English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.4 (108 reviews)
Schrijf een review
  • Door malonget
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2014

eg har fått kjole. den er veldig fint, eg likte den.

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen.charlot
  • Mar 04, 2014

où est ce que je trouve la petite veste courte assortie à la robe juliette??? ou le prix de la robe comprend il la petite veste? merci de votre réponse. Très urgent

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fantastic!
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2013

This dress came earlier than expected. It was a custom fit so I was kind of nervous. I've lost a bunch of weight and my upper arms did not shrink with the rest of me. I got in contact with customer service to convey the size of my arms. They were gracious and responded that it would be to my specifications. I have never been more surprised (pleasantly) than I was when I received this dress. It was very, very well made and fits perfectly. The material under the see-through material was almost double. I can't think of the way to describe it properly but it was beyond well done.

The picture taken was when I received the dress, not for the occasion that I purchased it (my daughter's wedding--yes, she specified red). I am thrilled with my purchase and highly recommend this website!

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door will faber
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2013

UITELICHTE REVIEW

over mijn jurkje wil ik zeggen dat ik dik tevreden ben de maat voering is prima de pasvorm uitstekend en de kwaliteit is ook zeer goed kortom ben dik tevreden een aanrader om daar je spullen te laten maken

met vriendelijke groet
w.j.r. faber

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alice
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2011

When I ordered this dress I was excited to see how it would turn out since it needed to be shortened and some minor adjustments made. The size is great and fits nicely, but the jacket is a bit snug. The color is beautiful.

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sabine
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 19, 2011

Das Kleid sieht genauso aus wie auf den Bildern und zeichnet sich außerdem durch eine tolle Verarbeitung, hohe Stoffqualität und nicht zuletzt dem günstigen Preis aus. Ich werde sicher wieder bei lightinthebox bestellen.

REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Laura H'muebner
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2015

you emailed me this morning about the "a-line V-neck tea length chiffon mother of the bride dress with a wrap you were saying my measurements were wrong for the hollow and the length so I remeasured them and they are for the hollow it is 48 and the length is 57 to the floor. I hope this is what you want and everything goes well I'm excited to be getting the dresses soon since there is 5 of them. Thanks so much Laura Huebner

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door victoria
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2015

Muy lindo!!!!!!!!!!, es igual que en la foto, muy contenta................Gracias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door i.chevalier1
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2015

superbe robe, très bien taillée. A conseiller !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zabwico
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2015

I am very disappointed with my order. The dress fits but the jacket (wrap ) is so small that I could not even get one arm through the sleeve. There is a size 10 tag on there but it is actually a size 2 or 3.
I'm hoping something can be done to rectify the problem.
I have been satisfied with my orders before but not this time.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 REINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
27%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
18% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
4% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
3% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Asymmetrisch Doek Moeder van de bruid jurk - Lange mouw
3% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Asymmetrisch Kant/Doek Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
2% koopUSD $ 99.99
 FE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
2% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - 3/4-length Mouw
1% koopUSD $ 89.99
 ALEXANDRINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 89.99
 PATTY - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 79.99
 JULIETTE - Moeder Van De Bruidjurk van Taf met Bolero
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Asymmetrisch Doek/Kant Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Lange mouw
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn Knie-Lengte Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 89.99
 GEDLING - Bruidsmeisjesjurk of Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Kant/Taf Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn Vloer Lengte Taf/Kant Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Kant/Satijn Moeder van de bruid jurk - 3/4-length Mouw
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek Moeder van de bruid jurk - Korte mouw
1% koopUSD $ 89.99
 UTINA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 ELISABET - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Moeder van de bruid jurk - Halfe Mouw
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest