English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (15 reviews)
Schrijf een review
  • Door LaTracya41
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 20, 2012

Beautiful blouse. I love the fit. A large would have given me a looser fit, but it was hot. All my friends loved it.

ts dubbele laag chiffon ruches blouse shirt (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalia
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 23, 2013

Goste muito da camisa blusa muito bonita e tem qualidade eu, e meus cliente gostamos das roupas das TS

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pat
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 07, 2013

dommage que la jupe que porte le mannequin ne soit pas vendue avec le haut !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anna
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 19, 2013

premiere experience sur ce site et tout s'est bien passé, je recommande d'autant plus que les articles sont conformes aux photos!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door AryT
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 14, 2013

je lài commande en noir, je fais du 4 us, et jai commande M de LITB, Ca me fit perfectly! -je l'ai recu dans les délais indiqués, j'adore la matière c'est super class et encore plus joli k sur le mannequin, sincèrement je recommande! totalement satifaite... :-)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sania
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 03, 2013

So happy :)
Excellent product quality

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Happy
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2012

This right here is a keeper good material great top I ordered 2 black an white .

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tanika
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2012

nice top the size XL large fits like a small.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Albenita
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2012

Gostei das duas blusas que comprei anteriormente,são de fato como mostra nas fotos e essa blusa ainda não recebi mas espero gostar como das outras.Aparece várias fotos e dá detalhes dos produtos,cor, tamanho etc.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Pamella
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 11, 2012

muito bonita..assim como todo site obgada

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest