English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.7 (10 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door Viola
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 05, 2012

l'avevo acquistata bianca.....e dopo che l'ho provata non ho potuto fare a meno di comprarne altre 2, una rosa e una nera!

il rosa è leggermente piu scuro della foto ufficiale, molto bello.
ho preso una m anche se in genere porto una s...

ts flair mouw blouse shirt (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EStela
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

Excelente calidad. Elegante y retro.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Kerry
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 21, 2013

I bought the black and a perfect fit - very happy with the purchase

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Anda
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 24, 2012

Perfect size,lovely salmon pink colour,it's much better ,than i had hoped!Thanks a lot!!!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Precious
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2012

am loving the top very comfy and light would recommend it

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door NAUD
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 05, 2012

bonjour, il est tout à fait parfait, bien fini

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Molly
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 22, 2012

Very nice top! Took a larger size than usual and it was perfect. Material feels nice and I really like the sleeves.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Hanh
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 20, 2012

The shirt fits snugly despite ordering one size larger then my normal US size but it is still comfortable so I'll keep it. The material is thin and little cheap looking which is fine for casual wear.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Mary
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 13, 2012

Love this top, very fitted and the flowy sleeves are lovely. Good size match - UK 12 = china extra large

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Judie
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 30, 2012

I really love this shirt. The fit is great. Very sexy! I would highly recommend this buy.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest