English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (32 reviews)
Schrijf een review
  • Door Soreya
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2012

Délai de conception et de livraison un peu long, mais une fois les chaussures reçues on oublie. Elles correspondent parfaitement a la photo de présentation, la taille est bonne pas besoin de prendre une taille au dessus on est trés l'aise dedans. Je suis satisfaite de mon achat.

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mirell
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

Deze pump is super vrouwelijk en zit perfect voor mijn trouwdag 12-12-2012.
Ik was meteen verliefd.

Met vriendelijke groet,
Mirell Muller

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nicola M
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2012

Took a little while to arrive but were really nice and comfortable when I received them. Unfortunately I ordered the wrong size so I have re-ordered in my correct size.

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lívia Levinthal
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2012

Os sapatos são lindos! Tal e o qual como nas imagens, tanto o modelo como a cor. Veio com um pequeno defeito a frente, mas nada que não seja facilmente disfarçado. Recebi 2 dias antes da data prevista, em casa, e não paguei mais nada de taxas alfandegárias.
Estou satisfeitíssima com o produto e qualidade do serviço!

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Britt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ik heb deze schoenen gekocht voor onder mijn bruidsjurk, een mooi model en loopt erg fijn, ook zit er een goed voetbed in met een dikkerstukje onder de bal van je voet. De kleur en stof is erg mooi en ziet er net als op de foto uit!
Een aanrader!

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gloria Porath
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

Thank you very much for the beautiful shoes. I was afraid to buy shoes on line and this was my first experience doing it. The shoes fit perfectly and they are very good quality. I am very satisface with it.

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christine
  • Dec 11, 2012

Möchte diesen Schuh bestellen, gibt in aber leider nicht in meiner Größe und und in Farbe weiß? Wollte wissen ob es den Schuh überhaupt noch gibt in meiner Größe?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sylvia
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2012

I LOVE this shoes !!!!!!!!! they are adorable and incredibly comfortable,they fit absolutely perfect! Thanks a lot to Lightinthebox !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mimi
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

Das ist ein perfekter Hochzeitsschuh! Angenehm, hübsch und preiswert!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lsss
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 31, 2014

хорошее качество, но размер...совершенно не соответствует таблице, мерили ступню, получилось 25см, по таблице это 40й размер, туфли же по факту на 2 размера больше :\

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest