English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (39 reviews)
Schrijf een review
  • Door Antonio Miguens
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 12, 2013

La cubierta y teclado, para tablet, que he adquirido en Lightinthebox.com, se adaptó muy correctamente a la tableta de 9 pulgadas que había adquirido. Fue una adquisición ¡fenomenal!

toetsenbord van de computer hoes voor 9 inch tablet
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annetummels
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2014

Prettig toetsenbord! Mooie hoes!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A.v.Rooij
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 17, 2014

hele mooie cover voor tablet (alleen past ie niet eigen stomme schuld)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door michellevandrom
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2014

past goed, alleen het magneetje zit ee beetje te ver naar boven. voor de rest uitstekend.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sjaakmeerman
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2014

wel wat laat geleverd maar voor de rest alles prima in orde

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door frkiera
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 26, 2015

Article parfait. S'adapte parfaitement à la tablette achetée. Livraison dans les délais.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Lázara Batista
  • Feb 06, 2014

Infelizmente não posso falar bem de voces pois já tem dois meses quase tres que fiz compras com voces e ainda não recebi.E ainda estou pesquisando onde vou reclamar.Espero que em breve voces tenham uma enorme surpresa...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gaby
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2014

Muy bueno. Hay que tener en cuenta que viene para conectar a Usb, por lo que si la tablet tiene solo microusb hay que agregarle un adaptador.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door magster1974
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2014

This is my first purchase with Light in the Box! I could not find a computer keyboard cover for my son's 9" tablet I just purchased him for Christmas anywhere. When I did find it, it was ridiculous what they wanted for it which was over $50. So I started searching and I could not believe I found exactly what I was looking for. I received within 3 days as promised. The keyboard and cover was actually studier and nicer than I had expected and my son loves it!!! It fit his 9" tablet perfectly! Thank you Light in the Box!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luapnedlo
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 23, 2013

Great product and would definitely recommend it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 toetsenbord van de computer hoes voor 9 inch tablet
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 16.99
 magneet standaardafdekking cse voor tabblad lenovo 3 7.0 710 essentiele tab3 710f pu lederen cover beschermhoes
1% koopUSD $ 5.99
 Pu lederen hoesje hoesje voor lenovo tab3 tab 3 7 plus 7703 7703x tb-7703x tb-7703f 7 inch tablet voor lenovo tab3 7 plus
2% koopUSD $ 4.99
 Pu behuizing voor lenovo tab3 tab 3 10 zakelijke x70f tb3-x70f x103f met schermbeveiliging
3% koopUSD $ 9.99
 auto-slaap / waak-leder gevallen voor 7 inch universele beschermhoes met slimme stand beschermhoes
4% koopUSD $ 6.99
 PU LederCases For10.1" Samsung
5% koopUSD $ 9.99
 echt leer patroon van hoge kwaliteit portemonnee geval voor 7 inch Huawei MediaPad T2 7.0 pro en m2 (ple-703L)
6% koopUSD $ 10.99
 Volledige hoesjes PU Leder Geval voor 23cm Samsung
7% koopUSD $ 4.99
 PU LederCases For8 " Lenovo
9% koopUSD $ 8.99
 universele 10 "inch tablet geval 360 draaien lederen staan ​​case cover voor 10 inch tabblad beschermhoes
10% koopUSD $ 9.99
 siliconen rubber gel huid geval dekking voor Huawei MediaPad T1 t1-701u 7 "tablet (verschillende kleuren)
11% koopUSD $ 4.99
 Pu hoes voor Lenovo Yoga Tab3 tab 3 10 plus yt-x703 x90 met schermbeveiliging
12% koopUSD $ 9.99
 druk beschermhoes voor tab lenovo tab3 3 7 essentiele 710 710f tb3-710f 7,0 inch met screen protector
13% koopUSD $ 9.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
CTest