English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 4 (109 reviews)
Schrijf een review
  • Door will faber
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2013

UITELICHTE REVIEW

over mijn jurkje wil ik zeggen dat ik dik tevreden ben de maat voering is prima de pasvorm uitstekend en de kwaliteit is ook zeer goed kortom ben dik tevreden een aanrader om daar je spullen te laten maken

met vriendelijke groet
w.j.r. faber

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fantastic!
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

This dress came earlier than expected. It was a custom fit so I was kind of nervous. I've lost a bunch of weight and my upper arms did not shrink with the rest of me. I got in contact with customer service to convey the size of my arms. They were gracious and responded that it would be to my specifications. I have never been more surprised (pleasantly) than I was when I received this dress. It was very, very well made and fits perfectly. The material under the seethrough material was almost double. I can't think of the way to describe it properly but it was beyond well done.

The picture taken was when I received the dress, not for the occasion that I purchased it (my daughter's weddingyes, she specified red). I am thrilled with my purchase and highly recommend this website!

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door malonget
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

eg har fått kjole. den er veldig fint, eg likte den.

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen.charlot
  • Mar 04, 2014

où est ce que je trouve la petite veste courte assortie à la robe juliette??? ou le prix de la robe comprend il la petite veste? merci de votre réponse. Très urgent

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sabine
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2011

Das Kleid sieht genauso aus wie auf den Bildern und zeichnet sich außerdem durch eine tolle Verarbeitung, hohe Stoffqualität und nicht zuletzt dem günstigen Preis aus. Ich werde sicher wieder bei lightinthebox bestellen.

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alice
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2011

When I ordered this dress I was excited to see how it would turn out since it needed to be shortened and some minor adjustments made. The size is great and fits nicely, but the jacket is a bit snug. The color is beautiful.

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MINNART KARIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2012

DIT IS EEN PRACHTIGE AFGEWERKTE JURK ,DE OP MAAT GEMAAKTE JURK PASTE UITSTEKEND PROFICIAT AAN DE MENSEN VAN LIGHT IN THE BOX.IK BEN OOK HEEL TEVREDEN OVER DE SNELHEID WAAROP HET GELEVERD WERD .BEDANKT EN ZEKER KOOP IK NOG WAT .(IN DE ZOMER EEN TROUWJURK) TROUWEN VOOR DE KERK OP 25 AUGUSTUS .GR KARIN

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door parastu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

mooie jurk en goede service. Mijn moeder was erg blij met de jurk!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingrid.nini
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2014

Past niet mooi aan bovenaan en maten kloppen niet helemaal. wel teleurgesteld want ik had al zoveel mooie verhalen gelezen en gehoord. Wat ook jammer was was dat ik nog eens extra invoerrechten moest betalen en daar had ik niet op gerekend

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura H'muebner
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 28, 2015

you emailed me this morning about the "aline Vneck tea length chiffon mother of the bride dress with a wrap you were saying my measurements were wrong for the hollow and the length so I remeasured them and they are for the hollow it is 48 and the length is 57 to the floor. I hope this is what you want and everything goes well I'm excited to be getting the dresses soon since there is 5 of them. Thanks so much Laura Huebner

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest