English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (227 reviews)
Schrijf een review
  • Door Emma
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

UITELICHTE REVIEW

Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sri01
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

My niece was adorable in this dress. We got for her graduation dress in the color pool. very well made and true to size.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cathy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

I love it! LITB has done it again. I ordered this dress February 2nd and it arrived today less than two weeks ago. This is the fastest ever. I ordered it for my friend's wedding which is in April, so I will post a picture of me wearing it then. In the meantime, I have attached a picture of my gorgeous dress on a hanger. I got it in champagne. It's a lovely neutral colour. So well tailored. The length is perfect I'm 5'9" so it drags just a little on the ground in heels. Perfect. The bodice is a little loose, so I will have to get it altered. This is my sixth or seventh dress from LITB and there will be many more. Thank you once again. I am so happy I found out about this website. You have never let me down!

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raisin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2012

I have just received the dress, much earlier then expected.
The colour is watermelon and is very gorgeous, somewhere between orange and pink, depends on the light.
I ordered custom size and it fits like a glove :)
I have struggled to pull up the zipper, but that's the only "negative" thing. I can't wait to wear it!

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door coupez
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2012

Bonjour, bien reçu ma robe, elle est exactement de la même couleur que sur la photo, de très belle qualité, et me va super bien, petit bémol: la fermeture ne semble pas très solide , trop proche du tissu, mais à part ça elle est magnifique. Merci d'avoir tenu les délais, et la qualité de la robe, je n'hésiterai pas à recommander et à en parler autour de moi, Je suis ravie. Je vous envoie une photo Merci

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liubov
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2011

Dress is amazing, I was the queen of the evening, it is very air and at the same time very sexy! Thank you.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tegz
  • Oct 12, 2011

The dress is stunning, i was happy to keep this dress in my room as an incentive to loose weight for my graduation. It was a very quick delivery, and im glade to say i ordered it from light in the box! thankyou!

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christel szmidt
  • Feb 24, 2013

Cette robe est vraiment magnifique mais la couleur ne me convient pas, je la pensais plus rouge et moins corail... Néanmoins, la fabrication est parfaite. Les perles parfaitement brodées.
Pas de frais supplémentaires payés à la livraison d'UPS
Délais d'envoi respectés

Par contre, on m'a piraté mon ancien compte.. Il m'est donc impossible d'y accéder pour stipuler que j'aimerais la retourner ou du moins l'échanger avec une noire... Comment faire ? Pouvezvous me l'indiquer via ce nouveau compte... Une petite photo tout de même prise lors de l'essayage

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maryvanvegten
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

zeer mooie jurk en erg mooi afgewerkt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Hoog laag A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Drapering /
1% koopUSD $ 89.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn hoog nek knielange tule met appliques / kant
1% koopUSD $ 109.99
 Bedrijfsfeest / Familiebijeenkomst Jurk - Jaren \'50 Baljurk Bateau Over de knie Satijn met Appliques / Kralen / Sjerp / Lint
1% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Blote rug A-lijn V-hals Asymmetrisch Georgette met Zijdrapering
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Halter Kort / Mini Chiffon metKristaldetails / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless Kort / Mini Chiffon met Kristaldetails / Zijdrapering
1% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Sweet 16 Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Kort / Mini Chiffon metKralen /
1% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
2% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant met Kristaldetails
2% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest Jurk Baljurk Bateau Tot de knie Satijn met Kant
2% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Feestdagen Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de knie Chiffon met Kralen / Ruches
3% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty Jurk A-lijn Met sieraad Tot de knie Kant met Kant
3% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolbal Jurk - Jaren \'50 Baljurk Spaghettibandjes Asymmetrisch Taffeta met Drapering / Sjerp / Lint / Zijdrapering
3% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Scoophals Kort / Mini Chiffon met Kristaldetails / Kruiselings / Ruches
4% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest Jurk - Kort A-lijn / Prinses Spaghettibandjes Kort / Mini Chiffon / Stretchsatijn met Zijdrapering
4% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Asymmetrisch Chiffon / Kant met Strik(ken) / Kant / Sjerp / Lint
5% koopUSD $ 29.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn Wijde col Tot de knie Taffeta met Ruches
5% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Afstuderen Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de knie Chiffon metKralen / Bloem(en) / Zijdrapering /
5% koopUSD $ 69.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Elegant / Vintage-geinspireerd Strak/kolom Met sieraad Tot de knie Kant met
6% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty Jurk Strak/kolom V-hals Kort / Mini Tule met Kralen
6% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon met Sjerp / Lint / Zijdrapering / Split voorzijde
6% koopUSD $ 89.99
 Cocktailparty / Formele avonden Jurk - Hoog laag Strak/kolom Strapless / Hartvormig Kort / Mini / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
7% koopUSD $ 89.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest