English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (341 reviews)
Schrijf een review
  • Door Rebeca Navarro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2013

Que bueno que me obsequiaron una base para la peluca!!! No tenia, así que fue genial el regalo, además es muy facil de armar, ligera y practica, 100% de calidad. Muy recomendable.



Una felicitación a Light in the box porque
Todo el pedido me llego a tiempo y completo, muy satisfecha con los productos y que además de ser de muy buena calidad, me encantaron! Yo esperaba sólo la peluca y me regalaron más cosas!!!!
Muchas Gracias Light in the Box.com porque conseguí la peluca que quería dado mi cáncer y que no tengo cabello en este momento, quería un estilo que fuera el mismo que tenía antes de entrar a tratamiento, y sólo con Uds. Conseguí el modelo ideal a como era yo con cabello, lo cual me da confianza en mi misma y felicidad. GRACIAS LOS AMO

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2012

I was pleased that my wig came with this wig stand. It's easy to assemble and does the job. The top of it pops off sometimes.. but other than that it works fine and keeps the shape of my wig. Was shipped FAST with my wig.

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fabiana Ribeiro
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2012

Produto muito importante para acomodação da peruca, é importante para deixar a peruca sempre bem penteada, afinal uma má acomodação pode deixar os fios com dobras e estragar o novo visual. Vale a pena adquirir.

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monika
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2013

Är nöjd med perukställningen :D
Mycket bra att man kan ta med den på resa, tar liten plats när man plockar isär den.
Peruken håller sig luftig och formen behålls!

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Asta parrucca
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

Molto utile, come il resto Dell ordine sono molto soddisfatto .

pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door assen2009
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2015

These standarts are great. Thank you Light in the box.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ouafa31
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2015

perfect product, kwaliteit heel goed.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vanalthuisanna
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2015

Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten, stevig en makkelijk te gebruiken. Ik ben zeer tevreden met dit product.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door manishaofpeace
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2015

Really very handy and the wigs stay in perfect condition on these

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2014

Love it and I got the pink one..which made me a very happy person! (:
The delivery was also very fast!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 pruik staat, houden de vorm van het haar pruiken (zwart, wit, roze voor random)
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 een driedelige pruik care instrumenten
1% koopUSD $ 7.88
 zwarte pruik standhouder, draagbare pruik stand driepoot voor pruik droger, 3packed zwart
1% koopUSD $ 10.99
 Capless korte zwarte Wavy hoge kwaliteit kunststof japanse Kanekalon Pruiken
1% koopUSD $ 7.99
 Capless korte rechte stuk hittebestendige synthetische pruik met volle klap
1% koopUSD $ 15.99
 De Europese en Amerikaanse ppopular hoge kwaliteit fashion kleur krullend haar pruik
1% koopUSD $ 18.11
 De vrouw Vogue bruin straight korte synthetische pruiken
1% koopUSD $ 15.99
 Europa en de nieuwe hoogwaardige fashion synthetisch haar pruik hoge temperatuur draad lengte
1% koopUSD $ 16.08
 vrouwen trendy bruin gemengde kleur halflang krullend pruiken met kant bang
1% koopUSD $ 15.99
 modieuze vrouwen glueless kort krullend zilvergrijs synthetisch haar pruiken
2% koopUSD $ 15.29
 lange golvende geanimeerde pruiken cartoon mode cosplay pruik roze synthetisch haar van de vrouw pruiken volledige pruik
2% koopUSD $ 15.99
 hoge kwaliteit zwarte mode zonder capacitieve explosie krullend haar
2% koopUSD $ 22.80
 topkwaliteit mode kort donker bruine pruik vrouw synthetische pruiken haar
3% koopUSD $ 9.59
 yaki synthetische kapsalon vrouwelijke mannequin hoofd met make-up
3% koopUSD $ 34.99
 Capless mix kleur lange lengte hoogwaardige natuurlijke steil haar synthetische pruik met kant bang
3% koopUSD $ 16.99
 de nieuwe anime pruik met lang steil haar pruik
3% koopUSD $ 20.10
 2016 nieuwe krullende korte vrouwen pruiken synthetisch haar blonde pruik met donker wortels ombre haar pruik
4% koopUSD $ 15.92
 midden lengte haar europese weave licht blond haar pruik
4% koopUSD $ 19.42
 Capless mix kleur gemiddelde lengte hoogwaardige natuurlijke steil haar synthetische pruik met volle klap
4% koopUSD $ 20.99
 monofilament top (1 inch) persoonlijkheid menselijke maagdelijke remy recht capless haar pruiken
5% koopUSD $ 46.99
 mode zwarte 1b kleur korte rechte stuk vrouw synthetische pruiken haar
5% koopUSD $ 11.99
 Capless mix kleur extra kort hoogwaardige natuurlijke krullend haar synthetische pruik met kant bang
5% koopUSD $ 17.99
 exquise vrouwen kapsel synthetisch haar pruik krullend bruin elegant kort haar pruiken
5% koopUSD $ 22.63
 vrouwen exquise halflang sluik bruin met blonde pruik
6% koopUSD $ 18.99
 70 cm lang krullend rood haar luchtvolume hoge temperatuur zijde pruik
6% koopUSD $ 19.44
 28 inch blonde hittebestendige fiber synthetische lange golf vrouwelijke pruik
1% koopUSD $ 17.99
 cartoon stijlvolle 5 kleuren cosplay pruik synthetisch haar super lange animatiefilm pruiken meisje pruiken partij pruiken
1% koopUSD $ 12.99
 mode cartoon poeder paarse gradient krullend haar pruik
1% koopUSD $ 23.54
 nieuwe stijlvolle blond kort krullend pruiken van synthetisch haar
1% koopUSD $ 12.88
 pixie cut kapsel synthetische pruiken kort haar straight blonde pruiken met een pony voor vrouwen perruque natuurlijke
1% koopUSD $ 22.65
 retro pruik kort vintage fingerwaves blonde golf synthetisch haar pruik met de huid top gratis verzending
1% koopUSD $ 24.26
 anime cosplay pruik synthetische pruik veelkleurige
1% koopUSD $ 25.68
 chic pixie cut synthetische Afrikaanse Amerikaanse pruiken voor vrouwen kort golvend haar volledige pruiken met een pony sw0116
1% koopUSD $ 29.99
 vrouwen mooie korte natuurlijke rechte pruik stijlvolle dame bruin synthetisch haar pruiken
1% koopUSD $ 20.02
 capless mix kleur lang lengte hoogwaardige natuurlijke krullend haar synthetische pruik
1% koopUSD $ 13.99
 natuurlijke lange alice bleek bruin met gouden highlights pruik voor vrouw
1% koopUSD $ 16.85
 donker bruin volledige pruik voor vrouwen goedkope pruiken kort krullend synthetische vals haar korte pruiken natuurlijke vrouwen
1% koopUSD $ 15.00
 Capless korte bob hoogwaardig synthetisch natuurlijke zwart steil haar pruik Volledige Bang
1% koopUSD $ 13.99
 topkwaliteit mode midden lang golvend pruik vrouw synthetische pruiken haar
1% koopUSD $ 12.88
 Capless korte zwarte menselijk haar pruiken
1% koopUSD $ 51.99
 Capless korte synthetische gemengde rechte krullend haar pruik vol bang
1% koopUSD $ 13.60

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest