English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (17 reviews)
Schrijf een review
  • Door Валентина
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2012

Цветочек понравился, только размером он не 8 см, а чуть больше 10. Был упакован в отдельную коробочку. Можно носить как заколку и как брошь.

prachtige tule / polyester bruiloft bruids bloem / corsage / hoofddeksel prachtige tule / polyester bruiloft bruids bloem / corsage / hoofddeksel
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katya
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

The flower is really nice! Unfortunately, it was too big to be used as an accessoire with a short haircut. However, I used it to button my jacket looked very cute!

prachtige tule / polyester bruiloft bruids bloem / corsage / hoofddeksel
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door inge
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 10, 2012

past perfect bij mijn jurk. mooie ivoren kleur al lijkt hij op de foto wit.
hij moet wel even liggen om open te vouwen door de versturing in een doosje.
maar dan is hij ook prachtig

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Clémentine
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 30, 2015

Vraiment un coup de coeur !
Très jolie, je l'ai prise en grise elle est discrète mais de bonne qualité

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2014

schöne und günstiges Kopfstück

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Oksan
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 26, 2012

Very elegant flower, well made and could be worn as a hair piece or as a brosche

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Caline Habre
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2012

Very nice and the flower petals are very delicate. This will match perfectly my wedding dress. Quality and pricewise is excellent value !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door DMC Scotland
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

So pretty. A bit big for my hair or wrist but attached to my bag or my wrap it looks great.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gabby
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2012

Beautiful! Recomend to all, Thanks

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2012

The flower is so cute and will look nice on my hair for the wedding. Again the experience was great shopping with light in the box. A little scary because it is an international website, but you can trust it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen / Bloemenmeisje zijde Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Guirlandes
100% koopUSD $ 2.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest