English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (182 reviews)
Schrijf een review
  • Door Ana Cuenca
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2012

Zapato en buen estado, elegante y muy cómodo para baile latino.

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door María
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2012

Una amiga se los pidió y me gustaron tanto, que le pedí los mismos. Bonitos y cómodos
Envío sin ningun problema

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Conchi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2012

Los zapatos muy elegantes y puestos, realmente cómodos. Buena calidad a buen precio.
Utilicé el envio normal 10-20 días y llegaron perfectamente y sin nigún cargo adicional.
aqui os dejo una foto !!!!

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria Osório
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2014

O produto chegou no tempo estimado (10-20 dias).

Fiquei satisfeita com o produto tendo em conta a relação preço/qualidade.

São muito confortáveis e acertei no tamanho. De referir que o sapato não é em cetim, mas sim aveludado, mas gostei na mesma.

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexander
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

Молодцы! Прислали бандероль вовремя. Туфли отличные, удобные, дочка очень довольна. Танцевать в них ей удобно. Это был наш первый заказ, обратимся вновь сюда. Так держать!!!

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marY!!
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2013

I am very satisfied with the products that i ordered from your company...i always order and i like your prices..
my last order was two pairs of shoes ballroom(dance)!!
thank you for your kind service..

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Patricia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2013

I bought this Ballroom Practice Dance Shoes and I was pleasantly impressed with the product. The quality of the shoes is superior to any other dancing shoes I have bought. They are good quality and they fit comfortably on my feet. I love them! As if that wasn't enough, the price was a bargain. I cannot beleive how lucky I was to find them.

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gaëlle
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

Chaussures jolies et peu chères. Cependant, la qualité n'est pas terrible, car elles sont déjà abîmées après une soirée. La lanière est très longue, je vais devoir la couper.

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giuliani german
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2012

ho acquistato una scarpa da ballo e mi sono trovata molto bene. è bella pratica e leggera è ideale per ballare... mando una foto dell'articolo.

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pjl
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2012

These are the most comfortable dance shoes with heels that I have. Was concerned about sizing but they are snug without hurting. Love these and great price! The only reason I rate a four is because I need to see how they hold up.

ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
20%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
15% koopUSD $ 16.99
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
14% koopUSD $ 19.99
 Aangepaste Vrouwen kunstleer Met schoenleest moderne dans schoenen (meer kleuren)
10% koopUSD $ 14.99
 Ballroom latin schoenen met satijnen bovenkant en kristallen, ballroom oefenschoenen voor dames
8% koopUSD $ 16.99
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
7% koopUSD $ 19.99
 Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
6% koopUSD $ 12.99
 satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
5% koopUSD $ 14.99
 Stijlvolle vrouwen satijn bovenste moderne dans schoenen
4% koopUSD $ 11.99
 zon lisa latin salsa aanpasbare vrouwenorganisaties sandalen satijn Buckie dansschoenen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 16.99
 Mode Women\'s satijnen bovenste dansschoenen
3% koopUSD $ 14.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest