English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (136 reviews)
Schrijf een review
  • Door Laura
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 06, 2012

I didn't fill in the right measurements so it didn't fit perfectly so I really recommend you to give your measurements, because then, the dress is really beautiful! all my friends were jealous when i was showing the dress.
with the right shoes, it's top class! It looks like a million dollars!
My best friend's actually borrowing it right now because she was going to a ball. everybody wants it!

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marcelle
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2012

Hi guys,
so after having had my Senior Prom, I can safely say that I absolutely RECOMMEND THIS DRESS! I seriously have NOTHING to complain about it! It is absolutely stunning! I ordered mine in Gold and trust me, I was quite scared, but the color stayed true to what the website shows and I literally got wonderful compliments the WHOLE NIGHT! people said I looked "radiant" and this dress really made me feel like a princess! I bought size 6, usually I'm a ten but after having measured myself several times, I felt I could still fit in a 6! It was a perfect fit and I can't express how happy I am with the quality, service, and products of LightInTheBox.

Oh by the way, I am pretty short but I wore quite high heels which worked perfectly and therefore it didn't make my dress too long! :)

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kat
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2012

This dress is AMAZING in red!

I ordered it for my senior prom about a month in advance and it came in 23 weeks!

I got a size 4 without custom measurements and it fit perfectly! I'm really a 4 so it's true to the size.

The sheer part isn't as sheer in pictures but it doesn't really matter. You can hold it to the side indoors or let the wind blow it to the side outdoors. You can see the sheer material more outdoors.

The sequins are really nice because the entire underdress is covered with them.

There's a built in bra but I wore it with a strapless one anyways.

I'm also short (5'2") but with heels (5") it was perfect.

I am so in love with this dress!

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gwen
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2012

I bought this dress in red and I love it. The chiffon isn't as sheer as it looks in the model's photos, but it still looks awesome. I got a size 6 and it's a tad bit large, but it's not a problem.

Thanks, Light In The Box! Can't wait to show off my dress at prom ;)

Oh, and here are some photos of the dress. I know some people have been wanting to see it in red :) The first photo has no camera effects, the second one does, so the color is lighter.

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria pia
  • Sep 06, 2011

quest abito nero,QUARTILLA per il 30 settembre...non è possibile??Poi come si effettua il pagamento??grazie mille

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door seungyoon27
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 10, 2014

Quite good, but not super awesome. True to color and glovelike fitting and everything. But WITHOUT a spotlight like the one in the picture, you wouldn't look as stunning as the model. I want something with dual poles of the beauty; classical gracefulness and sexy cuteness, but it only turned out to be something in the middle. *sigh* And I think more skin exposure is needed, because it's too classy while I want something more skanky. By the way I am US 2 size and 5'7 (170cm) tall. Hope this help.

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door chris
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

cet robe et magnifique et a une bonne tenue elle a d ailleurs permis a ma fille de gagner son coucours de miss merci

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dianne
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 24, 2011

The dress arrived quickly and was truly gorgeous in royal blue. I found the bra cups sewn inside uncomfortable and felt it either too small or sewn in the wrong place. I am a larger busted woman. For a lady with small bust this would not be an issue. I will wear the dress but not with as much enthusiasm. So I recommend this dress highly, however advise full=figured women to select a different style. I had to pin the chiffon skirting up to avoid stepping on it. I am 5'7" and it dragged the ground several inches.

TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door trieblinig
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2014

mooi afgewerkte jurk, alleen de stof van de overjurk is wat te stevig. Mag meer transparant.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emailneeda
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2017

got this in red for my other daughter to wear for the reception and it was beautiful

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Zwart jurkje Strak/kolom Strapless Hartvormig Tot de grond AsymmetrischChiffon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 62.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn V-hals Kort / Mini Tule met Appliques
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Hartvormig Kort / Mini Organza / Tule metAppliques
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Schouderafhangend Kort / Mini Kant / Tule met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 49.99
 TS Couture Cocktailparty Bruiloft Jurk - Hoog laag Strak/kolom Een-schouder Over de knie Satijn chiffon metDrapering Bloem(en)
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Schoolbal Feestdagen Bedrijfsfeest Jurk - Doorzichtig Prachtig zwart Celebrity-Stijl A-lijn Hoge nek
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Schouderafhangend Kort / Mini Satijn met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 39.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Sexy Strak/kolom Bateau Tot de knie Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Cocktailparty Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn Prinses V-hals Kort / Mini Chiffon metDrapering Sjerp / Lint Kristallen
1% koopUSD $ 62.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Zwart jurkje A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Kruiselings / Ruches
2% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty Jurk - Kort A-lijn / Prinses V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Drapering / Kruiselings
2% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel Hoge split Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Met sieraad Strijksleep
2% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Hoog laag Strak/kolom Strapless Hartvormig Kort / Mini Asymmetrisch Chiffon metKralen
3% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Kant / Taffeta met Kant / Split voorzijde
3% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Kleurgradatie A-lijn Strapless Hartvormig Tot de grond Chiffon met
3% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn Prinses Strapless Hartvormig Tot de knie Asymmetrisch Chiffon metKralen Drapering
4% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Hoog laag / Sexy / Blote rug Strak/kolom Hartvormig Asymmetrisch Chiffon met Kralen
4% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Jurk - Glitter & Sprankel Strak/kolom Een-schouder Asymmetrisch Chiffon met Kristaldetails Zijdrapering
4% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Trompet / zeemeermin Hartvormig Tot de grond Satijn Pailletten met Pailletten
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
5% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
5% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey met Split voorzijde Kristallen broche
6% koopUSD $ 69.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Militair gala Jurk - Sexy Blote rug Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom Strapless Tot de grond Jersey
6% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk Baljurk Met sieraad Asymmetrisch Satijn / Tule met Kralen / Strik(ken) / Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 69.99
 Schoolbal Formele avonden Jurk - Hoog laag Strak/kolom Strapless Hartvormig Kort / Mini Asymmetrisch Polyester metKralen Kristaldetails
1% koopUSD $ 139.99
 TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Hoog laag A-lijn Hartvormig Tot de knie Asymmetrisch Chiffon metAppliques Kralen
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Feestdagen Jurk - Elegant Zwart jurkje A-lijn Een-schouder Kort / Mini Chiffon metZijdrapering
1% koopUSD $ 62.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Spaghettibandjes Hofsleep Jersey met Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Familiebijeenkomst Jurk - Blote rug Celebrity-Stijl A-lijn Hoge nek Tot de grond Chiffon met
1% koopUSD $ 139.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Prachtig zwart Kleurenblok A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolfeest Feestdagen Jurk - Hoog laag A-lijn Halter Kort / Mini Chiffon met Kralen Ruches Gelaagde ruches
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktail party jurk - open rug sexy korte a-line juweel kort / mini chiffon met kralen kristal detailing
1% koopUSD $ 119.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Ivanka Style Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon met Plooien
1% koopUSD $ 89.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Blote rug Strak/kolom Hartvormig Spaghettibandjes Strijksleep Tule metAppliques Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Schoolbal Black tie gala Jurk - Glitter & Sprankel Trompet / zeemeermin V-hals Tot de grond Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture® Formele avonden Jurk - Zwart jurkje A-lijn Een-schouder Tot de enkel Chiffon met Bloem(en) / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 71.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Hoge split Celebrity-Stijl A-lijn Prinses Hartvormig Tot de grond Chiffon metRuches Split
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Formele avonden Militair gala Jurk - Elegant Celebrity-Stijl Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Jersey metAppliques Kralen
1% koopUSD $ 129.99
 TS Couture Cocktailparty Formele avonden Jurk - Sexy Hoog laag Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini Asymmetrisch Strijksleep Taffeta met
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel A-lijn Strapless Tot de grond Satijn Tule met Kralen
1% koopUSD $ 159.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Jurk - Zwart jurkje A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon met Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Formele avonden Jurk - Sexy Trompet / zeemeermin Een-schouder Kapelsleep Satijn met Appliques
1% koopUSD $ 109.99
 TS Couture Cocktailparty Schoolbal Familiebijeenkomst Bedrijfsfeest Jurk - Sexy Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant Polyester met
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Sexy Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon met Knopen
1% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk Strak/kolom V-hals Asymmetrisch Kant / Taffeta met Kralen / Kristaldetails / Kant
1% koopUSD $ 169.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Blote rug Elegant Strak/kolom V-hals Asymmetrisch Tule met Kralen Kruiselings Plooien
1% koopUSD $ 99.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Glitter & Sprankel Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Pailletten met Pailletten
1% koopUSD $ 79.99
 TS Couture Schoolbal Formele avonden Jurk - Celebrity-Stijl Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon met Strik(ken)
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Scoophals Kort / Mini Chiffon met Kralen / Drapering / Kant
1% koopUSD $ 69.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest