English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (135 reviews)
Schrijf een review
  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2012

I didn't fill in the right measurements so it didn't fit perfectly so I really recommend you to give your measurements, because then, the dress is really beautiful! all my friends were jealous when i was showing the dress.
with the right shoes, it's top class! It looks like a million dollars!
My best friend's actually borrowing it right now because she was going to a ball. everybody wants it!

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelle
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2012

Hi guys,
so after having had my Senior Prom, I can safely say that I absolutely RECOMMEND THIS DRESS! I seriously have NOTHING to complain about it! It is absolutely stunning! I ordered mine in Gold and trust me, I was quite scared, but the color stayed true to what the website shows and I literally got wonderful compliments the WHOLE NIGHT! people said I looked "radiant" and this dress really made me feel like a princess! I bought size 6, usually I'm a ten but after having measured myself several times, I felt I could still fit in a 6! It was a perfect fit and I can't express how happy I am with the quality, service, and products of LightInTheBox.

Oh by the way, I am pretty short but I wore quite high heels which worked perfectly and therefore it didn't make my dress too long! :)

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon / Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kat
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2012

This dress is AMAZING in red!

I ordered it for my senior prom about a month in advance and it came in 23 weeks!

I got a size 4 without custom measurements and it fit perfectly! I'm really a 4 so it's true to the size.

The sheer part isn't as sheer in pictures but it doesn't really matter. You can hold it to the side indoors or let the wind blow it to the side outdoors. You can see the sheer material more outdoors.

The sequins are really nice because the entire underdress is covered with them.

There's a built in bra but I wore it with a strapless one anyways.

I'm also short (5'2") but with heels (5") it was perfect.

I am so in love with this dress!

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gwen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2012

I bought this dress in red and I love it. The chiffon isn't as sheer as it looks in the model's photos, but it still looks awesome. I got a size 6 and it's a tad bit large, but it's not a problem.

Thanks, Light In The Box! Can't wait to show off my dress at prom ;)

Oh, and here are some photos of the dress. I know some people have been wanting to see it in red :) The first photo has no camera effects, the second one does, so the color is lighter.

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon / Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria pia
  • Sep 06, 2011

quest abito nero,QUARTILLA per il 30 settembre...non è possibile??Poi come si effettua il pagamento??grazie mille

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door seungyoon27
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2014

Quite good, but not super awesome. True to color and glovelike fitting and everything. But WITHOUT a spotlight like the one in the picture, you wouldn't look as stunning as the model. I want something with dual poles of the beauty; classical gracefulness and sexy cuteness, but it only turned out to be something in the middle. *sigh* And I think more skin exposure is needed, because it's too classy while I want something more skanky. By the way I am US 2 size and 5'7 (170cm) tall. Hope this help.

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

cet robe et magnifique et a une bonne tenue elle a d ailleurs permis a ma fille de gagner son coucours de miss merci

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dianne
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 24, 2011

The dress arrived quickly and was truly gorgeous in royal blue. I found the bra cups sewn inside uncomfortable and felt it either too small or sewn in the wrong place. I am a larger busted woman. For a lady with small bust this would not be an issue. I will wear the dress but not with as much enthusiasm. So I recommend this dress highly, however advise full=figured women to select a different style. I had to pin the chiffon skirting up to avoid stepping on it. I am 5'7" and it dragged the ground several inches.

Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door trieblinig
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2014

mooi afgewerkte jurk, alleen de stof van de overjurk is wat te stevig. Mag meer transparant.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cynko
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2016

This was a ready-to-wear in my size and color-black, so it arrived in 3 days!
It is beautifully made and is elegant in black with a subtle hint of sparkle under the chiffon. It is good for a cocktail party or concert rather than a glamorous ball. Tasteful and flattering.
Thank you LITB designers and tailors.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Zwart jurkje Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischChiffon /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch Pailletten / Georgette met Kruiselings / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 ts couture® avondjurk schede / column sweetheart enkellange satijn met
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Asymmetrisch Chiffon / Kant met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 29.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® cocktail party dress - korte plus size / tenger a-lijn geliefde knielange chiffon met kralen / criss cross
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Hoog laag Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini Chiffon / Kant met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy / Blote rug / Elegant Strak/kolom Strapless Tot de grond Jersey metSplit
1% koopUSD $ 75.99
 Cocktailparty / Schoolbal Jurk Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Stretchsatijn met Drapering
2% koopUSD $ 49.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoge split A-lijn / Prinses Hartvormig Tot de grond Chiffon metSplit voorzijde / Kruiselings /
2% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
2% koopUSD $ 79.99
 ts couture® cocktail party / prom jurk plus size / petite mantel / kolom bandjes tea-length chiffon / stretch satijn met ruches
3% koopUSD $ 59.99
 ts couture® avondjurk trompet / mermaid sweetheart vloer-length satijn / lovertjes met pailletten
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Formele avonden Jurk Strak/kolom V-hals Asymmetrisch Chiffon / Kant met Kralen / Strik(ken)
3% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk - Hoog laag Strak/kolom Een-schouder Asymmetrisch Chiffon met Drapering / Zijdrapering
4% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Prachtig zwart / Elegant Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Jersey met Kralen / Kristaldetails
4% koopUSD $ 119.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Hoog laag / Sexy / Blote rug Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch Chiffon met Kralen
4% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Hoog laag Strak/kolom Strapless / Hartvormig Kort / Mini / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
5% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon met Sjerp / Lint / Zijdrapering / Split voorzijde
5% koopUSD $ 89.99
 ts couture® avondjurk schede / kolom een ​​schouder vloer-length jersey met kristallen broche / split vooraan
5% koopUSD $ 69.99
 TS Couture® Cocktailparty / Familiebijeenkomst / Bedrijfsfeest Jurk Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Polyester met Kralen / Kant
6% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Strapless Tot de grond Kant / Tule met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Hartvormig Tot de enkel Chiffon met Split voorzijde
6% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKristaldetails /
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Een-schouder Strijksleep Kant met
1% koopUSD $ 59.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Knopen
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Sexy / Doorzichtig / Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Vierkant Strijksleep Jersey met
1% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Kant / Taffeta met Kant / Split voorzijde
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolbal Jurk - Jaren \'50 Baljurk Spaghettibandjes Asymmetrisch Taffeta met Drapering / Sjerp / Lint / Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Hoog laag Strak/kolom Strapless / Hartvormig Kort / Mini / Asymmetrisch Polyester metKralen /
1% koopUSD $ 139.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Vetersluiting A-lijn Met sieraad Tot de grond Georgette met Appliques / Kralen / Pareldetails
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala / Feestdagen / Bruiloft Jurk - Prachtig zwart / Hoge split A-lijn Bandjes Strijksleep Chiffon met Kralen
1% koopUSD $ 59.99
 Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Sexy / Hoog laag Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini / Asymmetrisch / Strijksleep Taffeta met
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Hoog laag A-lijn Halter Kort / Mini Chiffon met Kralen / Ruches / Gelaagde ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant / Doorzichtig Strak/kolom Een-schouder / Hartvormig Tot de grond / AsymmetrischTule /
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 75.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch Satijn met Pailletten
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch / Strijksleep Kant met
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn V-hals Tot de grond Jersey met Zijdrapering
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Bateau Tot de knie Kant met Kant
1% koopUSD $ 49.99
 ts couture® avondjurk a-lijn juweel asymmetrische chiffon met kralen / draperen
1% koopUSD $ 85.49
 Formele avonden Jurk - Hoge split Strak/kolom Halter Strijksleep Chiffon met Split voorzijde
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Glitter & Sprankel / Elegant Trompet / zeemeermin Bateau Strijksleep Pailletten
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Hoog laag Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch Tule met Kristaldetails / Bloem(en) / Split voorzijde
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Blote rug A-lijn V-hals Asymmetrisch Georgette met Zijdrapering
1% koopUSD $ 71.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk Strak/kolom Scoophals Tot de grond Satijn / Tule met Pailletten
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Kruiselings / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk - Sexy / Glitter & Sprankel / Doorzichtig Strak/kolom Halter / V-hals Tot de grond / AsymmetrischChiffon /
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest