English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (214 reviews)
Schrijf een review
  • Door sri01
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

My niece was adorable in this dress. We got for her graduation dress in the color pool. very well made and true to size.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cathy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

I love it! LITB has done it again. I ordered this dress February 2nd and it arrived today - less than two weeks ago. This is the fastest ever. I ordered it for my friend's wedding which is in April, so I will post a picture of me wearing it then. In the meantime, I have attached a picture of my gorgeous dress on a hanger. I got it in champagne. It's a lovely neutral colour. So well tailored. The length is perfect - I'm 5'9" so it drags just a little on the ground in heels. Perfect. The bodice is a little loose, so I will have to get it altered. This is my sixth or seventh dress from LITB and there will be many more. Thank you once again. I am so happy I found out about this website. You have never let me down!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Натали
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Шикарное платье, отличное качество, цвет заказывала слоновая кость- соответствует, размер на мой: 44 заказала 6, чуть великовато в груди,обхват рассчитан на 95 см - поэтому можно было и 4.....единственное по доставке: сшили в срок за 7 дней как прописано на сайте, а вот время доставки составило 29 дней с момента отправки в Россию Краснодарский край г. Геленджик. Поэтому заказывайте за ранее до предполагаемой даты!!!!!!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Баранова Анна
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 11, 2013

Шикарное платье, Очень понравилось!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Emma
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 08, 2013

UITELICHTE REVIEW

Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christel szmidt
  • Feb 25, 2013

Cette robe est vraiment magnifique mais la couleur ne me convient pas, je la pensais plus rouge et moins corail... Néanmoins, la fabrication est parfaite. Les perles parfaitement brodées.
Pas de frais supplémentaires payés à la livraison d'UPS
Délais d'envoi respectés

Par contre, on m'a piraté mon ancien compte.. Il m'est donc impossible d'y accéder pour stipuler que j'aimerais la retourner ou du moins l'échanger avec une noire... Comment faire ? Pouvez-vous me l'indiquer via ce nouveau compte... Une petite photo tout de même prise lors de l'essayage

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raisin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 30, 2012

I have just received the dress, much earlier then expected.
The colour is watermelon and is very gorgeous, somewhere between orange and pink, depends on the light.
I ordered custom size and it fits like a glove :)
I have struggled to pull up the zipper, but that's the only "negative" thing. I can't wait to wear it!

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liubov
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2012

Dress is amazing, I was the queen of the evening, it is very air and at the same time very sexy! Thank you.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door coupez
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 04, 2012

Bonjour, bien reçu ma robe, elle est exactement de la même couleur que sur la photo, de très belle qualité, et me va super bien, petit bémol: la fermeture ne semble pas très solide , trop proche du tissu, mais à part ça elle est magnifique. Merci d'avoir tenu les délais, et la qualité de la robe, je n'hésiterai pas à recommander et à en parler autour de moi, Je suis ravie. Je vous envoie une photo Merci

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.

THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 THEODOSIA - Avondjurk van Chiffon
25%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 a-lijn geliefde asymmetrische chiffon cocktailjurk
8% koopUSD $ 69.99
 A-lijn/prinses een-schouder asymmetrische chiffon avondjurk/schoolfeestjurk
3% koopUSD $ 79.99
 a-lijn halter korte / mini chiffon cocktail / prom jurk met kralen
3% koopUSD $ 69.99
 a-lijn juweel vloer-length georgette avond jurk (759920)
2% koopUSD $ 109.99
 bruidsmeisje jurk asymmetrische kant een lijn prinses v hals jurk
2% koopUSD $ 89.99
 a-lijn v-hals tea-length taft cocktail / prom dress (699433)
2% koopUSD $ 79.99
 schede / column sweetheart asymmetrisch stretch satijn bruidsmeisje jurk
2% koopUSD $ 79.99
 a-lijn strapless vegen / borstelen trein chiffon avond / prom dress (254531)
2% koopUSD $ 79.99
 YVORA - Cocktailjurk van Chiffon
2% koopUSD $ 99.99
 A-Lijn/Prinses een schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 139.99
 a-lijn hoge hals enkellange kanten avondjurk (699490)
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn een schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 99.99
 a-lijn geliefde vloer-lengte organza en stretch satijn avond / prom dress (663685)
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn een-schouder korte/mini chiffon cocktailjurk/schoolfeestjurk
1% koopUSD $ 99.99
 schede / kolom hoog nek chiffon kant avond / prom dress
1% koopUSD $ 129.99
 a-lijn v-hals vloer-length chiffon avondjurk (466566)
1% koopUSD $ 129.99
 schede / kolom een ​​schouder vloer-length chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 129.99
 plus size schede / column spaghettibandjes chiffon avond / prom dress
1% koopUSD $ 69.99
 a-lijn een schouder thee-length tule cocktail / prom jurk geinspireerd door Kaley Cuoco bij de Emmy\'s
1% koopUSD $ 74.99
 JASMYN - Cocktailjurk van Chiffon
1% koopUSD $ 69.99
 Kleurrijke A-lijn/prinses sweetheart chiffon avondjurk, vloerlengte
1% koopUSD $ 69.99
 schede / kolom v-hals vallen sweep / borstel trein georgette avondjurk (759905)
1% koopUSD $ 89.99
 schede / kolom een ​​schouder korte / mini chiffon en kant cocktailjurk (759834)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn halter korte / mini chiffon cocktailjurk (759816)
1% koopUSD $ 89.99
 trompet / mermaid off-the-shoulder sweep / borstel trein avondjurk taft 742633
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet/zeemeermin een-schouder jersey avondjurk met strijksleep (723503)
1% koopUSD $ 89.99
 a-lijn strapless thee-length tule en satijn cocktail / prom dress (699374)
1% koopUSD $ 69.99
 bruidsmeisje jurk asymmetrische jersey schede kolom converteerbare jurk (633.752)
1% koopUSD $ 64.99
 schede / kolom een ​​schouder asymmetrisch chiffon avondjurk
1% koopUSD $ 99.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest