English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (108 reviews)
Schrijf een review
  • Door M
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2012

These are very pretty! the little diamonds dont have that blue tint to them, they are very sparckly thou and look beautiful. It stays very well if you have an updo, the only thing is that the actual combs are starting to peel a little bit (the silver on them), but overall very beautiful, especially for the price!!

glanzende strass bruids haren kammen glanzende strass bruids haren kammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door shayla
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 22, 2012

very pleased, great product,,,,, beautiful!

glanzende strass bruids haren kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claudinhagis
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 27, 2015

Muito bonito! Mas na foto parecia maior. Ótima qualidade!parece uma joia!

glanzende strass bruids haren kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Jennifer
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 17, 2014

The item is pretty but the rhinestones that were used on mine were NOT the same as the picture and the design of the comb part was slightly different. It is still a really good piece, shiny and beautiful. But I do wish the product that I got can be the exact item I see in the picture.

glanzende strass bruids haren kammen glanzende strass bruids haren kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door exclusiva
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 31, 2014

Mooie haarsieraad. Netjes afgeleverd in goed inpakte doos.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door info
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 02, 2015

Voor dat geld en die kwaliteit wel grappig.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nesnac
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2016

Красивые гребни, очень хорошо смотряться в прическе, стразы не тускнеют

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door skyebrady
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2015

Lovely product thanks. Arrived safely and in a good amount of time

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ansaw2
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2015

Very happy with quality of item as described

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ejdonahue
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 30, 2015

Such a pretty hair clip set. I got this for my wedding, and it's sure to look so elegant. Can't beat the price for the quality!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen Helder Rond
10% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen Zilver Rond
20% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Organza Helm-Speciale gelegenheden Hoeden
30% koopUSD $ 34.99
 Vrouwen Kant Helm-Bruiloft Bloemen 1 Stuk
40% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest