English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (320 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2012

I was pleased that my wig came with this wig stand. It's easy to assemble and does the job. The top of it pops off sometimes.. but other than that it works fine and keeps the shape of my wig. Was shipped FAST with my wig.

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giovanna
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

Hola feliz con mi pedido pero me llegaron dos partes iguales por lo que no se puede armar, como puedo hacer para que me lo cambien, lo necesito para mi peluca no quiero que se malogre. Gracias

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monika
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2013

Är nöjd med perukställningen :D
Mycket bra att man kan ta med den på resa, tar liten plats när man plockar isär den.
Peruken håller sig luftig och formen behålls!

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rebeca Navarro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2013

Que bueno que me obsequiaron una base para la peluca!!! No tenia, así que fue genial el regalo, además es muy facil de armar, ligera y practica, 100% de calidad. Muy recomendable.



Una felicitación a Light in the box porque
Todo el pedido me llego a tiempo y completo, muy satisfecha con los productos y que además de ser de muy buena calidad, me encantaron! Yo esperaba sólo la peluca y me regalaron más cosas!!!!
Muchas Gracias Light in the Box.com porque conseguí la peluca que quería dado mi cáncer y que no tengo cabello en este momento, quería un estilo que fuera el mismo que tenía antes de entrar a tratamiento, y sólo con Uds. Conseguí el modelo ideal a como era yo con cabello, lo cual me da confianza en mi misma y felicidad. GRACIAS LOS AMO

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Asta parrucca
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

Molto utile, come il resto Dell ordine sono molto soddisfatto .

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fabiana Ribeiro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2012

Produto muito importante para acomodação da peruca, é importante para deixar a peruca sempre bem penteada, afinal uma má acomodação pode deixar os fios com dobras e estragar o novo visual. Vale a pena adquirir.

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Greg McCarthy
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2012

I would recommend this to anyone who wears a wig as they are sturdy and easy to put together and great value

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hsp
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 02, 2015

This is a good product and..........

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vdpotenza
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2015

I love this! Got it today easy assembly and fits my wig perfect!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anne deboard
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2015

Package arrived but the box was crushed. Items appear to be unharmed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
81%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 regenboog kleuren weefgetouw zig zorg set 1 * pruik cap liner 1 * kam en 1 * pruik staat (kleur willekeurig verzonden
18% koopUSD $ 5.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest