English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (86 reviews)
Schrijf een review
  • Door nilde
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2012

adorei o sapato é lindo obrigada com certeza comprarei mais.Nildinha

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Vila Sutović
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

Poštovani,
ovom prilikom vam potvrđujem primitak narućene robe latino plesne cipele za djevojčicu.
Na prvu informaciju putem interneta smo bili zadovoljni cijenom i modelom jer je cijena više puta jeftinija nego isti model koji smo naručivali iz Londona.
Drugo naše oduševljenje je korespodencija sa vašom tvrtkom sa detaljnim praćenjem naruđbe od početka do konaćne isporuke. Naša kćerka je državni prvak u kategoriji juniora u latino plesovima i oduševljena je kvalitetom plesnih cipela koje ste nam isporućili.
Ukratko cijena + kvalitet + poslovnost = najviša ocjena

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Наталия, Россия
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2012

Туфельки красивые, размер соответствует, длина стопы 20см. размер брали 30. Доставка была не ускоренная ждали долго (заказ30.11.2011, получили 11.02.2012г). Служба поддержки очень терпеливая и вежливая. Дополнительно (таможенный сбор и т.д.) ничего не оплачивали.

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elena Pancheva
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Very nice shoes more than I expected!

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Наталия
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2012

Дочке очень понравилисьудобные.Насколько профессиональные,оценить не смогу.Но симпатичные.На ножку 20,5см.размер 31 маловатпальцы вылезают,надо было 32 брать.

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door doro2010
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2016

arrivati nei tempi giusti e molto soddisfatta

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lisa
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2015

super fina, min brudtärna hade på sig dessa, hon är 13 och älskade dom

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door schneechen
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2015

Sehr schön wie beschrieben und abgebildet. Grösse passt super, also wie angegeben.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shvartsmanilia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2015

Alles gut gekommen. Die Ware ist ok.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anne.butler
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2014

Very pleased with price and how quick they were delivered. Will be order again in the future.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest