English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

nice dress fits good but needs just little alterations. Thanks to LITB!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jocelynefdz
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2014

El vestido muy lindo, buena calidad, tiempo de entrega en base a lo establecido. Lo único fue que lo mande a pedir en medidas personalizadas y quedo grande, así que tuve que llevarlo a ajustar.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door s_biring
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2014

Thank you very much, very pleased with my dress.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dowdy72
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

ITS BEAUTIFUL I LOVE IT. I ORDER THIS DREES FOR A BRIDAL PARTY IM WORKING WITH, THE MOTHER OF THE BRIDE FELL IN LOVE WITH THE DRESS.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door emma-62
  • Geverifieerde Koper
  • May 01, 2014

lovely dress not like piture but still nice dress

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fshkte
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 22, 2014

Jag är nöjd den passar mig bra, mycket fint det är perfekt, Tack så mycket

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gebba
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 25, 2014

I had so many compliments on this dress and have now let several others borrow it. It's gorgeous

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Debra S.
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

The dress is made very well and was gorgeous but I need to return because the size ordered did not fit. It is the size I order in everything else of this nature but it was running small.

Make sure that you order well in advance.

I will update on how the return process went.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door grazia
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 17, 2013

E' la prima volta che ordino vestiti eleganti online, ma sono stata coraggiosa perchè i tessuti e le rifiniture sembravano veramente bellissimi, adesso che mi è arrivato sono felicissima, risulta veramente confezionato bene, le misure corrispondono e i tessuti rispecchiano le aspettative. penso che se mi dovessere occorrere abiti eleganti riacquisterei su questo sito. Grazie

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NadineGWR
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Покупали платье маме на юбилей, выбрали "Размер покупателя".

Сшито идеально на мамину фигуру, село здорово, особенно понравилось, как в нем смотрится грудь (видимо, за счет вшитых чашек). При ярком освещении стразики на вышивке красиво переливаются. Цвет выбрали "синий" - в реальности он скорее ярко-голубой, впрочем на картинке цветов шифона он таким и был.
В общем, мы очень довольны.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 schede / column v-hals vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 119.99
 Strakke/kolom taffeta en kanten bruidsmoederjurk met boothals en strijksleep
8% koopUSD $ 119.99
 a-lijn juweel vloer-lengte stretch satijn en kant moeder van de bruid jurk (682760)
6% koopUSD $ 89.99
 Strakke/kolom chiffon bruidsmoederjurk met ronde hals (612479)
6% koopUSD $ 99.99
 ISBEL - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant met Bolero
6% koopUSD $ 89.99
 a-lijn strapless taft moeder van de bruid jurk (612490)
4% koopUSD $ 109.99
 NETTIE - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 79.99
 VIOLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 89.99
 NASTYA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
3% koopUSD $ 109.99
 AYISHA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
3% koopUSD $ 99.99
 schede / column juweel chiffon en tule moeder van de bruid jurk (612492)
1% koopUSD $ 79.99
 schede / column v-hals chiffon moeder van de bruid jurk (612484)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom v-hals vloer-lengte stretch satijn moeder van de bruid jurk (518625)
1% koopUSD $ 109.99
 CANICE - Moeder Van De Bruidjurk van Satijn en Kant
1% koopUSD $ 119.99
 MIGNON - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon met Bolero
1% koopUSD $ 129.99
 ISLETA - Moeder Van De Bruidjurk van Taf
1% koopUSD $ 99.99
 PARVATI - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 129.99
 AUDRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 89.99
 ELETTRA - Moeder Van De Bruidjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Schede / Kolom - Strapless - Moeder van de bruid jurk ( Doek ) - Vloer Lengte
1% koopUSD $ 109.99
 schede / column bateau vloer-length chiffon en kant moeder van de bruid jurk
1% koopUSD $ 159.99
 trompet / zeemeermin bateau knielange tule en chiffon moeder van de bruid jurk (682759)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn vierkante knielange chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682787)
1% koopUSD $ 79.99
 a-lijn v-hals vegen / borstelen trein chiffon en kant moeder van de bruid jurk (682757)
1% koopUSD $ 109.99
 schede / kolom hoog nek gekerfd chiffon avondjurk (612486)
1% koopUSD $ 149.99
 schede / kolom strapless chiffon en kant moeder van de bruid jurk (605581)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / column sweetheart vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (605572)
1% koopUSD $ 129.99
 trompet / mermaid halster v-hals vloer-lengte satijn moeder van de bruid jurk (605561)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / kolom strapless vloer-lengte chiffon moeder van de bruid jurk (579749)
1% koopUSD $ 109.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest