English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (98 reviews)
Schrijf een review
  • Door will faber
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2013

UITELICHTE REVIEW

over mijn jurkje wil ik zeggen dat ik dik tevreden ben de maat voering is prima de pasvorm uitstekend en de kwaliteit is ook zeer goed kortom ben dik tevreden een aanrader om daar je spullen te laten maken

met vriendelijke groet
w.j.r. faber

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MINNART KARIN
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 15, 2012

DIT IS EEN PRACHTIGE AFGEWERKTE JURK ,DE OP MAAT GEMAAKTE JURK PASTE UITSTEKEND PROFICIAT AAN DE MENSEN VAN LIGHT IN THE BOX.IK BEN OOK HEEL TEVREDEN OVER DE SNELHEID WAAROP HET GELEVERD WERD .BEDANKT EN ZEKER KOOP IK NOG WAT .(IN DE ZOMER EEN TROUWJURK) TROUWEN VOOR DE KERK OP 25 AUGUSTUS .GR KARIN

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door parastu
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2013

mooie jurk en goede service. Mijn moeder was erg blij met de jurk!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ingrid.nini
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 12, 2014

Past niet mooi aan bovenaan en maten kloppen niet helemaal. wel teleurgesteld want ik had al zoveel mooie verhalen gelezen en gehoord. Wat ook jammer was was dat ik nog eens extra invoerrechten moest betalen en daar had ik niet op gerekend

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anca
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 02, 2014

I bought this dress for my mother, for my wedding. Material is nice and the recengy colour fits really well.

It was custom made measurements. I have my doubts that the jacket will fit and even though I gave them the armhole measurements, customer service said is should be ok. Yet, the jacket is too tight on the arms so I will have to go with it to a tailor.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emazzy
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 28, 2014

I would have wanted to know if there were extra charges but unfortunately I was surprized to receive an automatic voicemail asking me to pay VAT and import charges.When I ordered I saw a UK address so I never thought the dress was an import, very disappointed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annki_nilsson
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

Tyckte nog den var lite lite för lång blev lite lurad på bilden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door hutterkayoss
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2014

I love the dress but am not sure about the jacket. I personally feel it should have been a but longer to come down to beneath the bust line. The photo looks like that but it is slightly shorter, so will not be wearing that part. but the dress is great!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door birgerlj
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

Bestilt færdigsyet i strørrelse 22W. Kjolen passer fint omkring talje og hofte, kunne dog være lidt længere i nederdelen og brystomfanget er alt for stor. Måletabellen passer meget godt.
Kjolen er syet meget fint, over det hele i dobbelt lag, derfor bliver det vanskelligt at ændre brystomfanget, så det passer til mig.
Da der medfølger en bolero, som passer fint, har jeg beholdt kjolen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door soulas
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2014

Pourvu que je reçoive la robe commandée en taille 44/46 identique à la photo modèle REINA J’ESPÈRE QUE VOUS AVEZ bien eu mon règlement.

Merci d'expliquer les tailles étrangères, en français. Par exemple que signifie 26W.

Puis-je avoir aussi un nouveau mot de passe SVP.

Merci de compréhension.retirer de mon paiement et la passee sur celle commandee aujord'hui

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
30%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
20% koopUSD $ 69.99
 LIESELOTTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
4% koopUSD $ 148.49
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 99.99
 ZILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 HENYE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Kant
2% koopUSD $ 97.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 79.99
 SLANY - Moeder Van De Bruidjurk van Organza
1% koopUSD $ 148.49
 ERMENTRUD - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 FAYINA - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 67.19
 ANTOINETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 ALDINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 149.99
 MITENA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 97.99
 SERENA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 87.29
 schede / column bateau knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 97.99
 KALIKA - Bruiloftsfeestjurk of Bruidsmeisjesjurk van Satijn met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 VESNA - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 AURILIA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 97.99
 EVACSA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 77.59
 a-lijn riemen knielange chiffon moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 97.99
 schede / kolom v-hals knie-lengte chiffon matte satijn moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 69.99
 AYLICE - Moeder Van De Bruidjurk van Organza en Satijn
1% koopUSD $ 127.39

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest