English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door abolsen63
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2015

Flott kjole som satt godt. Bestilte den vanlige størrelsen 18W målene hadde nok passet hvis den hadde hvert sydd etter mål med formen og stilen var så fin at det ikke var behov for så mye forandringer. Det eneste var at den var for lang foran slik at jeg ville snublet så den måtte jeg legge opp litt. Veldig fornøyd :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

nice dress fits good but needs just little alterations. Thanks to LITB!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dowdy72
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

ITS BEAUTIFUL I LOVE IT. I ORDER THIS DREES FOR A BRIDAL PARTY IM WORKING WITH, THE MOTHER OF THE BRIDE FELL IN LOVE WITH THE DRESS.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma-62
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

lovely dress not like piture but still nice dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fshkte
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Jag är nöjd den passar mig bra, mycket fint det är perfekt, Tack så mycket

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gebba
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

I had so many compliments on this dress and have now let several others borrow it. It's gorgeous

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Debra S.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

The dress is made very well and was gorgeous but I need to return because the size ordered did not fit. It is the size I order in everything else of this nature but it was running small.

Make sure that you order well in advance.

I will update on how the return process went.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door grazia
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2013

E' la prima volta che ordino vestiti eleganti online, ma sono stata coraggiosa perchè i tessuti e le rifiniture sembravano veramente bellissimi, adesso che mi è arrivato sono felicissima, risulta veramente confezionato bene, le misure corrispondono e i tessuti rispecchiano le aspettative. penso che se mi dovessere occorrere abiti eleganti riacquisterei su questo sito. Grazie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NadineGWR
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Покупали платье маме на юбилей, выбрали "Размер покупателя".

Сшито идеально на мамину фигуру, село здорово, особенно понравилось, как в нем смотрится грудь (видимо, за счет вшитых чашек). При ярком освещении стразики на вышивке красиво переливаются. Цвет выбрали "синий" в реальности он скорее яркоголубой, впрочем на картинке цветов шифона он таким и был.
В общем, мы очень довольны.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jocelynefdz
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2014

El vestido muy lindo, buena calidad, tiempo de entrega en base a lo establecido. Lo único fue que lo mande a pedir en medidas personalizadas y quedo grande, así que tuve que llevarlo a ajustar.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - royal blue vloer lengte mouwloos chiffon
6%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 lanting schede / kolom koningin anne kant en tule moeder van de bruid jurk (551472)
1% koopUSD $ 119.99
 A-Lijn Vloer Lengte/Watteau Sleep Doek Bruidsmoederjurken - Koningsblauw Mouwloos Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 lanting schede / column grote maten / tenger moeder van de bruid jurk - ivoor vloer lengte mouwloos chiffon
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin Sweep / Brush Sleep Taf/Kant Bruidsmoederjurken - Bruin Korte mouw Grote Maten
2% koopUSD $ 139.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - goud vloer lengte mouwloos chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn moeder van de bruid jurk - dark navy enkellange mouwloos chiffon / kant
4% koopUSD $ 99.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - regentschap vloer lengte met korte mouwen tule
4% koopUSD $ 139.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - dark navy vloer lengte mouwloos chiffon
5% koopUSD $ 129.99
 lanting mix&match convertible dress vloer-length jersey schede / kolom jurk (633753)
5% koopUSD $ 89.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - druif vloer-length korte mouwen van chiffon / kant
6% koopUSD $ 107.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
7% koopUSD $ 129.99
 Lanting a-lijn plus maten / tenger moeder van de bruid jurk - fuchsia vloer lengte mouwloos satijn
7% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Tot de grond Doek Bruidsmoederjurken - Salie
8% koopUSD $ 119.99
 Chiffon Strak/kolom Strapless Bruidsmeisjesjurk-met Tot de grond Grote maten / Petite
9% koopUSD $ 109.99
 lanting dress - oceaanblauw grote maten / petite mantel / column spaghettibandjes vloer-length chiffon
9% koopUSD $ 79.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest