English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (370 reviews)
Schrijf een review
  • Door Lisa H.
  • Apr 08, 2012

UITELICHTE REVIEW

Hello,
I'm thinking about ordering these shoes. However, since it would be my first order from lightinthebox.com I decided to do some research and read all the agreements thoroughly. I've found A LOT of negative reviews, mostly complains about the poor costumer service and high additional costs for shipping and delivery that have to be paid at the door in order to receive the package.
I'm still interested in ordering a pair, but I would like to know the following:
- How long before I receive the shoes?
- What will be the EXACT additional costs (everything apart from the price €19,36)

I live in Rotterdam, The Netherlands. I hope costumer service or another costumer can answer my questions.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NikkiSimopns
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2013

heb een paar dansschoenen gekocht voor 16,50 eu (winkelprijs 100 eu).

Ben er zéér tevreden over, goede kwaliteit, perfecte pasvorm. Ik heb direct nog vier paar besteld.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door esthe
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2013

Heerlijke dansschoen. Prima kwaliteit!

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susanne
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2012

De schoen is prima, maat klopt, zit super lekker!
De levering was echt super langzaam! Ik had de langste levering gekozen, 20 dagen, maar had mijn schoenen pas na 43 dagen binnen..

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mandy Pullen
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2012

Mooi materiaal en heerlijk voetbed. Alsof je over een fleece-deken loopt.
Waren wel te klein ondanks dat ik de juiste maat had besteld.
Na een berichtje naar de klantenservice kreeg ik binnen een dag reactie terug.
Ik moest foto's opsturen met de maat zichtbaar.
Conclusie was een fabrieksfout en ik kreeg de keus uit een grotere maat bestellen of 25 dollar tegoed-coupon.
Het ontvangen paar hoefde niet retour en mochten we houden.
Super service van lightinthebox ;-)

satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren satijn bovenste vrouwen latin ballroom dans schoenen praktijk schoenen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kirsten
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

Heb de schoenen op de juiste tijd en helemaal in tact binnen gekregen.
ben er erg blij mee! wel jammer dat ik de bestelling niet kon volgen omdat er geen nummer beschikbaar was. maar een prima service en een mooi product voor een lage prijs!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Margot
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2012

Schoenen zien er precies zo uit als op het plaatje en ze passen perfect heb altijd maat 37 en ze vallen ook als zodanig.Mijn volgende paar dansschoenen bestel ik zeker weer bij Light in the box heb nu 4 paar dansschoenen voor het zelfde geld. Dus het was voor mij het proberen waard!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea Smit
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2014

Hele fijne schoenen. Ze zitten precies goed. En ik had ze binnen 2 weken in huis. Nu gauw dansen!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yvonne (NL)
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Mooi schoentje zeker voor deze prijs. Snelle levering.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hilde Schrov.
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

Geweldige schoen, goede pasvorm, correcte levering

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 [BlackFridaySale]ballroom praktijk latin schoenen satijn bovenste voor vrouwen
13% koopUSD $ 10.04
 [BlackFridaySale]Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
9% koopUSD $ 14.99
 [BlackFridaySale]satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
9% koopUSD $ 13.34
 [BlackFridaySale]satijnen bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
9% koopUSD $ 9.99
 [BlackFridaySale]echt lederen bovenkant dansschoenen latin ballroom schoenen voor mannen en kinderen
9% koopUSD $ 29.99
 De latin aanpasbare vrouwen sandalen maat hiel sprankelende glitter dansschoenen (meer kleuren)
4% koopUSD $ 23.99
 Customized Women\'s Satin and Sparkling Glitter Upper Latin Dance Shoes Sandals With Buckie
4% koopUSD $ 26.39
 Aangepaste Damesmode lederen bovenkant dansschoenen Schoen voor Latin en Salsa
4% koopUSD $ 29.99
 [BlackFridaySale]Aangepaste Woman Satin dansschoenen voor Latin / Ballroom Sandalen
4% koopUSD $ 24.49
 [BlackFridaySale]canvas gore ballet dansvoorstelling schoenen voor vrouwen (meer kleuren beschikbaar)
4% koopUSD $ 2.99
 [BlackFridaySale]aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
4% koopUSD $ 24.99
 [BlackFridaySale]satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
4% koopUSD $ 14.39
 [BlackFridaySale]kunstleer bovenste dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen / kids meer kleuren
4% koopUSD $ 19.99
 [BlackFridaySale]satijn bovenste hoge hak dansschoenen latin ballroom schoenen praktijk schoenen voor vrouwen meer kleuren
4% koopUSD $ 24.99
 [BlackFridaySale]satijn bovenste vrouwen ballroom dansschoenen peep toe latin schoenen
4% koopUSD $ 11.99
 satijn bovenste kant-up dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
4% koopUSD $ 9.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest