English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (10 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door jennalux
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2012

Super cute dress. I ordered it in black. The only problem is the color dye black stained my nail when I touch it.
Advice: rinse it well in cool water and hang dry before wearing (it's similar like those dark wash jeans)
Overall, the material is good and it looks super chic for fall season.

ts splicing mesh ruche jurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door byll
  • Geverifieerde Koper
  • May 13, 2013

so sexy elle desire cette petite robe bien tallée bonne qualité bien coupéesuis trèscontennte de cett robe

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Angela
  • Mar 18, 2013

Preciso dele no tamanho XL podem disponibiliza-lo?

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lidiane
  • Apr 27, 2012

O vestido é lindo, ótimo material, acabamento impecável!! E foi rápido também, recebi em menos de 2 meses, já comprei em outros sites que levam 3 meses para chegar a mercadoria! Produto muito bom e de ótima qualidade!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Iliana
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2012

Es lindo poco corto pero es bello.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gloria
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2012

Wunderschönes Kleid! Ich bin sehr begeistert von der Qualität. Das Kleid hat sogar einen eingenähten Unterrock!
Danke Lightinthebox!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ionela
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2012

Bellissima ottime cuciture buona qualita prezzo.L'unica cosa è scegliere una taglia in piu
(la M= S/40 misura EU)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Zain M
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 13, 2011

i would like to thank LightInTheBox for the quality of the product and and services & followup with me after purchase Love
After a short time Iwill receive this dress in UAE not more that 10 to 15 days.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Louisa
  • Apr 08, 2011

I very rarely shop online, but my friend got a few things from this websites, she kept telling me about it, so I went ahead and ordered this dress. Shipping didn't take long and the dress fits well. And the embellishments are very cute.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Constance
  • Apr 08, 2011

Love the ruffles!!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest