English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Door manumadeira
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2014

Lindo lido lindo lindo lindo lindo lindo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door betyramalho
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Amei as calças.Só são muito pequenas.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lu
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

muito bonita,pena q não me serviu,visto 38 e tamanho m ficou pequeno

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Blue
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

Acabei de receber o pedido e veio tudo em ordem. Obrigada lightinthebox

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door camila
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2013

Entrega bem feita, sem nenhum problema! Super fofa, amei e recomendo!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beatriz morales
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2013

Exactamente como salía en la página, me gusta llego a tiempo gracias por su atención

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabriela Canedo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

Estos pantalones resultaron ser muy diferentes de lo que me imaginaba cuando llegaron a mi casa, su textura en realidad es muy suave y cómoda, la tela es stretch y ese toque de encaje en las bolsas me apreció muy tierno y lindo, me encantaron mis pantalones!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gaby Canedo
  • Jun 29, 2013

Estos pantalones resultaron ser muy diferentes de lo que me imaginaba cuando llegaron a mi casa, su textura en realidad es muy suave y cómoda, la tela es stretch y ese toque de encaje en las bolsas me apreció muy tierno y lindo, me encantaron mis pantalones!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monica
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2013

Vestito bellissimo esattamente come in foto !!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariantonietta
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2012

spero di vincere l'ipod 2 hehe :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kant zakken skinny broek
5%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 Vintage/Sexy/Bodycon/Feest V-hals - VROUWEN - Broeken ( Katoenmengeling/PU
1% koopUSD $ 9.99
 Casual-Katoen / Linnen-Micro-elastisch-Ruim / Harem-Broek-Vrouwen
1% koopUSD $ 14.99
 Casual / Street chic-Katoen / Polyester-Micro-elastisch-Ruim / Breed Been-Broek-Vrouwen
1% koopUSD $ 19.99
 Vrouwen Eenvoudig Lente / Zomer / Herfst T-shirt,Casual/Dagelijks Effen U-hals MouwloosBlauw / Roze / Rood / Wit / Beige / Zwart / Groen
1% koopUSD $ 2.99
 Women\'s Hot Solid Color Culotte
1% koopUSD $ 6.99
 Medium - Katoen - Legging - Vrouw - Legging
2% koopUSD $ 5.99
 Women\'s Vintage Black Milk Totem Patroon Leggings
2% koopUSD $ 2.99
 Polyester / Overige-Inelastisch-Harem-Broek-Vrouwen
3% koopUSD $ 8.99
 INNA Dames Blue Candy Kleur Elastic Skinny Broek
3% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Eenvoudig Herfst Overhemd,Casual/Dagelijks Polka dot Overhemdkraag Lange mouw Wit / Zwart Medium
4% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Feestje/cocktail Sexy Ruimvallend Jurk Effen-Ronde hals Boven de knie Korte mouw Wit / Zwart / Geel Katoen / Polyester / Spandex
4% koopUSD $ 5.99
 Medium  -  Micro-elastisch  -  Harem Damesbroeken ( Polyester/Katoen Mixen )
5% koopUSD $ 16.99
 Medium-Katoen / Spandex-Legging-Vrouw-Legging
5% koopUSD $ 9.99
 vrouwen afdrukken zwart / blauw denim broek
6% koopUSD $ 4.99
 Sexy / Kant - Katoenmixen - Inelastisch - Skinny - Broek - Vrouwen
6% koopUSD $ 9.99
 Casual - Katoenmixen - Micro-elastisch - Ruim - Broek - Vrouwen
7% koopUSD $ 5.99
 Katoen-Micro-elastisch-Harem-Broek-Vrouwen
7% koopUSD $ 13.99
 Folli Koreaanse Casual effen kleur Slim Pants
8% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Casual/Dagelijks / Grote maten Street chic A-lijn Jurk Bloemen-Ronde hals Tot de knie Lange mouw Grijs Polyester Lente
8% koopUSD $ 24.69

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest