English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (226 reviews)
Schrijf een review
  • Door Emma
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

UITELICHTE REVIEW

Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sri01
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

My niece was adorable in this dress. We got for her graduation dress in the color pool. very well made and true to size.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cathy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

I love it! LITB has done it again. I ordered this dress February 2nd and it arrived today less than two weeks ago. This is the fastest ever. I ordered it for my friend's wedding which is in April, so I will post a picture of me wearing it then. In the meantime, I have attached a picture of my gorgeous dress on a hanger. I got it in champagne. It's a lovely neutral colour. So well tailored. The length is perfect I'm 5'9" so it drags just a little on the ground in heels. Perfect. The bodice is a little loose, so I will have to get it altered. This is my sixth or seventh dress from LITB and there will be many more. Thank you once again. I am so happy I found out about this website. You have never let me down!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Баранова Анна
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

Шикарное платье, Очень понравилось!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Натали
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2013

Шикарное платье, отличное качество, цвет заказывала слоновая кость соответствует, размер на мой: 44 заказала 6, чуть великовато в груди,обхват рассчитан на 95 см поэтому можно было и 4.....единственное по доставке: сшили в срок за 7 дней как прописано на сайте, а вот время доставки составило 29 дней с момента отправки в Россию Краснодарский край г. Геленджик. Поэтому заказывайте за ранее до предполагаемой даты!!!!!!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raisin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2012

I have just received the dress, much earlier then expected.
The colour is watermelon and is very gorgeous, somewhere between orange and pink, depends on the light.
I ordered custom size and it fits like a glove :)
I have struggled to pull up the zipper, but that's the only "negative" thing. I can't wait to wear it!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door coupez
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2012

Bonjour, bien reçu ma robe, elle est exactement de la même couleur que sur la photo, de très belle qualité, et me va super bien, petit bémol: la fermeture ne semble pas très solide , trop proche du tissu, mais à part ça elle est magnifique. Merci d'avoir tenu les délais, et la qualité de la robe, je n'hésiterai pas à recommander et à en parler autour de moi, Je suis ravie. Je vous envoie une photo Merci

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liubov
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2011

Dress is amazing, I was the queen of the evening, it is very air and at the same time very sexy! Thank you.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tegz
  • Oct 12, 2011

The dress is stunning, i was happy to keep this dress in my room as an incentive to loose weight for my graduation. It was a very quick delivery, and im glade to say i ordered it from light in the box! thankyou!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 67.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Feest/Homecoming Jurk -met Champagne Liefje Asymmetrisch Organza/Stretch Satijn Grote Maten
1% koopUSD $ 93.49
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Homecoming/Feest Jurk -met Zwart Spaghetti Bandjes Knie-Lengte Taf Grote Maten
1% koopUSD $ 76.49
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest Jurk -met Robijn Hoge Neck Asymmetrisch Doek/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Formele Avond Jurk -met Watermeloen Liefje/Strapless Asymmetrisch Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Fuchsia Een schouder Korte broek / Mini/Asymmetrisch Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 79.99
 homecoming prom / avondjurk - narcis grote maten a-lijn / prinses een schouder asymmetrisch chiffon
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Wit V-hals/Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Schoolfeest/Formele Avond/Military Ball Jurk Strapless/Liefje Vloer Lengte Doek
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom-Formele Avond / Company Party Jurk-metGele Narcis V-hals Hofsleep Georgette Grote Maten / Petite
1% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Snoep Roze Een schouder Vloer Lengte Doek Grote Maten
2% koopUSD $ 99.99
 Homecoming avondjurk - donkergroen grote maten a-lijn / prinses halster asymmetrisch / knielange chiffon
2% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn/Prinses - Cocktail Feestje/Homecoming/Schoolfeest/Feest Jurk -met Zwart V-hals Thee lengte Taf Grote Maten
2% koopUSD $ 84.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Military Ball Jurk -met Zwart Juweel Sweep / Brush Sleep Doek/Lovertjes Grote Maten
3% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk -met Koningsblauw Liefje/Strapless Asymmetrisch Doek Grote Maten
3% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk Strapless Vloer Lengte Chiffon Satin
3% koopUSD $ 99.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Gele Narcis Een schouder/Liefje Vloer Lengte Doek Grote Maten
4% koopUSD $ 89.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Watermeloen Spaghetti Bandjes Vloer Lengte Doek/Lovertjes
4% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn/Prinses - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Dark Green Strapless Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
5% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin-Formele avonden Jurk-metBordeaux / Koningsblauw / Donkergroen / Zwart Vierkant Strijksleep Jersey
5% koopUSD $ 139.99
 Schede / Kolom - Formele Avond Jurk Boot Vloer Lengte Tule
5% koopUSD $ 109.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst / vakantie jurk - witte grote maten A-lijn geliefde knielange tule
5% koopUSD $ 69.99
 A-lijn-Formele avonden Jurk-metRoze Parel Hartvormig Tot de grond Chiffon
6% koopUSD $ 89.99
 Galajurk Jurk -met Multi-kleur Strapless Asymmetrisch Tule/Charmeuse
6% koopUSD $ 189.99
 ts couture mix&wedstrijd converteerbare jurk vloer lengte avond breien schede / kolom jurk
6% koopUSD $ 79.99
 thuiskomst cocktail / thuiskomst / vakantie jurk - zwembad plus maten baljurk bandjes tea-length tule
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin - Schoolfeest/Formele Avond/Military Ball Jurk -met Ivoor Strapless Sweep / Brush Sleep Doek/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 329.99
 A-lijn-Cocktail Feestje / Company Party Jurk-metChampagne Hoge nek Tot de knie Tule
1% koopUSD $ 93.49
 DORIA - Avondjurk van Chiffon en Satijn
1% koopUSD $ 109.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje/Schoolfeest/Homecoming Jurk -met Blozend Roze Hoge Neck Knie-Lengte Doek/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 76.49
 Schede / Kolom - Cocktail Feestje Jurk -met Champagne Boot Knie-Lengte Kant
1% koopUSD $ 109.99
 Schede / Kolom - Formele Avond/Schoolfeest/Military Ball Jurk -met Wit Hoge Neck Vloer Lengte Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 109.99
 CONCHITA - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn-Formele avonden Jurk-metFuchsia Hartvormig Tot de grond Chiffon Grote maten / Petite
1% koopUSD $ 79.99
 Trompet / zeemeermin - Schoolfeest/Military Ball/Formele Avond Jurk -met Roze Parel Juweel Vloer Lengte Satijn/Kant Grote Maten
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin - Formele Avond Jurk -met Robijn/Zwart Scoop Sweep / Brush Sleep Spandex
1% koopUSD $ 139.99
 thuiskomst cocktail party dress - dark navy plus maten a-lijn / prinses strapless knielange chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Trompet / zeemeermin - Military Ball/Formele Avond Jurk -met Koningsblauw Strapless Sweep / Brush Sleep Doek Grote Maten
1% koopUSD $ 129.99
 A-Lijn - Cocktail Feestje Jurk -met Blozend Roze / Blauw Juweel Thee lengte Kant / Tule
1% koopUSD $ 125.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest