English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (27 reviews)
Schrijf een review
  • Door Question
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2013

Deze pruik is echt van zeer goeie kwaliteit en hij is ook nog eens super mooi.
De bestelling kwam ruim op tijd.
(ik heb de pony wel geknipt)

mvg Nino.

trista Meioh / sailor pluto cosplay pruik
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

UITELICHTE REVIEW

Geleverd binnen de afgesproken levertijd!! De kwaliteit van de pruik was boven verwachting voor dat geld.
Mooie kleur en het haar is van een speciaal glad materiaal gemaakt, waardoor het ondanks de lengte goed uit de klit te houden was!

trista Meioh / sailor pluto cosplay pruik trista Meioh / sailor pluto cosplay pruik

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Valezca Guevara
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 17, 2013

Perfecta, me encanto la peluca, tal cual la esperaba, se le zafan un poquito algunas hebras de cabello pero es mínimo, volumen de cabello lo suficiente para que sea tal cual la imagen.
Tardo aproximadamente 40 días en recibirlo desde el día que el pedido salio.
Dado que en Nicaragua no hay tiendas donde se venda este tipo de producto o traerlos por encargo costaría una locura, es realmente perfecta esta pagina.

Gastos de aduana, en mi país por las leyes propias no pagamos impuestos aduanares por un monto como este, asi que maravilloso.

Mil veces recomendado, a toda mi linda Nicaragua.

trista Meioh / sailor pluto cosplay pruik trista Meioh / sailor pluto cosplay pruik

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door suda_o_1986
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 01, 2014

The color is very nice. The material is good.
It would be more perfect
if it has come with the hairbun just like in the anime.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door romeaht
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 24, 2014

The package came late so i was disappointed about that. I wasn't able to wear it for comic con like I planned to /: But the wig itself is beautiful and very long.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tara
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2012

This wig looks great and was a great deal for the sale price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LaLexxia
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 10, 2014

Good fitting wig, a bit hard to manage because of the length, but thats expected.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door afrohair
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

The Quality and workmanship on your cosplay wigs are excellent. from the colors to the materials used i am always very satisfied.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door devil_maryne
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 07, 2015

A peruca é maravilhosa, veio em perfeito estado. Ganhou 4 estrelas apenas pelo tempo que demorou para vir, atrasou quase 2 meses.
Mas parabéns, excelente produto!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elisagale86
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 09, 2015

Divina y perfecta, exclenete material, color, textura y practicidada. Se ve muy natural y es super comoda .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 cardcaptor sakura daidouji tomoyo hair extensions cosplay pruik
22% koopUSD $ 23.99
 cosplay pruik geinspireerd door inu x boku geheime dienst-shirakiin rinrincho
22% koopUSD $ 19.99
 tokyo ghoul Kaneki ken korte rechte stuk zilvergrijze kleur anime cosplay pruik
11% koopUSD $ 19.99
 cosplay pruik geinspireerd door angel sanctuary Rosiel
11% koopUSD $ 19.99
 seshomaru cosplay pruik
11% koopUSD $ 23.99
 cosplay pruik geinspireerd door inu x boku geheime dienst-shoukiin kagerou
11% koopUSD $ 24.99
 cosplay pruik geinspireerd door blauwe exorcist rin okumura
11% koopUSD $ 15.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest