English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (485 reviews)
Schrijf een review
  • Door Mary_
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2015

Качество супер! Отделка супер! Но длина не такая, как на фото, хотелось бы конечно подлинней, но и так смотрится шикарно!

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dashaos164
  • Dec 03, 2014

Платье КЛАСС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Очень красивое,модное,стильное,как раз о таком платье я мечтала.

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden) ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden) ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden) ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ocropoid93
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2014

L'ABITO è FATTO BENISSIMO, LA TAGLIA E' PERFETTA, ADERENTE ED ELEGANTISSIMO! IL RAPPORTO QUALITA'/PREZZO E' ALTO. NESSUNA SPESA DI DOGANA ARRIVATO IN MENO DI QUANTO PREVISTO, NONOSTANTE IO ABITI IN SARDEGNA.

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jancitajani
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 02, 2014

Šaty sú krásne, no mne sa zdali trošku krátke. Ale to je vec vkusu. Ja som si ich dala predĺžiť o cca 10 cm. Ale inak sú naozaj veľmi krásne a elegantné. :)

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vanas1
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2014

klänning TS
Äntligen fick hem min underbara kläning ..
Jag är verkligen nöjd med den .
Formen passar perfekt och den ser ut exakt som på bilden ..Jag kommer att handla mer hos er för jag känner mig så nöjd med er varor..

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door amaya
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2014

Je fais 1métre65 pour une taille 38 et de la poitrine a se niveau la robe valorise le décolleté. Les manches tombent parfaitement le long des bras et se petit replis au niveau de l'épaule fait très vintage.Le tissus est agréable , doux et élastique. La jupe est doublée et tant mieux elle est courte attention mes chéries de ne pas trop se baisser. Possibilité de se rallonger la jupe ou de mètre un short y blanc sexy le site en vend des sympas. Cette tenue peut se porter pour un vernissage, une soirée au casino, a l'occasion d'anniversaire de mariage, noce c'est le vêtement qui me manquais dans mon armoire a présent je suis disposée pour des soirées particulière. merci lightinthebox

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden) ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AMMAR
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2014

Buenas noches,

Quiero este vestido en color BLANCO con la TALLA XL.
Me sale agotado con la talla XL.

Saludos
Ammar Esseid

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sandro-name
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

Платье очень красивое - трикотаж тонкий, подкладка хорошего качества, на российский 42-44 S - просто замечательно рост не более 160 см.

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door P.A.D.
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 05, 2014

beautiful dress! shorter than I expected, but nice!

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door claue
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 20, 2014

This is my second order because the first order was too
big for me so need to buy another one to get my exact size and the BIG one that I already have I sell it to a friend. This is perfect, my fiancée love it he always said very sexy every time he saw my picture

ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Sexy Night Party Dress
17% koopUSD $ 17.99
 Vrouwen Ronde Kraag Celebrity Kim Egypte Gold Foil Print lange mouwen Bodycon jurk
14% koopUSD $ 18.99
 vrouwen sexy kant slanke bodycon jurk
14% koopUSD $ 27.99
 Vrouwen OL Bodycon show dunne jurk
12% koopUSD $ 22.91
 Women\'s Cut Out Sexy knielange jurk
7% koopUSD $ 18.99
 vrouwen eenvoud kanten pan kraag slip zoom maxi jurk
7% koopUSD $ 32.98
 TS Kralen Mesh Dress (Belt Incl)
4% koopUSD $ 27.99
 TS vintage laag uitgesneden swingjurk met strik
4% koopUSD $ 18.99
 Women\'s Black Cat Print Slanke taille Mini Jurk
4% koopUSD $ 9.08
 Dames Blue ruches Wrap Midi Dress
2% koopUSD $ 17.99
 Ts vintage Contrast Kleur Grid Swing Dress
2% koopUSD $ 27.99
 Ts vintage Splice Lace swing jurk
2% koopUSD $ 27.99
 Ts kanten mouwloze jurk
2% koopUSD $ 22.99
 Ts Lace Decor eenvoud Skater Dress
2% koopUSD $ 22.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest