English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (34 reviews)
Schrijf een review
  • Door Rosane
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2012

Adorei a torneira. É simplesmente linda!!!
Vejam o resultado.

Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Светлана
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2013

Получили свой заказ вовремя. Очень хорошо вписался в интерьер ванной комнаты Планируем сделать еще заказы с вашего сайта.

Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sharyn Saville
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2012

I purchased this Classic Solid Brass Bathroom Sink Faucet & the Pop Up Waste for the bathroom vanity in my renovation of a 150 year old Heritage listed church in Australia. It and the Antique Shower Faucet have both just been installed and have transformed the room. What everyone admires is its duality it looks antique and modern at the same time. Fabulous design, just absolutely perfect for my heritage building. It is a stand out feature in the room and I could not be happier. Thank you for your wonderful products.

Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robinet laiton
  • Mar 21, 2012

Excellent produit, livré dans des délais parfait. Je cherchais un robinet haut pour une vasque de plus de 17cm de haut et j'ai pris aussi la bonde laiton.

Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Matériel abimé
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2012

Bonjour Madame, Monsieur,

Nous avons bien reçu le robinet classique en laiton massif avec son laiton pop antique de vidange. Merci beaucoup.
Malheureusement nous avons trouvé le robinet abimé (voir photo).
Pouvezvous nous donner une résolution ?
Merci d'avance pour votre réponse.

Avec nos meilleures salutations,
Robert et Maya Van de Maele

Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan Bassin Single Handle Een Hole in Antiek Bronzen Wastafel kraan
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A. Hoekstra
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 25, 2012

UITELICHTE REVIEW

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop, ze zijn precies wat ik van de kranen verwachtte
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een pronkstuk op mijn nieuwe badkamermeubel.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door latif
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 11, 2013

Very good product, I was a little bit afraid about the quality but it turned out very good
Even better than here in Belgium
I would shop again for sure
Pictures off my bad room after installing will follow

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carla
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2011

De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door malgorzata
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2015

Towar pierwszej jakości i zgodny z ofertą.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joana_pedro
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2014

It's a beautiful faucet. A little lighter in colour than in the picture but not by much. It looks great with a vessel sink!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest