English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (67 reviews)
Schrijf een review
  • Door あややん
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2013

結婚お披露目partyで使わせていただきました。すごく評判がよく、かなりお買い得だったしdressともピッタリで良かった☆お花などのありきたり感がなく良かった☆

prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Simone
  • Aug 23, 2011

Gente, estou ansiosa pra usar esse headpiece! É muito elegante, chiquérrimo e vai ficar muito bonito com meu vestido!

prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m-juliet
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2015

this was amazing and I cant wait to wear it on my wedding day.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kate.nguyen87
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 27, 2014

love this. very beautiful. impressed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door poisonedivy313
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2014

Gorgeous ... and received in good timing

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sittinghen1
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2014

Beautiful and great quality! Looks just like the picture and easy to store. The packaging was neat and secure. The order arrived as schedule.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fuller15896
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 23, 2014

I Loved all items I purchased they were in good condition when they arrived. This tulle with feather was better than I had hoped for.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door simonedrakes
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

Fit perfectly. Completed the wedding style detail.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anniemac1878
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2014

Perfect headpiece for a wedding. Very impressed with the service as my original order didn't come and I was panicking so a replacement was sent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lliverpo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2014

It is what I expected but I received the wrong color it should have been white not black. I double checked the order and noticed that it said black but the picture was in white so it threw me off.

I won't be able to wear it on my big day but it is nice though

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 prachtige tule met veren bruidssluier / hoofddeksel
13%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 9.99
 bruiloft sluiers moderne bruiloft bruids hoofddeksel
7% koopUSD $ 4.99
 Hoofddeksels prachtige tule met veren bruids hoofddeksel
5% koopUSD $ 7.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
5% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksel voor bruiloft prachtige veren met strass / tule
5% koopUSD $ 6.99
 hoofddeksels tule prachtige witte veer strass voor bruids
3% koopUSD $ 9.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
3% koopUSD $ 1.99
 Hoofddeksels unieke net met de veer vrouwen Fascinators
3% koopUSD $ 7.99
 hoofddeksels vogelkooi sluiers mode net met bloem / veer
2% koopUSD $ 6.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
2% koopUSD $ 14.99
 prachtige tule met strass huwelijk bruids hoofddeksel
2% koopUSD $ 3.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
2% koopUSD $ 5.99
 Organza Wedding/Special Occasion Hat Flower Headpiece(More Colors)
2% koopUSD $ 8.99
 bruiloft sluiers elegante fascinators netto vrouwen (meer kleuren)
2% koopUSD $ 5.99
 Elegant bruidshoofddeksel met bloemmotief, van tule, met strass afgezet
2% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
1% koopUSD $ 14.99
 Unieke Netto Met Veer / Bloem Women\'s Fascinators
1% koopUSD $ 5.99
 handschoenen kant pols lengte bruids handschoenen (meer kleuren beschikbaar)
1% koopUSD $ 2.99
 mouwloze faux fur bruids bruiloft jas / wrap
1% koopUSD $ 14.99
 hoofddeksels met prachtige tule / kant bruiloft tovenaar
1% koopUSD $ 1.99
 Prachtige Net Met Pearl / strass Dames Fascinators
1% koopUSD $ 6.99
 prachtige kant satijn huwelijk bruids corsage / hoofddeksel
1% koopUSD $ 3.99
 mooie net met veren vrouwen fascinators
1% koopUSD $ 7.99
 Mooie Netto Met Bloem Women\'s Fascinators
1% koopUSD $ 3.99
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
1% koopUSD $ 2.99
 bruiloft bloemen 20cm x 10cm prachtige tule huwelijk bruids-witte corsage
1% koopUSD $ 2.99
 stretch tule vingertoppen pols lengte bruiloft / speciale gelegenheid handschoenen met kant
1% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest