English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (32 reviews)
Schrijf een review
  • Door Britt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ik heb deze schoenen gekocht voor onder mijn bruidsjurk, een mooi model en loopt erg fijn, ook zit er een goed voetbed in met een dikkerstukje onder de bal van je voet. De kleur en stof is erg mooi en ziet er net als op de foto uit!
Een aanrader!

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nikita
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

Ik heb deze schoenen besteld voor mijn trouw die hopelijk zal doorgaan mei 2014.. Bij ontvangst heb ik ze meteen aangetrokken! ZALIG!
Ik ben geen talent in het lopen op hogere hakken, maar deze zitten super confortabel!
Het wordt top! zeer mooi en elegant.. een echte aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mirell
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

Deze pump is super vrouwelijk en zit perfect voor mijn trouwdag 12-12-2012.
Ik was meteen verliefd.

Met vriendelijke groet,
Mirell Muller

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Henriette Bons
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

De schoenen zien er netjes en goed afgewerkt uit.
De kleur is overal goed kwaliteit en zonder vlekken.
De schoenen hebben we netjes in een verpakking binnen gekregen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lsss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

хорошее качество, но размер...совершенно не соответствует таблице, мерили ступню, получилось 25см, по таблице это 40й размер, туфли же по факту на 2 размера больше :\

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raphaella
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 20, 2013

I loved these wedding shoes! It combined very well with my wedding set! Thank you LightInTheBox for making our dreams come true!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Arwa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 18, 2013

Everything is good except the fact that these shoes aren't comfy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maria
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

desidero gentilmente ricevere lo stiletto titania color schampagne che ho ordinato oggi entro giorno24/06/2013.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarah Ross
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2013

i live in New Zealand and i order the shoes online on the Friday night and they were delivered on the Thursday excellent fast service. shoes looked exactly how they were on the photos. eg colour did look brighter than it was.
it is great to find small shoes at a good price and don't take forever to get over here.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kylie Turner
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2013

Very pretty shoes and they look great Love them

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 damesschoenen mode laarzen dikke hak lederen kniehoge laars met vetersluiting
100% koopUSD $ 67.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest