English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

nice dress fits good but needs just little alterations. Thanks to LITB!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dowdy72
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

ITS BEAUTIFUL I LOVE IT. I ORDER THIS DREES FOR A BRIDAL PARTY IM WORKING WITH, THE MOTHER OF THE BRIDE FELL IN LOVE WITH THE DRESS.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma-62
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

lovely dress not like piture but still nice dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gebba
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

I had so many compliments on this dress and have now let several others borrow it. It's gorgeous

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Debra S.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

The dress is made very well and was gorgeous but I need to return because the size ordered did not fit. It is the size I order in everything else of this nature but it was running small.

Make sure that you order well in advance.

I will update on how the return process went.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s_biring
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2014

Thank you very much, very pleased with my dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tania K
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

I got this custom made to fit my measurements but not sure if I gave incorrect measurements or they didn't cut it right as the shoulder straps just keep falling off. Everywhere has been cut to size so am happy about that. Will now need to go to dress maker to see if they can fix the top half of dress. I love the style of the dress just disappointed it doesn't fit perfectly.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door abolsen63
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2015

Flott kjole som satt godt. Bestilte den vanlige størrelsen 18W målene hadde nok passet hvis den hadde hvert sydd etter mål med formen og stilen var så fin at det ikke var behov for så mye forandringer. Det eneste var at den var for lang foran slik at jeg ville snublet så den måtte jeg legge opp litt. Veldig fornøyd :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jocelynefdz
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2014

El vestido muy lindo, buena calidad, tiempo de entrega en base a lo establecido. Lo único fue que lo mande a pedir en medidas personalizadas y quedo grande, así que tuve que llevarlo a ajustar.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fshkte
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Jag är nöjd den passar mig bra, mycket fint det är perfekt, Tack så mycket

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Mouwloos Grote Maten
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
8% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn Vloer Lengte Stretch Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
6% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Ivoor Mouwloos Grote Maten
6% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Kant/Satijn Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
6% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Halfe Mouw Grote Maten
4% koopUSD $ 119.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Vloer Lengte/Watteau Sleep Doek Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Mouwloos Grote Maten
3% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Ivoor Lange mouw Grote Maten
3% koopUSD $ 119.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Zwart Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Int Blauw Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Stretch Satijn Bruidsmoederjurken - Regentschap Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Satijn/Kant Bruidsmoederjurken - Champagne Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 119.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Dark Green Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 ISLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 AUDRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek Bruidsmoederjurken - Zilver 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Ivoor Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 159.99
 Schede / Kolom Knie-Lengte Doek/Tule Bruidsmoederjurken - Donker Marine Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn Knie-Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Lavendel Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 A-Lijn Sweep / Brush Sleep Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Halfe Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Fuchsia Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 149.99
 A-Lijn Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif 3/4-length Mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Druif Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 139.99
 Trompet / zeemeermin Vloer Lengte Satijn Bruidsmoederjurken - Robijn Lange mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 Schede / Kolom Vloer Lengte Doek/Kant Bruidsmoederjurken - Zwart Korte mouw Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest