English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (133 reviews)
Schrijf een review
  • Door Connie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

I bought this dress for my daughter who is competing in the Miss Swimsuit USA International in Cancun Mexico on Nov 12.. This dress took a long time to arrive.. however it is beautiful and my daughter is going to look outstanding in it.. in the evening gown part of the competition..
The dress needs only a bit of alterations in the straps... I will ordered again from here.. but it did take over 7 weeks for them to process the order.. and then only a few days from shipping for it to get here... so allow for enough time if you are getting a gown.. They did say that I would receive a discount for the time problem.. so hopefully that is true.. This was worth the price and hopefully will aid my daughter to the be the winning woman this year!!!!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door conniekjernes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2016

Fantastic! I love it!. Great quality as well.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dany
  • Aug 24, 2014

Hola gente de In: escribo desde Argentina provincia de Córdoba. Me encanta este modelo
#00245975. Pregunto: cuanto tarda la confección y entrega, formas de pago para Argentina
y si puedo en la cofección modificar algunos colores, utilizando los colores de moda de este país: como el amarillo, el naranja u orange, el orquídea radiante en correas por ejemplo, o el verde o el paloma .
Desde ya gracias y todo lo que ofrecen es maravilloso si pudiera compraría casi todo.
Dany dagas Nou.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door faby_ray
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Il vestito è arrivato nei tempi previsti! Un po' care le spese doganali (45 euro)! Per il resto tutto ok! Il vestito è bellissimo, come da foto! Ha un'ottima vestibilità, io abbondo un po' di fianchi e pancia ma l'abito nasconde abbastanza bene i difetti! Molto soddisfatta!!!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A.m.m
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2013

Preciosismo el vestido estoy súper contenta de la compra que e hecho.la más destacada del evento.....!

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna Shastina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2012

Я являюсь SD Dublinetwork. О вашем магазине узнала именно благодаря нашему Торговому центру DUBLI!

Я просто в восторге от качество товара и от оказываемого сервиса! Вы такие молодцы.
Платье изумительной красоты. Все сделано так, будто мастера шили лично для себя. Эффектное, нежное, элегантное. Я просто в восторге.
На мой рост и фигуру подошло отлично. Единственное, чашки в объеме груди большинство. Платье рассчитано на пышногрудых дам.

Но с моим ростом, это платье смотрится очень красиво! :)
Я довольна. Обязательно буду рекомендовать ваш магазин всем своим клиентам и партнерам!

На моем сайте будет размещен видеоролик с демонстрацией покупок и инструкцией для клиентов. А так же мой отзыв о качестве вашего товара!

http://volga.myvizitka.com/ru/video.html

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARTA
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

THE DELKIVERY TIME WAS REALLY QUICKLY. EVERYTHING OK. THE DRESS IS WONDERFUL.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olja_evseeva
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

Платье хорошее, но делала много подгонок и исправлений. Лиф слишком большой на огромную грудь. Пришлось уменьшать лямки сзади и подделывать лиф спереди. Подол тоже был слишком длинный. Обрезала. Но так как юбка гофрированная, обрезать подол ровно очень сложно. В результате получилось коротковато. Хорошо, что я сама могу шить поэтому смогла сделать сама всё. Но вышивка бисером выше всех похвал. Ткань очень дешёвая, особенно на подкладке махровый полиэстер. Также молния на боку всегда топоршится на бёдрах, увеличивая их визуально в размере, т.к. материя слишком тонкая.

Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Bloemen / Prachtig zwart Grote maten / Petite Strak/kolom Bandjes Tot de grond Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door schede/mermaid
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2012

Prachtig! Juist zoals de omschrijving. Perfecte levering!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Öcal
  • May 23, 2012

WAUW!!! AMAZING!!! SO PRETTY SO SEXY!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest