English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (227 reviews)
Schrijf een review
  • Door Emma
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2013

UITELICHTE REVIEW

Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sri01
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 18, 2015

My niece was adorable in this dress. We got for her graduation dress in the color pool. very well made and true to size.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cathy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 12, 2014

I love it! LITB has done it again. I ordered this dress February 2nd and it arrived today less than two weeks ago. This is the fastest ever. I ordered it for my friend's wedding which is in April, so I will post a picture of me wearing it then. In the meantime, I have attached a picture of my gorgeous dress on a hanger. I got it in champagne. It's a lovely neutral colour. So well tailored. The length is perfect I'm 5'9" so it drags just a little on the ground in heels. Perfect. The bodice is a little loose, so I will have to get it altered. This is my sixth or seventh dress from LITB and there will be many more. Thank you once again. I am so happy I found out about this website. You have never let me down!

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Roxanne
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 26, 2011

een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Raisin
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 29, 2012

I have just received the dress, much earlier then expected.
The colour is watermelon and is very gorgeous, somewhere between orange and pink, depends on the light.
I ordered custom size and it fits like a glove :)
I have struggled to pull up the zipper, but that's the only "negative" thing. I can't wait to wear it!

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door coupez
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2012

Bonjour, bien reçu ma robe, elle est exactement de la même couleur que sur la photo, de très belle qualité, et me va super bien, petit bémol: la fermeture ne semble pas très solide , trop proche du tissu, mais à part ça elle est magnifique. Merci d'avoir tenu les délais, et la qualité de la robe, je n'hésiterai pas à recommander et à en parler autour de moi, Je suis ravie. Je vous envoie une photo Merci

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (5) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Liubov
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 16, 2011

Dress is amazing, I was the queen of the evening, it is very air and at the same time very sexy! Thank you.

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tegz
  • Oct 12, 2011

The dress is stunning, i was happy to keep this dress in my room as an incentive to loose weight for my graduation. It was a very quick delivery, and im glade to say i ordered it from light in the box! thankyou!

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Christel szmidt
  • Feb 24, 2013

Cette robe est vraiment magnifique mais la couleur ne me convient pas, je la pensais plus rouge et moins corail... Néanmoins, la fabrication est parfaite. Les perles parfaitement brodées.
Pas de frais supplémentaires payés à la livraison d'UPS
Délais d'envoi respectés

Par contre, on m'a piraté mon ancien compte.. Il m'est donc impossible d'y accéder pour stipuler que j'aimerais la retourner ou du moins l'échanger avec une noire... Comment faire ? Pouvezvous me l'indiquer via ce nouveau compte... Une petite photo tout de même prise lors de l'essayage

Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maryvanvegten
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

zeer mooie jurk en erg mooi afgewerkt

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless / Hartvormig Tot de grond / Asymmetrisch Chiffon metKralen /
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Hartvormig Asymmetrisch Organza / Stretchsatijn metKralen /
1% koopUSD $ 104.49
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Kort A-lijn Spaghettibandjes Tot de knie Taffeta met Kruiselings
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Blote rug Strak/kolom Hoge nek Asymmetrisch Chiffon / Kant met Kant / Pareldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Sexy Strak/kolom Strapless / Hartvormig Asymmetrisch Chiffon metKralen / Kristaldetails / Drapering /
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini / Asymmetrisch Chiffon metKralen / Kruiselings / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden Jurk - Elegant A-lijn / Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon metAppliques / Kralen / Zijdrapering /
1% koopUSD $ 89.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals / Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon metAppliques / Drapering /
1% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurgradatie Strak/kolom Strapless / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
1% koopUSD $ 119.99
 Formele avonden / Bedrijfsfeest Jurk - Elegant Strak/kolom V-hals Hofsleep Georgette met Zijdrapering / Kruiselings
1% koopUSD $ 94.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Blote rug A-lijn Een-schouder Tot de grond Chiffon metKralen /
2% koopUSD $ 94.99
 Formele avonden Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn / Prinses Halter Tot de knie / Asymmetrisch Chiffon met Kralen / Drapering
2% koopUSD $ 99.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Vintage-geinspireerd / Jaren \'50 A-lijn / Prinses V-hals Over de knie Taffeta
3% koopUSD $ 94.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Glitter & Sprankel / Hoge split A-lijn / Prinses Met sieraad Strijksleep Chiffon / Pailletten met
3% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden Jurk - Blote rug Strak/kolom Strapless / Hartvormig Asymmetrisch Chiffon metDrapering / Bloem(en) / Kant / Split
3% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Prachtig zwart Strak/kolom Strapless Tot de grond Satijn chiffon met
3% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Een-schouder / Hartvormig Tot de grond Chiffon metKralen /
4% koopUSD $ 89.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk Strak/kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon / Pailletten met Pailletten / Ruches
4% koopUSD $ 104.49
 TS Couture® Cocktailparty / Familiebijeenkomst / Bedrijfsfeest Jurk Strak/kolom Scoophals Kort / Mini Kant / Polyester met Kralen / Kant
4% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug A-lijn / Prinses Strapless Strijksleep Chiffon metDrapering / Kruiselings /
5% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk - Sexy / Doorzichtig / Prachtig zwart Trompet / zeemeermin Vierkant Strijksleep Jersey met
5% koopUSD $ 139.99
 Formele avonden / Black tie gala Jurk Strak/kolom Bateau Tot de grond Tule met Appliques / Kralen
5% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen / Bedrijfsfeest Jurk - Vintage-geinspireerd A-lijn Hartvormig Tot de knie Tule metAppliques /
6% koopUSD $ 69.99
 Formele avonden Jurk A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon met Drapering / Sjerp / Lint / Zijdrapering
6% koopUSD $ 89.99
 Jurk Baljurk Strapless Asymmetrisch Tule / Charmeuse met Bloem(en) / Sjerp / Lint
6% koopUSD $ 189.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Kleurenblok Strak/kolom Tot de grond Gebreid met
1% koopUSD $ 79.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk - Jaren \'50 / Vintage-geinspireerd Baljurk Bandjes Over de knie Tule met Ruches
1% koopUSD $ 99.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon / Kant met
1% koopUSD $ 329.99
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk a-lijn hoog nek knielange tule met appliques / kant
1% koopUSD $ 109.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Blote rug Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Chiffon met Kralen / Zijdrapering
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolfeest / Schoolbal Jurk - Kort A-lijn Hoge nek Tot de knie Chiffon / Kant met Appliques / Kralen
1% koopUSD $ 85.49
 ts couture® cocktail party / bedrijf feestjurk schede / column bateau knielange kant met kant
1% koopUSD $ 109.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala Jurk - Elegant Strak/kolom Hoge nek Tot de grond Chiffon metKristaldetails / Drapering /
1% koopUSD $ 109.99
 Cocktailparty / Schoolbal / Feestdagen Jurk - Jaren \'20 Strak/kolom Scoophals Tot de knie Chiffon / Tule met Kralen / Kristaldetails
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk - Prachtig zwart A-lijn Hartvormig Tot de grond Chiffon met Borduurwerk
1% koopUSD $ 79.99
 Schoolbal / Formele avonden / Militair gala / Black tie gala Jurk - Elegant Trompet / zeemeermin Met sieraad Tot de grond Kant / Satijn
1% koopUSD $ 99.99
 Formele avonden Jurk Trompet / zeemeermin Scoophals Strijksleep Spandex met Kristaldetails
1% koopUSD $ 145.49
 Cocktailparty Jurk - Kort A-lijn / Prinses Strapless Tot de knie Chiffon met Drapering / Gerimpeld / Ruches / Plooien
1% koopUSD $ 79.99
 Formele avonden / Militair gala Jurk - Vintage-geinspireerd Trompet / zeemeermin Strapless Strijksleep Chiffon metGerimpeld / Split
1% koopUSD $ 129.99
 Cocktailparty / Bedrijfsfeest Jurk A-lijn Met sieraad Over de knie Kant / Tule met Borduurwerk / Kant
1% koopUSD $ 139.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest