English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (183 reviews)
Schrijf een review
  • Door Maria Osório
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2014

O produto chegou no tempo estimado (1020 dias).

Fiquei satisfeita com o produto tendo em conta a relação preço/qualidade.

São muito confortáveis e acertei no tamanho. De referir que o sapato não é em cetim, mas sim aveludado, mas gostei na mesma.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Alexander
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

Молодцы! Прислали бандероль вовремя. Туфли отличные, удобные, дочка очень довольна. Танцевать в них ей удобно. Это был наш первый заказ, обратимся вновь сюда. Так держать!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Patricia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2013

I bought this Ballroom Practice Dance Shoes and I was pleasantly impressed with the product. The quality of the shoes is superior to any other dancing shoes I have bought. They are good quality and they fit comfortably on my feet. I love them! As if that wasn't enough, the price was a bargain. I cannot beleive how lucky I was to find them.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Ana Cuenca
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2012

Zapato en buen estado, elegante y muy cómodo para baile latino.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Timea Marta
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2012

L'oggetto è come in foto,comodissima,calza perfettamente.Prezzo eccezionale.Venditore consigliatissimo.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marY!!
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 17, 2013

I am very satisfied with the products that i ordered from your company...i always order and i like your prices..
my last order was two pairs of shoes ballroom(dance)!!
thank you for your kind service..

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door giuliani german
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2012

ho acquistato una scarpa da ballo e mi sono trovata molto bene. è bella pratica e leggera è ideale per ballare... mando una foto dell'articolo.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pjl
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2012

These are the most comfortable dance shoes with heels that I have. Was concerned about sizing but they are snug without hurting. Love these and great price! The only reason I rate a four is because I need to see how they hold up.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Perth Buyer
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2012

Great service and tracking facilities. Product fits perfectly well with the size as measured from the given chart. A little disappointed with the quality of the product as it looks a bit cheap. However it's pretty much you get what you paid for. Strap is also very long. Probably need a cut. Overall satisfaction is guaranteed. Worth ordering!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door María
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 25, 2012

Una amiga se los pidió y me gustaron tanto, que le pedí los mismos. Bonitos y cómodos
Envío sin ningun problema

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest