English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (32 reviews)
Schrijf een review
  • Door Britt
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 18, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ik heb deze schoenen gekocht voor onder mijn bruidsjurk, een mooi model en loopt erg fijn, ook zit er een goed voetbed in met een dikkerstukje onder de bal van je voet. De kleur en stof is erg mooi en ziet er net als op de foto uit!
Een aanrader!

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lívia Levinthal
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2012

Os sapatos são lindos! Tal e o qual como nas imagens, tanto o modelo como a cor. Veio com um pequeno defeito a frente, mas nada que não seja facilmente disfarçado. Recebi 2 dias antes da data prevista, em casa, e não paguei mais nada de taxas alfandegárias.
Estou satisfeitíssima com o produto e qualidade do serviço!

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mirell
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

Deze pump is super vrouwelijk en zit perfect voor mijn trouwdag 12122012.
Ik was meteen verliefd.

Met vriendelijke groet,
Mirell Muller

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gloria Porath
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

Thank you very much for the beautiful shoes. I was afraid to buy shoes on line and this was my first experience doing it. The shoes fit perfectly and they are very good quality. I am very satisface with it.

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Soreya
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 19, 2012

Délai de conception et de livraison un peu long, mais une fois les chaussures reçues on oublie. Elles correspondent parfaitement a la photo de présentation, la taille est bonne pas besoin de prendre une taille au dessus on est trés l'aise dedans. Je suis satisfaite de mon achat.

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nicola M
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2012

Took a little while to arrive but were really nice and comfortable when I received them. Unfortunately I ordered the wrong size so I have reordered in my correct size.

TITANIA - Pumps Bruiloft Stilettohak Satijn
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raphaella
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

I loved these wedding shoes! It combined very well with my wedding set! Thank you LightInTheBox for making our dreams come true!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Nikita
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2013

Ik heb deze schoenen besteld voor mijn trouw die hopelijk zal doorgaan mei 2014.. Bij ontvangst heb ik ze meteen aangetrokken! ZALIG!
Ik ben geen talent in het lopen op hogere hakken, maar deze zitten super confortabel!
Het wordt top! zeer mooi en elegant.. een echte aanrader!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Henriette Bons
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2012

De schoenen zien er netjes en goed afgewerkt uit.
De kleur is overal goed kwaliteit en zonder vlekken.
De schoenen hebben we netjes in een verpakking binnen gekregen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sarah Ross
  • Geverifieerde Koper
  • May 21, 2013

i live in New Zealand and i order the shoes online on the Friday night and they were delivered on the Thursday excellent fast service. shoes looked exactly how they were on the photos. eg colour did look brighter than it was.
it is great to find small shoes at a good price and don't take forever to get over here.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest