English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (26 reviews)
Schrijf een review
  • Door sameer.peerbux
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2014

Very small. fits into my hand. but requires a micro sd card.

tf kaartlezer mp3-speler met clip - 5 kleuren beschikbaar
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door S.
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

Product received and was as expected.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door suzanne
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 20, 2014

werkt naar behoren, is prima voor deze prijs

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ma.tapin
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 16, 2014

ipod excellent et pas cher pour le prix . couleur très jolie , je le recommande fort aux gens

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door torielle
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 13, 2014

Отличный плеер,прекрасный звук!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2014

bon produit pas cher belle couleur conseiller

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door linuxnur
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2014

плеер мне понравился. свою работу выполняет

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door celine.pompidor
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 16, 2014

Trés esthétique, en noir, et recouvert de métal. Bon son, voix des chanteurs et les mélodies sont très claires et nettes, seules les basses de la musique s'entendent un peu moins mais c'est un très bon mp3 que je recommande. Je ne regrette pas mon achat. J'ai rajouté des écouteurs de marque pour un meilleur son et ça passe. Petit, pratique, bon réglage de son, très simple d'utilisation. Rapport qualité prix excellent. reconnu facilement par mon ordinateur.
Pour finir, le mp3 est livré avec son câble usb, et des écouteurs.
Par contre il faut prévoir une micro sd de 8 go, ce mp3 n'a pas de mémoire interne. J'ai essayé la mienne, ça marche parfaitement.
Bref, très satisfaite, je recommande ce produit pour celui ou celle qui aime courir, ou ceux qui doivent se déplacer pour un voyage d'agrément ou professionnel ou tout simplement pour écouter de la musique.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gemmy
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 06, 2014

I love using this for workouts. It's very small and easy to use. Comes with an installation CD but you can just plug and play with a micro SD. It's better any no name MP3 player you can buy that's twice the price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door valeriot
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 15, 2013

Qualità prezzo ottimo.Lettore molto bello e soprattutto piccolo e adatto per tutte le esigenze..in particolare sportive.Qualità audio tutto sommato buona.In complesso un buon prodotto.Consigliato.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest