English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

|

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (370 reviews)
Schrijf een review
  • Door santo
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2013

I prodotti sono di buona fattura! e i prezzi eccezionali

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marilyn
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 03, 2013

Shoe fits perfect and delivery was fast.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Олеся.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 02, 2013

Туфли шли очень долго, но в целом я очень довольна! Буду и дальше заказывать на этом сайте.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kris (Belgium)
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

Shoes are nice and confortable!
Thank you!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Muy Bien
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

Estoy realmente contenta con estos zapatos, para ser tan baratos me han durado bastante. Soy bailarina y les he metido mucho tute y han aguantado bastante.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door лира
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

Туфли дочке подошли по размеру. Очень устойчивые и удобные. Спасибо.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door PETIT
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

TROP PETITES MAIS LES FRAIS SONT TROP ELEVES POUR EN FAIRE LE RETOUR

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Maria
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 28, 2013

It's wonderful! those dance shoes were my dream! And now i've got them i can dance like my teacher!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elmien
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

Love the shoe. It fits perfectly. The quality of the shoe is not as good as I hoped but for the price it is still worth it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angy
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 27, 2013

articolo appena arrivato,soddisfatta! morbidissima e comoda, la spedizione nei tempi previsti nonostante i costi extra di spedizione e dogana, ho preso anche altri articoli di danza molto buoni; ottimo aquisto ne farò altri.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ballroom latin schoenen satijn bovenste met Crystal Ballroom praktijk schoenen voor vrouwen
12% koopUSD $ 13.99
 kunstleer bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen meer kleuren
10% koopUSD $ 11.04
 satijn bovenste vrouwen ballroom dansschoenen peep toe latin schoenen
9% koopUSD $ 13.04
 satijnen bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
6% koopUSD $ 14.99
 satijnen bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
6% koopUSD $ 8.99
 satijn bovenste hoge hak dansschoenen latin ballroom schoenen praktijk schoenen voor vrouwen meer kleuren
5% koopUSD $ 16.74
 ballroom praktijk dansschoenen satijn bovenste latin dans schoenen voor vrouwen meer kleuren
5% koopUSD $ 19.99
 sprankelende glitter en kunstleer met gesp dans schoenen
5% koopUSD $ 19.99
 satijn bovenste hoge hak latin dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen meer kleuren
5% koopUSD $ 14.39
 aanpassen van de prestaties dans schoenen satijn bovenste latin schoenen voor vrouwen
3% koopUSD $ 23.49
 echt lederen bovenkant dansschoenen balzaal moderne schoenen voor mannen en kinderen
3% koopUSD $ 22.49
 satijn bovenste ballroom praktijk dansschoenen latin schoenen voor vrouwen / kids meer kleuren
3% koopUSD $ 19.99
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
3% koopUSD $ 24.99
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
2% koopUSD $ 15.59
 kunstleer bovenste dansschoenen balzaal moderne schoenen voor mannen
2% koopUSD $ 9.99
 satijn bovenste vrouwen ballroom dansschoenen latin schoenen meer kleuren
2% koopUSD $ 19.99
 satijn bovenste vrouwen / kids dansschoenen latin ballroom schoenen
1% koopUSD $ 13.94
 op maat van vrouwen triple band satijn dansvoorstelling schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 27.59
 sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen meer kleuren
1% koopUSD $ 14.99
 vrouwen sprankelende glitter latin / ballroom dansvoorstelling schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 15.59
 zwart lederen bovenkant van vrouwen ballroom pactice dansschoenen moderne schoenen
1% koopUSD $ 19.49
 een hoge kwaliteit satijn bovenste hoge hak latin ballroom dans schoenen schoenen voor vrouwen meer kleuren
1% koopUSD $ 14.99
 op maat satijn t-band latin / ballroom dansvoorstelling schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 23.69
 ballroom praktijk latin schoenen satijn bovenste voor vrouwen
1% koopUSD $ 13.04

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest