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Veren / Katoen Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators / Bloemen
1% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen satijn / Kant Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators
1% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
2% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Parel / Kristallen / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Tiara\'s / Hoofdbanden / Bloemen / Hoofdketting1
2% koopUSD $ 4.43
 Vrouwen / Bloemenmeisje Kristallen / Licht Metaal / Imitatie Parel / Acryl Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarspeld
2% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
3% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft Haarkammen Onregelmatig
3% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Schuim Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Bloemen
3% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden / Haarkammen 3-delig Ivoor Rond
4% koopUSD $ 18.99
 Vrouwen Kant Helm-Speciale gelegenheden / Informeel / Kantoor & Cariere / Buiten Hoofdbanden Helder Rond
4% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Veren / Tule / Net Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
4% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Stof Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Hoeden
5% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen Zilver Rond
5% koopUSD $ 4.49
 Vrouwen Net Helm-Bruiloft Net Sluier 1 Stuk
5% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Haaraccessoire 1 Stuk
6% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarspeld 6-delig
6% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Kantoor & Cariere / Buiten Hoofdbanden / Hoofdketting 1 Stuk Wit
6% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Kantoor & Cariere / Buiten Hoofdbanden 1 Stuk
1% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje satijn / Veren Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators
1% koopUSD $ 15.99
 Vrouwen Kant Helm-Bruiloft Bloemen
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen zijde Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Net Sluier
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bergkristal / Kristallen Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Haarkammen / Haarspeld 1 Stuk
1% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarspeld
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Kant / Veren / Chiffon Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Fascinators / Bloemen / Net Sluier 1 Stuk
1% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Bergkristal / Kristallen / Licht Metaal / Stof Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Bloemen / Baret
1% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Veren / Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators / Bloemen
1% koopUSD $ 20.99
 Vrouwen Leer Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Kant / Vlas / Net Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 19.99
 Vrouwen satijn / Kant Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Sterling zilver / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Bloemen Zilver Rond
1% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Kant Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Buiten Fascinators / Net Sluier / Maskers 1 Stuk
1% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal / Imitatie Parel / Kubieke Zirkonia Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk Helder
1% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdketting 1 Stuk
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Veren / Net Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
1% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Veren Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Net Sluier
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen satijn / Tule Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators / Bloemen Helder Onregelmatig
1% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Papier / Stof Helm-Bruiloft / Buiten Bloemen 1 Stuk
1% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Kant / Veren / Tule / Katoen / Katoenflanel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Fascinators
1% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen Helder Rond
1% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Veren Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Net Sluier
1% koopUSD $ 10.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest