English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Door Светлана
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 17, 2013

Получили свой заказ во-время. Очень хорошо вписался в интерьер ванной комнаты Планируем сделать еще заказы с вашего сайта.

Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking) Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sharyn Saville
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 11, 2012

I purchased this Classic Solid Brass Bathroom Sink Faucet & the Pop Up Waste for the bathroom vanity in my renovation of a 150 year old Heritage listed church in Australia. It and the Antique Shower Faucet have both just been installed and have transformed the room. What everyone admires is its duality - it looks antique and modern at the same time. Fabulous design, just absolutely perfect for my heritage building. It is a stand out feature in the room and I could not be happier. Thank you for your wonderful products.

Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Matériel abimé
  • Geverifieerde Koper
  • May 28, 2012

Bonjour Madame, Monsieur,

Nous avons bien reçu le robinet classique en laiton massif avec son laiton pop antique de vidange. Merci beaucoup.
Malheureusement nous avons trouvé le robinet abimé (voir photo).
Pouvez-vous nous donner une résolution ?
Merci d'avance pour votre réponse.

Avec nos meilleures salutations,
Robert et Maya Van de Maele

Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking) Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Robinet laiton
  • Mar 21, 2012

Excellent produit, livré dans des délais parfait. Je cherchais un robinet haut pour une vasque de plus de 17cm de haut et j'ai pris aussi la bonde laiton.

Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking) Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rosane
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 06, 2012

Adorei a torneira. É simplesmente linda!!!
Vejam o resultado.

Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking) Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door joana_pedro
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

It's a beautiful faucet. A little lighter in colour than in the picture but not by much. It looks great with a vessel sink!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jeanine.lafon
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 19, 2014

Très beau robinet,mais comptez 27€ de douane en plus des frais de port.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claude-tessier
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2014

Livraison satisfaisante et produit conforme. Reste mettre en service puisqu'il s'agit d'un robinet.

Merci...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door U.W.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 20, 2013

Sehr gute Qualität. Preis-/Leistungsverhältnis trotz Transportkosten und Zollgebühren gut.
Sehr zu empfehlen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Khurram
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 08, 2013

A great product. I fell in love with it the moment I saw it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Klassiek antieke badkamer wastafelkraan (brons afwerking)
10%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 58.03
 badkamer wastafel kraan antieke koperen enkel handvat centerset kraan (1039-ma1119)
10% koopUSD $ 56.30
 antieke koperen pop-up afvoer met overloop (0567-hy1039)
8% koopUSD $ 14.99
 antieke koperen pop-up afvoer voor wastafel / gootsteen (0698 -1004)
7% koopUSD $ 13.99
 antieke koperen bad douche kraan met 8 inch douchekop + handdouche
5% koopUSD $ 179.99
 centerset antiek messing keuken kraan
5% koopUSD $ 57.30
 Antiek-geinspireerde badkamer wastafelkraan (antiek messing afwerking)
4% koopUSD $ 58.46
 antieke geinspireerd bad kraan met handdouche (antiek messing afwerking)
2% koopUSD $ 89.99
 badkamer wastafel kraan met antiek messing afwerking antiek ontwerp kraan
2% koopUSD $ 60.68
 antiek brons pop-up afvoer (0567-hy1038)
2% koopUSD $ 14.99
 Antieke geinspireerd badkamer wastafel kraan - Antieke messing afwerking
2% koopUSD $ 37.62
 badkamer wastafel kraan met antiek messing afwerking-bamboe design in de vorm
2% koopUSD $ 43.44
 badkamer wastafel kraan in vintage stijl antiek messing afwerking tall badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 80.06
 Twee flexibele 3/8 Faucet Watervoorziening Slangen
1% koopUSD $ 9.99
 G1 / 2 "buitendraad x 9 / 16" vrouwtje - pijp het verminderen van bussen
1% koopUSD $ 1.99
 badkamer wastafel kraan met enkel handvat orb vormige 1018-LK-915
1% koopUSD $ 78.23
 messing antiek brons koper gootsteen (0572-wyx02)
1% koopUSD $ 14.89
 antieke olie gewreven brons afwerking enkele handgreep badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 76.27
 Traditionele Style olie-gewreven brons afwerking Countertop badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 69.29
 Hedendaagse koperen bekken (verchroomd)
1% koopUSD $ 46.11
 Centerset antieke koperen wastafel kraan
1% koopUSD $ 55.11
 Antiek messing bad/douchekraan met 8" douchekop + handdouche
1% koopUSD $ 169.99
 Antiek geinspireerde keukenkraan - wandmontage (antiek messing afwerking)
1% koopUSD $ 56.71
 badkamer wastafel kraan antieke koperen enkel handvat centerset kraan (1039-ma1120)
1% koopUSD $ 55.85
 twee handvat antieke koperen wand gemonteerde douchekraan 1018-LK-1004
1% koopUSD $ 179.99
 badkamer wastafel kraan in antieke geinspireerd ontworpen (gepolijst messing finish)
1% koopUSD $ 79.97
 chromen afwerking drie gaten twee handgrepen kleur veranderende led waterval wijdverspreide badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 84.59

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest