English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (200 reviews)
Schrijf een review
  • Door Emma
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2013

UITELICHTE REVIEW

Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anneke kiekens
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2012

mijn jurk is heeeel mooi precies zo als het plaatje op internet staat ook geweldig precies zo als ik in gedachten had ik zal schitteren

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gumbi_1316
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 12, 2014

I love it!! I just wish I new about the padding in the top. Not a fan. I definitely do not need it. And it doesn't even do what it's suppose to do. But other than that I love it.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door colleenw
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2014

these are so beautiful, and if measured correctly look lovely on. the beading really sets it of

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sev.couturier
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 26, 2014

Splendide robe conforme au model

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door natali35-125
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2014

Thank you very much for that lovely dress! It's amazing.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aliciashawkins
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

I was pleasantly surprised on the detail that was finished on the waistline. Very beautiful dress for a bridesmaid.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carlenegb08
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 17, 2014

ABSOLUTELY GORGEOUS!! I wore it to a dance and had men and women coming at me from every direction all evening to tell me how beautiful I looked in it!!! The workmanship all over is faultless and beautiful!! I have been a professional dressmaker myself, and have not seen any better finish anywhere. LOVE the way my size 8 fits smoothly and discreetly over my 36" bust. Have the hem taken to your exact requirements to save any fussy alteration there. Have recommended this site to everyone who asks, and many who didn't. Thank you so much for making such beautiful gowns known and available. Would CERTAINLY buy from here again, and in fact it is all I can do to resist ordering a dozen more right now. (Have already bought 5!!!) This is genuine. I LOOOOVE this dress!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fannygranger16
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 09, 2014

Ma robe et superbe juste une petite retouche au niveau de la poitrine mes tous le reste et parfait

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
70%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 89.99
 EYVETTE - Cocktailjurk van Chiffon
6% koopUSD $ 79.29
 QUARTILLA - Avondjurk van Chiffon en Lovertjes
4% koopUSD $ 79.19
 YVORA - Cocktailjurk van Chiffon
4% koopUSD $ 79.19
 DEBORA - Cocktailjurk van Satijn
2% koopUSD $ 88.49
 ONEIDA - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 79.29
 TRISTEN - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 77.99
 a-lijn geliefde asymmetrische chiffon cocktailjurk
1% koopUSD $ 79.99
 BRIALLEN - Avondjurk van Satijn en Tule
1% koopUSD $ 199.99
 CARLY - Cocktailjurk van Taf
1% koopUSD $ 77.99
 schede / column sweetheart asymmetrisch chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 98.99
 PHILLIS - Cocktailjurk van Chiffon en Kant
1% koopUSD $ 109.79
 DALLAS - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 ADINA - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 98.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest