English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.3 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Door Sophie R
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 05, 2012

I bought this dress for my Year 11 prom in "Hunter Green" (which I believe has now been changed to "Jade" on the colour charts). The postage was terrible, I was charged an extra £33.60 at the door as an import charge, which apparently isn't necessary for them to inform you of prior to your order.

When I first saw the dress, it was nothing like I'd expected, it was a much lighter colour and I feel that the contrast between the chiffon and the satin is a little too much (the satin is so much darker). I had originally planned to get an underskirt for the dress, because I wanted it to be quite 50s style, however the material on the hips (which is quite unflattering) left me unable to do this.

Also, due to the two completely different shades on the dress, I've had a hard time finding a pair of shoes to match.

I also feel that the boning in the dress could be a little stiffer, I'm not sure if it's just my personal taste but it doesn't feel very supported. I've tried on the dress a few times to show family members and friends the dress, and it now doesn't fit as well as it did when I first got it. I'm planning to get it dry-cleaned and am hoping this'll tighten the material, if not, I'll have to get it taken in (which is a bit ridiculous considering I got the dress made to measure!)

However, I've only really had positive feedback from people when showing them the dress, but I do wish I'd ordered it in a different colour, specifically the Royal Blue in the item's homepage, or Ruby.

SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Karla
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Wau, ein Traum dieses Kleid.
Es paßt perfekt, und trägt sich hinreisend.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door masch1973
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 08, 2013

Ich war sehr überrascht, wie gut das Kleid verarbeitet ist. Leider ist zwar ein Brustpolster in den Saum gerutscht, konnte aber schnell hochgeschoben und vernäht werden. Erschrocken habe ich mich über den kleinen Karton (etwa wie ein Schuhkarton). Ich dachte mir, dass viel guter Stoff da nicht reinpassen kann. Aber nach dem Auspacken hatte ich ein ordentliches Kleid in der Hand. (leicht verknittert natürlich und vom Geruch her eben wie ein neues Kleid, aber keine schlimmen chemischen Gerüche die einen schwindelig werden lassen. Das war mir sehr wichtig) Größe 10 kommt auch hin für eine Größe zwischen 36 und 38. Der Ton "Fuchsia" geht allerdings eher in einen Pinkton. Welcher mir aber auch gefällt. Wenn man zwar die Drappierungen an der Hüfte anschaut, sieht man schon die etwas schlechtere Verarbeitung (nicht vernäht). Aber da es nach innen fällt und keiner sieht, ist es mir egal. Die Preisersparnis zu einem Kleid von hier macht es wieder gut. Ich bin jedenfalls von Qualität und gutem Aussehen überrascht. Ich hätte nicht gedacht, dass es so hübsch sein würde. Ist immerhin ein Risiko im Ausland zu bestellen. Aber dieses Kleid lohnt sich durchaus. Im Prinzip besteht es aus einem doppelt vernähten Unterrock aus Satin (ähnlich vernäht wie bei einem Ballonrock), welches dem Kleid ein wenig Volumen gibt. Und darüber wurde Chiffon vernäht. Die Nähte sehen gut aus. Der Reissverschluss funktioniert, kann aber noch nicht viel zu seiner Haltbarkeit sagen. Ärgerlich war nur der verrutschte Brustpolster. Im Brustbereit ist ein Draht längs über die Brust (Brustwarze) verlaufend und darunter auch noch ein Polster (ähnlich wie ein Schulterpolster). Es macht eine schöne Form. Jedoch möchte ich es im August tragen. Da viel Stoff vernäht wurde, ist es sicherlich recht warm im Oberkörperbereich. Aber dafür sitzt es gut. Hat irgendwie (weil es wohl ganz genau bei mir passt) einen stützenden Effekt (bzw. einen Korsetteffekt).

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door d.b.
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

Ein wunder schönes Kleid!Hab es Massschneidern lassen, und passt perfekt!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Charles
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 03, 2015

My mum was very satisfied with the product :)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wiola
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2015

Hvordan kan det være jeg har fået en regning fra DHL på 276,50 kr. Kundernr. 303086446
DHL ref. 3004116226 Med venlig hilsen Wioletta Christensen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lauren.helmore
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 07, 2014

Great. This dress was perfect in every way shape and form

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eva.almqvist
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2014

Klänningen är jättefin, men det stod ingenstans att det ar två olika färger på bröstdelen respektive övrig och det syntes inte på bilden och jag tyckte inte att det gick att utläsa på färgproverna heller. Jag beställde klänningen i färg som på bilden, färgen på bysten har samma blå färg som på bilden, övrigt tyg har en duvblå/turkosaktig färg som är jättevacker. Beställningen levererades oerhört fort enligt min uppfattning, då den ju skickas långt. Inom tio dagar var den här.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olga
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 19, 2014

Спасибо
большое! Платье понравилось, отличная работа.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Banckart
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Bonjour, je voudrais avoir la livraison le 30 aout dernier délais car événement le 31 aout
par avance merci

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 SELVAGGIA - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
16%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Feest/Bruiloft Jurk -met Koningsblauw V-hals Knie-Lengte Doek Grote Maten
12% koopUSD $ 109.99
 homecoming huwelijksfeest / cocktail / thuiskomst jurk - zwart plus maten A-lijn juweel knielange kant
10% koopUSD $ 69.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 69.99
 IZUMI - Cocktailjurk van Chiffon
5% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Zwart Queen Anne Knie-Lengte Kant/Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 84.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst / vakantie jurk - parel roze grote maten A-lijn bateau knielange chiffon
2% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Zwart Spaghetti Bandjes Knie-Lengte Taf Grote Maten
1% koopUSD $ 74.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst / prom dress - bordeaux grote maten a-lijn / prinses halster korte / mini chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn - Formele Avond Jurk -met Roze Parel Juweel Vloer Lengte Georgette
1% koopUSD $ 59.99
 thuiskomst ts couture cocktail party / prom jurk grote maten schede / column juweel knielange kant
1% koopUSD $ 79.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Robijn Juweel Knie-Lengte Doek/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Homecoming/Cocktail Feestje Jurk -met Koningsblauw Bandjes Thee lengte Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest/Geslaagd Jurk -met Ivoor Boot Korte broek / Mini Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Bruiloft Jurk -met Druif V-hals/Spaghetti Bandjes Thee lengte Tule/Stretch Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 JAZMIN - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Scoop Sweep / Brush Sleep Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Feest Jurk -met Zwart Bandjes Knie-Lengte Doek
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Feest/Homecoming/Cocktail Feestje/Schoolfeest Jurk -met Snoep Roze Boot Knie-Lengte Kant/Tule Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst cocktail party dress - zwarte plus maten a-lijn / prinses hoge nek knielange chiffon / kanten
1% koopUSD $ 99.99
 thuiskomst cocktail party dress - regentschap grote maten a-lijn / prinses v-hals knielange chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Ivoor Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99
 A-Lijn/Prinses - Schoolfeest/Formele Avond/Bruiloft Jurk -met Zwart Een schouder Enkellengte Tule Grote Maten
1% koopUSD $ 74.99
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje/Bruiloft Jurk -met Koningsblauw Een schouder Korte broek / Mini Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 GUILDFORD - Cocktailjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zilver V-hals Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 YENTE - Avondjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Champagne V-hals Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 69.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest