English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (83 reviews)
Schrijf een review
  • Door Vila Sutović
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

Poštovani,
ovom prilikom vam potvrđujem primitak narućene robe - latino plesne cipele za djevojčicu.
Na prvu informaciju putem interneta smo bili zadovoljni cijenom i modelom jer je cijena više puta jeftinija nego isti model koji smo naručivali iz Londona.
Drugo naše oduševljenje je korespodencija sa vašom tvrtkom sa detaljnim praćenjem naruđbe od početka do konaćne isporuke. Naša kćerka je državni prvak u kategoriji juniora u latino plesovima i oduševljena je kvalitetom plesnih cipela koje ste nam isporućili.
Ukratko cijena + kvalitet + poslovnost = najviša ocjena

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Наталия
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 09, 2012

Дочке очень понравились-удобные.Насколько профессиональные,оценить не смогу.Но симпатичные.На ножку 20,5см.размер 31 маловат-пальцы вылезают,надо было 32 брать.

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nilde
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 23, 2012

adorei o sapato é lindo obrigada com certeza comprarei mais.Nildinha

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Наталия, Россия
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2012

Туфельки красивые, размер соответствует, длина стопы 20см. размер брали 30. Доставка была не ускоренная - ждали долго (заказ-30.11.2011, получили- 11.02.2012г). Служба поддержки очень терпеливая и вежливая. Дополнительно (таможенный сбор и т.д.) ничего не оплачивали.

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Elena Pancheva
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2011

Very nice shoes - more than I expected!

ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door schneechen
  • Geverifieerde Koper
  • May 02, 2015

Sehr schön wie beschrieben und abgebildet. Grösse passt super, also wie angegeben.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aneta.perezova
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2015

the heel was different than i ordered, i gave them to my mum, she was very happy
they are comfortable, very elegant

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door eileen.tomany
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2015

Lovely shoes but just too small.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door m.pellegrino
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2015

Prima esperienza....tutto sommato soddisfatta

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shvartsmanilia
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2015

Alles gut gekommen. Die Ware ist ok.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ballroom praktijk schoenen sprankelende glitter bovenste latin dansschoenen voor vrouwen en kinderen meer kleuren
37%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 19.99
 Women & Children\'s kunstleer dansschoenen voor Latin / Ballroom sandalen (meer kleuren)
12% koopUSD $ 14.99
 Women & Children\'s kunstleer dansschoenen voor Latin / Ballroom sandalen (meer kleuren)
7% koopUSD $ 10.00
 Women & Kids \'Sprankelende Glitter T Stripe Chunky Heel Sandalen Dansschoenen (meer kleuren)
6% koopUSD $ 10.00
 vrouwen en de kinderen satijnen dansschoenen voor latin / ballroom sandalen (meer kleuren)
4% koopUSD $ 10.00
 kunstleer bovenste dansschoenen ballroom latin schoenen voor vrouwen / kids meer kleuren
4% koopUSD $ 19.99
 Women & Children\'s satijnen dansschoenen voor Latin / Ballroom sandalen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 14.93
 aanpassen van de prestaties dansschoenen kunstleer / Paillette bovenste latin schoenen voor vrouwen
3% koopUSD $ 22.99
 Aangepaste Vrouwen kunstleer Met schoenleest moderne dans schoenen (meer kleuren)
3% koopUSD $ 14.93
 Mooie Kinderen & Vrouwen satijn bovenste dansschoenen
3% koopUSD $ 14.93
 vrouwen & van kinderen satijnen dansschoenen voor latin / prestaties sandalen (meer kleuren)
2% koopUSD $ 10.00
 Satijnen Latin/ballroom dansschoenen/sandalen voor dames (meerdere kleuren)
2% koopUSD $ 14.93
 Ballroom latin schoenen met satijnen bovenkant en kristallen, ballroom oefenschoenen voor dames
2% koopUSD $ 17.99
 Women & Children\'s kunstleer dans schoenen voor Modern / Ballroom (meer kleuren)
2% koopUSD $ 14.93
 satijn / sprankelende glitter bovenste dansschoenen latin ballroom schoenen voor vrouwen
2% koopUSD $ 17.99
 De moderne vrouwen lage hak tule met gesp dans schoenen (meer kleuren)
1% koopUSD $ 20.00

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest