English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door E. de Roos
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 24, 2012

UITELICHTE REVIEW

Het ringkussen is precies de goede kleur ivoor voor bij mijn jurk (dezelfde kleur als de bruidsschoenen van het bekende Regenboog merk).
Het kussen is mooi en stijlvol zoals het is, maar je kunt het zelf ook nog aanpassen!
De strik zit vast aan het kussen maar is los gestrikt en kun je dus zelf anders strikken en eventueel zelf vastzetten met een klein stikje.
De lintjes voor de ringen zitten los om de knoop van de strik geknoopt en kun je eventueel nog zelf vervangen door een lintje met een accentkleur.
Ik heb zelf de super saver verzending gedaan en dat ging helemaal goed! Je moet dan wel ruim op tijd bestellen; in mijn geval werd het kussen bezorgd 37 dagen na bestelling. Wel jammer dat ik geen tracking nummer kreeg.

satijnen ringkussen met een elegant geknoopte strik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flavie01
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2014

ce petit coussin sera parfait pour nos alliances !!! commande reçue en temps et en heure et tout était bien emballé et protégé à l'intérieur. Je repasserai commande à coup sûr chez vous, j'en suis ravie

satijnen ringkussen met een elegant geknoopte strik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flavie01
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2014

ce petit coussin sera parfait pour nos alliances !!! commande reçue en temps et en heure et tout était bien emballé et protégé à l'intérieur. Je repasserai commande à coup sûr chez vous, j'en suis ravie

satijnen ringkussen met een elegant geknoopte strik
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vicky89
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 20, 2015

bin super zufrieden Vielen Dank !!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elinabarkan
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 05, 2015

הכרית נראת בדיוק כמו בתמונה, יםה מאוד באיכות מעולה.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dnc228.ns255
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2015

Sehr schönes Ringkissen, schön weich und elfenbein- seidig- schimmernd. Aufgrund des schlichten, eleganten Stiles sowie der Qualität kann ich es weiter empfehlen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door flavie01
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2014

ce petit coussin sera parfait pour nos alliances !!! commande reçue en temps et en heure et tout était bien emballé et protégé à l'intérieur. Je repasserai commande à coup sûr chez vous, j'en suis ravie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christa Maria
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2013

sehr schöne Ware. Lieferung folgte sehr schnell.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Pure White Ring Pillow In White Bowknot Satin With Heart Shaped Rhinestone
8% koopUSD $ 7.99
 ivoor ring kussen in wit satijn met strik fauxparel
8% koopUSD $ 7.99
 Linnen Wedding Ring Kussen met Kant en Bloem
8% koopUSD $ 8.99
 trouwring kussen in criss-cross satijnen sjerp en boog
8% koopUSD $ 11.99
 sprookje droomt vierkante satijn trouwring toonder kussen
8% koopUSD $ 15.99
 verzameld elegantie satijn trouwring toonder kussen
8% koopUSD $ 15.99
 sterrenlicht ringkussen in wit satijn met strass
8% koopUSD $ 9.99
 wit satijnen ringkussen met zilveren sjerp en beieren
8% koopUSD $ 9.99
 struisvogelveren bruiloft pen (meer kleuren) teken in boek
8% koopUSD $ 5.99
 bloem meisje mand in wit satijn met faux beieren
8% koopUSD $ 12.99
 bruiloft gastenboek en pen set met ivoor satijnen knoop de teken ondertekenen in boek
8% koopUSD $ 14.99
 bruid en bruidegom de teken bruiloft gastenboek in het wit hars teken in boek
8% koopUSD $ 19.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest