English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sophie R
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2012

I bought this dress for my Year 11 prom in "Hunter Green" (which I believe has now been changed to "Jade" on the colour charts). The postage was terrible, I was charged an extra £33.60 at the door as an import charge, which apparently isn't necessary for them to inform you of prior to your order.

When I first saw the dress, it was nothing like I'd expected, it was a much lighter colour and I feel that the contrast between the chiffon and the satin is a little too much (the satin is so much darker). I had originally planned to get an underskirt for the dress, because I wanted it to be quite 50s style, however the material on the hips (which is quite unflattering) left me unable to do this.

Also, due to the two completely different shades on the dress, I've had a hard time finding a pair of shoes to match.

I also feel that the boning in the dress could be a little stiffer, I'm not sure if it's just my personal taste but it doesn't feel very supported. I've tried on the dress a few times to show family members and friends the dress, and it now doesn't fit as well as it did when I first got it. I'm planning to get it dry-cleaned and am hoping this'll tighten the material, if not, I'll have to get it taken in (which is a bit ridiculous considering I got the dress made to measure!)

However, I've only really had positive feedback from people when showing them the dress, but I do wish I'd ordered it in a different colour, specifically the Royal Blue in the item's homepage, or Ruby.

SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eva.almqvist
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

Klänningen är jättefin, men det stod ingenstans att det ar två olika färger på bröstdelen respektive övrig och det syntes inte på bilden och jag tyckte inte att det gick att utläsa på färgproverna heller. Jag beställde klänningen i färg som på bilden, färgen på bysten har samma blå färg som på bilden, övrigt tyg har en duvblå/turkosaktig färg som är jättevacker. Beställningen levererades oerhört fort enligt min uppfattning, då den ju skickas långt. Inom tio dagar var den här.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wiola
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2015

Hvordan kan det være jeg har fået en regning fra DHL på 276,50 kr. Kundernr. 303086446
DHL ref. 3004116226 Med venlig hilsen Wioletta Christensen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren.helmore
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2014

Great. This dress was perfect in every way shape and form

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olga
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2014

Спасибо
большое! Платье понравилось, отличная работа.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Banckart
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Bonjour, je voudrais avoir la livraison le 30 aout dernier délais car événement le 31 aout
par avance merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dwpuma
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2014

The dress was lovely and fit like a glove. It was amazing. Unfortunately it dropped in price just a week after we ordered it but the company made good on the difference.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door apapadi
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 08, 2014

The colour is perfect! I bought it with m measurments and is very nice!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mv-xonina
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2013

Платье действительно красивое, размер соответствует и подошло идеально. Качество товара соответствует цене. Есть два недостатка: 1) очень долго платье доставлялось при заявленной доставке в 8-10 дней. С момента подачи и оплаты заявки прошло 2.5 месяца, с момента отправки - 2 месяца. Заказывала первый раз, праздник, к которому заказывала платье, давно прошел. В принципе, зная такие сроки, надо заказывать заблаговременно (месяца за 3) и нет проблем. Второй, и по-моему более существенный недостаток - отличие цвета готового изделия от предложенного в каталоге. Причем цвет атласа полностью совпадает, а с шифоном проблема, отличается сильно, тон другой и платье из однотонного превратилось в двухцветное, что первоначально испортило первое впечатление и вид платья. А в общем, товар приличный, посмотрев на него под разным освещением и померяв несколько раз - буду носить и как-нибудь закажу себе еще одно.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carmen
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 02, 2013

Though I love the format of the dress, the color is not like the picture. Its more of a pale blue and the top and under part don't really match the other shade of blue.

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
16%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Feest/Bruiloft Jurk -met V-hals Knie-Lengte Doek
12% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Bruiloft/Cocktail Feestje/Homecoming Jurk -met Juweel Knie-Lengte Kant
10% koopUSD $ 69.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 69.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Queen Anne Knie-Lengte Kant/Doek
4% koopUSD $ 84.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Boot Knie-Lengte Doek
2% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Spaghetti Bandjes Knie-Lengte Taf
1% koopUSD $ 74.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Homecoming/Schoolfeest Jurk -met Halster Korte broek / Mini Doek
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Juweel Vloer Lengte Georgette
1% koopUSD $ 59.99
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje/Feest/Schoolfeest Jurk -met Juweel Knie-Lengte Kant
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Juweel Knie-Lengte Doek/Kant
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Homecoming/Cocktail Feestje Jurk -met Bandjes Thee lengte Stretch Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest/Geslaagd Jurk -met Boot Korte broek / Mini Kant
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Bruiloft Jurk -met V-hals/Spaghetti Bandjes Thee lengte Tule/Stretch Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 JAZMIN - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Scoop Sweep / Brush Sleep Kant
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Feest Jurk -met Bandjes Knie-Lengte Doek
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Feest/Homecoming/Cocktail Feestje/Schoolfeest Jurk -met Boot Knie-Lengte Kant/Tule
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje Jurk -met Hoge Neck Knie-Lengte Doek/Kant
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje Jurk -met V-hals Knie-Lengte Doek
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Formele Avond/Bruiloft Jurk -met Een schouder Enkellengte Tule
1% koopUSD $ 74.99
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje/Bruiloft Jurk -met Een schouder Korte broek / Mini Doek
1% koopUSD $ 89.99
 GUILDFORD - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met V-hals Sweep / Brush Sleep Doek
1% koopUSD $ 99.99
 YENTE - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met V-hals Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest