English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (372 reviews)
Schrijf een review
  • Door Claire
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

I just received my salsa shoes (black size 36, I usually do a 37).

They are sooo comfortable ! It's the first time I wear salsa shoes and it's very stable even with the high heel.

You won't be disappointed ! you just have to mesure your feet carefully.

I Will probably order another pair ;-)

Hope the pictures will be helpful

Claire

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door salsa dance
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2013

It feels comfortable and light. Looks cute!

Super fast shipping. Order it on Thursday night and arrived on Tuesday morning.

The only thing is that I order the wrong size. My size is 36 but my girth is smaller, so it is lose around my toes. =( Otherwise it would have been perfect. Make sure to check the youth size. I overlooked that chart.

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LauraLee
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2012

Oh my goodness. I have only been dancing for 4 years, but I have tried every dance shoe imaginable. I have a hard fit. These shoes are beautiful and COMFORTABLE on the first wear!! I got them in nude. I wish they went beyond a 40 size. (41 would have been heaven!) THANK YOU!! I LOVE MY SHOES!!

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pinkie
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 22, 2012

The shoes are nice and comfortable, and I really like the style. This is my first time ordering from LightInTheBox and I am very satisfied with the order and experience.

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kalei Kim
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2011

We are SO PLEASED with these shoes. They arrived before scheduled, are comfortable, the buckle is fast slip in for quick changed between performances, and my daughter danced beautifully in them. We could not find a shoe locally for under $145 and online nothing under $125. Wonderful wonderful shoe.

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Katy
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2013

These are pretty good dance shoes. The fit is a little off for my feet, but they are comfortable and easy to dance in. My only complaint is that my little toe tends to slip out of the straps all the time. But that's probably more of a foot issue than a shoe issue.

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nina
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2013

Dance shoes ballroom are very convenient! It`s pleasure for me to dance with them!

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Trish
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2012

I ordered four pairs of shoes, this pair being one of them. I wear size a size 8 and ordered a size 39, which fit well. I ordered two custom pairs, neither of which fit, and two pairs of $19.59 shoes, both of which fit quite well...go figure! Of the four pairs of shoes, these are the most comfortable. I ordered them in the gold tone. For the price of the shoe, they are a great value. The downside of ordering...on my $150 order, I paid $14 for shipping, and was hit with a $70 charge from Fed-Ex...so $84 in charges on a $150 order...buyer beware!

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pjl
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 04, 2012

Bought three pair and this is the least comfortable. Hoping they stretch a bit across the toes. Still a great price :-)

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Valeria
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2013

Получила туфли неделю назад и успела в них потанцевать! Очень комфортно, в них даже после 5-ти часового танцевания на паркете ноги не устают! Туфли прочные, размер соответствует заказанному! Благодарю сайт за оперативность в доставке!

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
33% koopUSD $ 11.99
 ballroom praktijk latin schoenen satijn bovenste voor vrouwen
20% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
13% koopUSD $ 14.99
 Aangepaste Woman Satin dansschoenen voor Latin / Ballroom Sandalen
6% koopUSD $ 24.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
6% koopUSD $ 16.99
 kunstleer bovenste dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen / kids meer kleuren
6% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste hoge hak dansschoenen latin ballroom schoenen praktijk schoenen voor vrouwen meer kleuren
6% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste kant-up dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
6% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest