English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (372 reviews)
Schrijf een review
  • Door NikkiSimopns
  • Geverifieerde Koper
  • May 25, 2013

heb een paar dansschoenen gekocht voor 16,50 eu (winkelprijs 100 eu).

Ben er zéér tevreden over, goede kwaliteit, perfecte pasvorm. Ik heb direct nog vier paar besteld.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Susanne
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2012

De schoen is prima, maat klopt, zit super lekker!
De levering was echt super langzaam! Ik had de langste levering gekozen, 20 dagen, maar had mijn schoenen pas na 43 dagen binnen..

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kirsten
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 08, 2012

Heb de schoenen op de juiste tijd en helemaal in tact binnen gekregen.
ben er erg blij mee! wel jammer dat ik de bestelling niet kon volgen omdat er geen nummer beschikbaar was. maar een prima service en een mooi product voor een lage prijs!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Margot
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2012

Schoenen zien er precies zo uit als op het plaatje en ze passen perfect heb altijd maat 37 en ze vallen ook als zodanig.Mijn volgende paar dansschoenen bestel ik zeker weer bij Light in the box heb nu 4 paar dansschoenen voor het zelfde geld. Dus het was voor mij het proberen waard!

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrea Smit
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2014

Hele fijne schoenen. Ze zitten precies goed. En ik had ze binnen 2 weken in huis. Nu gauw dansen!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yvonne (NL)
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2013

Mooi schoentje zeker voor deze prijs. Snelle levering.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hilde Schrov.
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2012

Geweldige schoen, goede pasvorm, correcte levering

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fostral1
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2015

Отличные туфли, замечательно сели. Размер 40 аналогичен российскому 39 (по стельке 25 см). Спустя полтора года немного разболтались, но всё равно вполне танцевабельны.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mikelito
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

perfeteeeee... grazie e al prox acquisto

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fnb_girl
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 30, 2014

Wonderfully comfortable, pretty, basic satin shoe matches with most anything. Good for practice. After a while it may get soft so doesn't have tons of support but feels better than other brands I have tried like SupaDance. After 2 years of wear and tear, a strap came out from the front so I am buying another pair again. I ordered at 35 (usually I'm about a 5.5 in us) and it fit perfectly. The multiple thin strips in the front allow the foot to move and breathe with less restrictions than close toed shoes.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
33% koopUSD $ 12.99
 ballroom praktijk latin schoenen satijn bovenste voor vrouwen
20% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
13% koopUSD $ 14.99
 Aangepaste Woman Satin dansschoenen voor Latin / Ballroom Sandalen
6% koopUSD $ 24.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
6% koopUSD $ 16.99
 kunstleer bovenste dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen / kids meer kleuren
6% koopUSD $ 12.99
 satijn bovenste hoge hak dansschoenen latin ballroom schoenen praktijk schoenen voor vrouwen meer kleuren
6% koopUSD $ 14.99
 satijn bovenste kant-up dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
6% koopUSD $ 14.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest