English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (69 reviews)
Schrijf een review
  • Door あややん
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2013

結婚お披露目partyで使わせていただきました。すごく評判がよく、かなりお買い得だったしdressともピッタリで良かった☆お花などのありきたり感がなく良かった☆

prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone
  • Aug 22, 2011

Gente, estou ansiosa pra usar esse headpiece! É muito elegante, chiquérrimo e vai ficar muito bonito com meu vestido!

prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone Carvalho
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2012

Comprei esse belíssimo headpice e fui considerada uma noiva linda, original, elegante e com muito estilo! No dia do meu casamento me senti como uma noiva de capa de revista! Obrigada LITB!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jpenroy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 02, 2016

Bestelling een paar dagen te laat ontvangen. Goederen waren goed verpakt en waren nagenoeg niet beschadigd.
Sommige modellen vielen wel klein uit. De foto op de site werkte een beetje misleidend. Wellicht dat een foto van de decoratie op een hoofd realistischer is.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door a.tauwnaar
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Het ziet er mooi uit en het was snel geleverd. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sp
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 01, 2015

Leuk, zoals op de foto, jammer dat deze haarversieringen allemaal in een dun plastic zakje worden geleverd. Je moet dus zelf een beschermende doos regelen om ze daarin te bewaren.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laidymiro
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2015

Fantastico, achei muito lindo o veu. recomendaria.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mrhesse2000
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2015

Lindo,ficou perfeito,parabens,continuarei comprando

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m-juliet
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2015

this was amazing and I cant wait to wear it on my wedding day.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kate.nguyen87
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

love this. very beautiful. impressed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest