English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (125 reviews)
Schrijf een review
  • Door olja_evseeva
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

Платье хорошее, но делала много подгонок и исправлений. Лиф слишком большой на огромную грудь. Пришлось уменьшать лямки сзади и подделывать лиф спереди. Подол тоже был слишком длинный. Обрезала. Но так как юбка гофрированная, обрезать подол ровно очень сложно. В результате получилось коротковато. Хорошо, что я сама могу шить - поэтому смогла сделать сама всё. Но вышивка бисером - выше всех похвал. Ткань очень дешёвая, особенно на подкладке - махровый полиэстер. Также молния на боку всегда топоршится на бёдрах, увеличивая их визуально в размере, т.к. материя слишком тонкая.

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dany
  • Aug 24, 2014

Hola gente de In: escribo desde Argentina provincia de Córdoba. Me encanta este modelo
#00245975. Pregunto: cuanto tarda la confección y entrega, formas de pago para Argentina
y si puedo en la cofección modificar algunos colores, utilizando los colores de moda de este país: como el amarillo, el naranja u orange, el orquídea radiante en correas por ejemplo, o el verde o el paloma .
Desde ya gracias y todo lo que ofrecen es maravilloso si pudiera compraría casi todo.
Dany dagas Nou.-

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door faby_ray
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Il vestito è arrivato nei tempi previsti! Un po' care le spese doganali (45 euro)! Per il resto tutto ok! Il vestito è bellissimo, come da foto! Ha un'ottima vestibilità, io abbondo un po' di fianchi e pancia ma l'abito nasconde abbastanza bene i difetti! Molto soddisfatta!!!

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Connie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

I bought this dress for my daughter who is competing in the Miss Swimsuit USA International in Cancun Mexico on Nov 12.. This dress took a long time to arrive.. however it is beautiful and my daughter is going to look outstanding in it.. in the evening gown part of the competition..
The dress needs only a bit of alterations in the straps... I will ordered again from here.. but it did take over 7 weeks for them to process the order.. and then only a few days from shipping for it to get here... so allow for enough time if you are getting a gown.. They did say that I would receive a discount for the time problem.. so hopefully that is true.. This was worth the price and hopefully will aid my daughter to the be the winning woman this year!!!!

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (4) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MJose
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

Precioso. Exáctamente como en la fotografia. Servicio rápido e impecable.

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amanda sanchez
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2013

L,abito è fantastico, i colori e tutto il resto corrispondono a la foto. la consegna è stata nei giorni predefiniti. La taglia corrisponde perfettamente. Tutto perfetto, anzi è ancora più bello dal vivo...sono assolutamente soddisfatta... :-)

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A.m.m
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2013

Preciosismo el vestido estoy súper contenta de la compra que e hecho.la más destacada del evento.....!

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna Shastina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2012

Я являюсь SD Dublinetwork. О вашем магазине узнала именно благодаря нашему Торговому центру DUBLI!

Я просто в восторге от качество товара и от оказываемого сервиса! Вы такие молодцы.
Платье изумительной красоты. Все сделано так, будто мастера шили лично для себя. Эффектное, нежное, элегантное. Я просто в восторге.
На мой рост и фигуру подошло отлично. Единственное, чашки в объеме груди большинство. Платье рассчитано на пышногрудых дам.

Но с моим ростом, это платье смотрится очень красиво! :)
Я довольна. Обязательно буду рекомендовать ваш магазин всем своим клиентам и партнерам!

На моем сайте будет размещен видеоролик с демонстрацией покупок и инструкцией для клиентов. А так же мой отзыв о качестве вашего товара!

http://volga.myvizitka.com/ru/video.html

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARTA
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

THE DELKIVERY TIME WAS REALLY QUICKLY. EVERYTHING OK. THE DRESS IS WONDERFUL.

schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Bernadete
  • Sep 11, 2012

Belíssimo vestido, só que para mim a frente teria que ser mais fechada, sem aparecer tanto o busto. Amei.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schede / column banden vloer-lengte chiffon avond / prom dress
17%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 Strakke/kolom sweetheart chiffon avondjurk/schoolfeestjurk, vloerlengte
12% koopUSD $ 109.99
 A-lijn prinses verfijnde chiffon avondjurk met v-hals, vloerlengte
9% koopUSD $ 94.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
4% koopUSD $ 129.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte afdrukken stretch satijnen avond / prom dress
4% koopUSD $ 159.99
 schede / kolom bandjes vloer-lengte stretch satijn en kant avondjurk
3% koopUSD $ 69.99
 Kleurrijke A-lijn/prinses sweetheart chiffon avondjurk, vloerlengte
2% koopUSD $ 69.99
 A-lijn chiffon avond/schoolfeestjurk met ronde hals, vloerlengte (699415)
2% koopUSD $ 119.99
 Schede / kolom een ​​schouder vloer-length Jersey avondjurk
2% koopUSD $ 39.99
 A-lijn chiffon avondjurk met boothals, vloerlengte
1% koopUSD $ 84.99
 a-lijn juweel vloer-length georgette avond jurk (759920)
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin een-schouder avondjurk met lovertjes, vloerlengte
1% koopUSD $ 129.99
 a-lijn v-hals tea-length taft cocktail / prom dress (699433)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte organza en stretch satijn avond / prom dress (663685)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column sweetheart strapless vloer-length chiffon avond / prom jurk met bloem (en)
1% koopUSD $ 139.99
 schede / column sweetheart vloer-length chiffon avond / prom dress met kristallen details
1% koopUSD $ 159.99
 Op Evan Rachel Wood\'s Emmy-verschijning geinspireerde avondjurk met lovertjes, boothals en strijksleep
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 79.99
 A-line/Princess bandjes vloer-length chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn riemen vloer-length satijn chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length satijn chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 89.99
 URSA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 149.99
 A-line jewel chiffon avondjurk met split aan voorzijde en strijksleep, geinspireerd door Ziyi Zhang
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn juweel korte / mini chiffon lovertjes cocktail jurk
1% koopUSD $ 149.99
 Trompet/zeemeermin kanten avondjurk met boothals en strijksleep (944182)
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn hoge hals enkellange kanten avondjurk (699490)
1% koopUSD $ 99.99
 schede / column sweetheart vloer-length chiffon avondjurk (699405)
1% koopUSD $ 129.99
 ZARITA - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 119.99
 RORY - Avondjurk van Tule
1% koopUSD $ 129.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest