English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (136 reviews)
Schrijf een review
  • Door Connie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

I bought this dress for my daughter who is competing in the Miss Swimsuit USA International in Cancun Mexico on Nov 12.. This dress took a long time to arrive.. however it is beautiful and my daughter is going to look outstanding in it.. in the evening gown part of the competition..
The dress needs only a bit of alterations in the straps... I will ordered again from here.. but it did take over 7 weeks for them to process the order.. and then only a few days from shipping for it to get here... so allow for enough time if you are getting a gown.. They did say that I would receive a discount for the time problem.. so hopefully that is true.. This was worth the price and hopefully will aid my daughter to the be the winning woman this year!!!!

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door conniekjernes
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2016

Fantastic! I love it!. Great quality as well.

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Dany
  • Aug 24, 2014

Hola gente de In: escribo desde Argentina provincia de Córdoba. Me encanta este modelo
#00245975. Pregunto: cuanto tarda la confección y entrega, formas de pago para Argentina
y si puedo en la cofección modificar algunos colores, utilizando los colores de moda de este país: como el amarillo, el naranja u orange, el orquídea radiante en correas por ejemplo, o el verde o el paloma .
Desde ya gracias y todo lo que ofrecen es maravilloso si pudiera compraría casi todo.
Dany dagas Nou.

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door faby_ray
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 09, 2014

Il vestito è arrivato nei tempi previsti! Un po' care le spese doganali (45 euro)! Per il resto tutto ok! Il vestito è bellissimo, come da foto! Ha un'ottima vestibilità, io abbondo un po' di fianchi e pancia ma l'abito nasconde abbastanza bene i difetti! Molto soddisfatta!!!

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MJose
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2013

Precioso. Exáctamente como en la fotografia. Servicio rápido e impecable.

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amanda sanchez
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2013

L,abito è fantastico, i colori e tutto il resto corrispondono a la foto. la consegna è stata nei giorni predefiniti. La taglia corrisponde perfettamente. Tutto perfetto, anzi è ancora più bello dal vivo...sono assolutamente soddisfatta... :)

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A.m.m
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 04, 2013

Preciosismo el vestido estoy súper contenta de la compra que e hecho.la más destacada del evento.....!

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anna Shastina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2012

Я являюсь SD Dublinetwork. О вашем магазине узнала именно благодаря нашему Торговому центру DUBLI!

Я просто в восторге от качество товара и от оказываемого сервиса! Вы такие молодцы.
Платье изумительной красоты. Все сделано так, будто мастера шили лично для себя. Эффектное, нежное, элегантное. Я просто в восторге.
На мой рост и фигуру подошло отлично. Единственное, чашки в объеме груди большинство. Платье рассчитано на пышногрудых дам.

Но с моим ростом, это платье смотрится очень красиво! :)
Я довольна. Обязательно буду рекомендовать ваш магазин всем своим клиентам и партнерам!

На моем сайте будет размещен видеоролик с демонстрацией покупок и инструкцией для клиентов. А так же мой отзыв о качестве вашего товара!

http://volga.myvizitka.com/ru/video.html

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MARTA
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 25, 2012

THE DELKIVERY TIME WAS REALLY QUICKLY. EVERYTHING OK. THE DRESS IS WONDERFUL.

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olja_evseeva
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2014

Платье хорошее, но делала много подгонок и исправлений. Лиф слишком большой на огромную грудь. Пришлось уменьшать лямки сзади и подделывать лиф спереди. Подол тоже был слишком длинный. Обрезала. Но так как юбка гофрированная, обрезать подол ровно очень сложно. В результате получилось коротковато. Хорошо, что я сама могу шить поэтому смогла сделать сама всё. Но вышивка бисером выше всех похвал. Ткань очень дешёвая, особенно на подкладке махровый полиэстер. Также молния на боку всегда топоршится на бёдрах, увеличивая их визуально в размере, т.к. материя слишком тонкая.

Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schede / Kolom - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk Bandjes Vloer Lengte Doek
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 139.99
 thuiskomst formele avond / militaire baljurk - zwarte plus maten A-lijn hoge kraag enkellange kant
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Robijn Hoge Neck Vloer Lengte Doek
2% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn V-hals Vloer Lengte Jersey Grote Maten
3% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn - Schoolfeest / Military Ball / Formele Avond Jurk -met Blauw/groen ombre Strapless / Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten / Petite
4% koopUSD $ 109.99
 GOLDA - Avondjurk van Satijn
5% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Scoop Sweep / Brush Sleep Lovertjes/Tule Grote Maten
6% koopUSD $ 134.99
 A-lijn-Formele avonden Jurk-metRobijn / Roze Parel / Koningsblauw / Champagne / Zwart Met sieraad Tot de grond Georgette Grote maten
7% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Int Blauw Liefje/Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
9% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Robijn Off-The-Shoulder/Liefje Vloer Lengte Tule/Doek Grote Maten
10% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Opdruk Strapless/Liefje Vloer Lengte Stretch Satijn Grote Maten
11% koopUSD $ 159.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Formele Avond/Bruiloft Jurk -met Zwart Een schouder Enkellengte Tule Grote Maten
12% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Multi-kleur Liefje Vloer Lengte Doek
13% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest