English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (47 reviews)
Schrijf een review
  • Door a.tauwnaar
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Het ziet er mooi uit en het was snel geleverd. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door adeline.bk
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2014

Super !!! Je l'ai choisi pour mon mariage en septembre. il est d'une très bonne qualité et avec une pince qui tient très bien. il fait son effet à un prix imbattable. je l'ai reçu 10 jours après ma commande et très bien emballé.

prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door karvin89
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 23, 2014

super produit, beaucoup d'effet au mariage.... je le recommande...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door djecia
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 11, 2014

Le chapeau est beau mais il n'a pas le même aspect que sur la photo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anniemac1878
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2014

Perfect headpiece for a wedding. Very impressed with the service as my original order didn't come and I was panicking so a replacement was sent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zulmira
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 24, 2014

Ele e lindo mas eu querem branco, fiz mal a coleção e não consigo mudar.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sofifaxheden
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

Ser ut som på bilden, nätet och fjädrarna är fina.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mamounette22200
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2014

produit conforme a la photo merci tres chic pour sortie ou ceremonie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lliverpo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2014

It is what I expected but I received the wrong color it should have been white not black. I double checked the order and noticed that it said black but the picture was in white so it threw me off.

I won't be able to wear it on my big day but it is nice though

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ylmazsinem9
  • Geverifieerde Koper
  • May 30, 2014

fotoğraftaki ürünün aynısı geldi sevindim ve çok beğendim çok teşekkür ederim

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel
21%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 11.54
 schitterende satijnen / kanten bruiloft bruids hoofddeksel
10% koopUSD $ 2.40
 prachtige veren met strass / tule huwelijk bruids hoofddeksel
7% koopUSD $ 4.31
 moderne huwelijk bruids hoofddeksel
6% koopUSD $ 4.19
 prachtige tule en veren bruids-tovenaar / hoofddeksel
5% koopUSD $ 8.39
 prachtige tule met veren bruids-kopstuk
4% koopUSD $ 6.01
 prachtige tule met strass huwelijk bruids hoofddeksel
4% koopUSD $ 3.01
 prachtige tule huwelijk bruids-witte veer strass hoofddeksel
4% koopUSD $ 4.20
 drie lagen wals bruiloft sluier
3% koopUSD $ 6.99
 satijn vingerloze huwelijk bruids elleboog lengte handschoenen
3% koopUSD $ 3.59
 Elegant Net Women\'s Fascinators (meer kleuren)
2% koopUSD $ 5.11
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
2% koopUSD $ 19.99
 Unieke Netto Met Feather Women\'s Fascinators
2% koopUSD $ 6.29
 20cm x 10cm prachtige tule huwelijk bruids-witte bloem / corsage / hoofddeksel
2% koopUSD $ 3.01
 prachtige tule en veren bruids-tovenaar / hoofddeksel
2% koopUSD $ 8.39
 2 lagen vingertop huwelijk bruidssluier
1% koopUSD $ 29.99
 prachtige tule / kant huwelijk bruids hoofddeksel
1% koopUSD $ 1.76
 speciale tovenaar met veren weddding / feesten / huwelijksreis hoofdtooi bloem (1206-6130085)
1% koopUSD $ 7.20
 nylon vloer-length huwelijk onderrokken
1% koopUSD $ 9.99
 schitterende veer huwelijk bruids pennen / bloemen
1% koopUSD $ 15.24
 nylon / tule vloer-length huwelijk onderrokken
1% koopUSD $ 29.99
 twee lagen elleboog huwelijk bruids sluier
1% koopUSD $ 19.99
 mooie papieren bloem bruiloft / speciale gelegenheid bloemenmeisje hoofddeksel
1% koopUSD $ 1.05
 lycra vingerloze opera lengte bruids handschoenen
1% koopUSD $ 5.29
 schitterende kristallen bruiloft bruids pennen / bloemen, 6 stuks per lot. meer kleuren beschikbaar
1% koopUSD $ 5.85

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest