English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sophie R
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2012

I bought this dress for my Year 11 prom in "Hunter Green" (which I believe has now been changed to "Jade" on the colour charts). The postage was terrible, I was charged an extra £33.60 at the door as an import charge, which apparently isn't necessary for them to inform you of prior to your order.

When I first saw the dress, it was nothing like I'd expected, it was a much lighter colour and I feel that the contrast between the chiffon and the satin is a little too much (the satin is so much darker). I had originally planned to get an underskirt for the dress, because I wanted it to be quite 50s style, however the material on the hips (which is quite unflattering) left me unable to do this.

Also, due to the two completely different shades on the dress, I've had a hard time finding a pair of shoes to match.

I also feel that the boning in the dress could be a little stiffer, I'm not sure if it's just my personal taste but it doesn't feel very supported. I've tried on the dress a few times to show family members and friends the dress, and it now doesn't fit as well as it did when I first got it. I'm planning to get it dry-cleaned and am hoping this'll tighten the material, if not, I'll have to get it taken in (which is a bit ridiculous considering I got the dress made to measure!)

However, I've only really had positive feedback from people when showing them the dress, but I do wish I'd ordered it in a different colour, specifically the Royal Blue in the item's homepage, or Ruby.

SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Très belle robe
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2012

J'ai reçu ma robe exactement 4 semaines après la validation de la commande, ce qui m'a semblé normal : il suffisait de bien lire ce qui est précisé sur le site pour le délai de fabrication et de livraison. J'ai payé le montant d'importation pour la douane + la TVA, en tout cela représente environ 30% du montant initial de la robe. Là encore, ce renseignement est donné sur le site si on cherche un peu ce qui se fait en France pour les importations. Malgré cela, le prix de la robe reste raisonnable compte tenu de la magnifique finition de la robe : j'avais choisi la couleur champagne, c'est doux et élégant. Je n'ai pas eu de peine pour trouver de jolis escarpins assortis dans ma ville. La robe était très bien emballée dans un joli paquet.
J'avais choisi de faire faire la robe à mes mesures exactes, et le résultat est parfait. Les tissus employés sont agréables, la robe est bien finie avec un bustier-soutien-gorge bien pratique.
Je recommande ce modèle et le site, ce coup d'essai est réussi, et j'avais tout lu attentivement sur le site, je savais donc qu'il me faudrait un supplément pour la douane (importation), et la TVA, ces 30% en + ne m'ont pas étonnée.
Mon conseil si une robe vous plaît :
-bien prendre (ou faire prendre) vos mesures exactes, et ne pas grossir ni maigrir d'ici la livraison et le jour du mariage ;
-passez votre commande 2 mois au moins avant la fête, cela devrait suffire ;
calculez le montant à payer à la livraison pour ne pas être surprise le moment venu ; -soyez précise dans la prise de mesures ;
nfin faîtes la fête dans votre jolie robe, vous n'aurez que des compliments si vous avez bien choisi le modèle et la couleur qui vous mettront en valeur.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door RIGOLET
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 23, 2012

LA ROBE EST MAGNIFIQUE ET AGREABLE A PORTER.ON DIRAIT UNE PETITE PRINCESSE.
J ADORE LA COULEUR BLEU ROYAL.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Banckart
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Bonjour, je voudrais avoir la livraison le 30 aout dernier délais car événement le 31 aout
par avance merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wiola
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2015

Hvordan kan det være jeg har fået en regning fra DHL på 276,50 kr. Kundernr. 303086446
DHL ref. 3004116226 Med venlig hilsen Wioletta Christensen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren.helmore
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2014

Great. This dress was perfect in every way shape and form

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eva.almqvist
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

Klänningen är jättefin, men det stod ingenstans att det ar två olika färger på bröstdelen respektive övrig och det syntes inte på bilden och jag tyckte inte att det gick att utläsa på färgproverna heller. Jag beställde klänningen i färg som på bilden, färgen på bysten har samma blå färg som på bilden, övrigt tyg har en duvblå/turkosaktig färg som är jättevacker. Beställningen levererades oerhört fort enligt min uppfattning, då den ju skickas långt. Inom tio dagar var den här.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olga
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2014

Спасибо
большое! Платье понравилось, отличная работа.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dwpuma
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2014

The dress was lovely and fit like a glove. It was amazing. Unfortunately it dropped in price just a week after we ordered it but the company made good on the difference.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door apapadi
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

The colour is perfect! I bought it with m measurments and is very nice!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
16%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-lijn chiffon cocktail/schoolfeestjurk met V-hals, knielengte
12% koopUSD $ 109.99
 a-lijn juweel knielange kanten cocktailjurk (699500)
10% koopUSD $ 69.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 69.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 99.99
 a-lijn koningin anne knielange kant en chiffon cocktailjurk (760008)
4% koopUSD $ 84.99
 A-lijn chiffon cocktailjurk met boothals, knielengte
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn spaghetti bandjes knielange taft cocktail jurk (699498)
1% koopUSD $ 74.99
 a-lijn halter korte / mini chiffon cocktail / prom jurk met kralen
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn - Juweel - Jurk ( Georgette )
1% koopUSD $ 59.99
 Schede / column juweel knielange kanten cocktailjurk (1241477)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn juweel knielange chiffon en kant cocktailjurk (759948)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn prinses bandjes tea-length stretch satijnen cocktailjurk / prom dress (635894)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / column korte / mini kant cocktailjurk (631282)
1% koopUSD $ 109.99
 DILYS - Cocktailjurk van Satijn en Tule met Bolero
1% koopUSD $ 109.99
 JAZMIN - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin kanten avondjurk met boothals en strijksleep (944182)
1% koopUSD $ 119.99
 a-lijn riemen knielange chiffon cocktailjurk (742540)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn bateau knie-lengte kant en tule cocktailjurk (699378)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn high-hals knie-lengte chiffon en kant cocktailjurk
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn v-hals knielange chiffon cocktailjurk
1% koopUSD $ 109.99
 plus size schede / column spaghettibandjes chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn een schouder thee-length tule cocktail / prom jurk geinspireerd door Kaley Cuoco bij de Emmy\'s
1% koopUSD $ 74.99
 schede / kolom een ​​schouder korte / mini chiffon cocktailjurk
1% koopUSD $ 89.99
 GUILDFORD - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 chiffon schede / kolom v-hals vegen / borstelen trein avondjurk geinspireerd door Mila Kunis
1% koopUSD $ 99.99
 YENTE - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte appliques chiffon avondjurk (612415)
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest