English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 4 (22 reviews)
Schrijf een review
  • Door manumadeira
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 11, 2014

Lindo lido lindo lindo lindo lindo lindo

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door betyramalho
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

Amei as calças.Só são muito pequenas.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lu
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 11, 2013

muito bonita,pena q não me serviu,visto 38 e tamanho m ficou pequeno

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Blue
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 08, 2013

Acabei de receber o pedido e veio tudo em ordem. Obrigada lightinthebox

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door camila
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 27, 2013

Entrega bem feita, sem nenhum problema! Super fofa, amei e recomendo!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Beatriz morales
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 06, 2013

Exactamente como salía en la página, me gusta llego a tiempo gracias por su atención

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gabriela Canedo
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

Estos pantalones resultaron ser muy diferentes de lo que me imaginaba cuando llegaron a mi casa, su textura en realidad es muy suave y cómoda, la tela es stretch y ese toque de encaje en las bolsas me apreció muy tierno y lindo, me encantaron mis pantalones!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Gaby Canedo
  • Jun 29, 2013

Estos pantalones resultaron ser muy diferentes de lo que me imaginaba cuando llegaron a mi casa, su textura en realidad es muy suave y cómoda, la tela es stretch y ese toque de encaje en las bolsas me apreció muy tierno y lindo, me encantaron mis pantalones!

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Monica
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2013

Vestito bellissimo esattamente come in foto !!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mariantonietta
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 05, 2012

spero di vincere l'ipod 2 hehe :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 kant zakken skinny broek
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 damesmode magere effen kleur broek
1% koopUSD $ 5.99
 Medium  -  Micro-elastisch  -  Harem Damesbroeken ( Polyester/Katoen Mixen )
1% koopUSD $ 16.99
 Casual - Katoenmixen - Micro-elastisch - Ruim - Broek - Vrouwen
1% koopUSD $ 5.99
 Bodycon / Casual - Kant / Netstof / Spandex / Polyester - Rekbaar - Skinny - Broek - Vrouwen
1% koopUSD $ 4.99
 Chiffon / Katoenmixen - Micro-elastisch - Dun - Vrouwen - Sexy - Jumpsuits - Mouwloos
1% koopUSD $ 8.99
 Medium - Polyester - Legging - Vrouw - Legging
1% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen Eenvoudig Alle seizoenen T-shirt,Casual/Dagelijks Print Korte mouw Wit / Zwart / Grijs Katoen Dun
1% koopUSD $ 19.99
 Dames Casual Slim Fit Pants
1% koopUSD $ 13.99
 Vrouwen Eenvoudig Zomer T-shirt,Casual/Dagelijks Print Ronde hals Korte mouw Meerkleurig Katoen / Polyester Medium
2% koopUSD $ 42.99
 Dames Casual Prints Broek
2% koopUSD $ 15.29
 TS Print Jersey Princess Dress
3% koopUSD $ 17.99
 Medium - Breigoed - Casual / Schattig - Vrouwen - Vest - Lange mouw
3% koopUSD $ 12.99
 Ronde hals - Chiffon - Uitgesneden  - Maxi - Vrouwen - Jurk - Mouwloos
3% koopUSD $ 13.99
 Vrouw - Kant Nachtkleding
3% koopUSD $ 1.99
 Dun - Rekbaar - Skinny/Harem Damesbroeken (Polyester)
4% koopUSD $ 15.99
 volledige dekking beha\'s, beugelbeha lace / polyester
4% koopUSD $ 15.99
 vrouwen de melk zijde luipaard print legging
4% koopUSD $ 5.99
 zigezi voorjaar van 2013 damesmode bodycon bootcut
4% koopUSD $ 5.40
 vrouwen bedrukte leggings
4% koopUSD $ 5.99
 vrouwen sexy solid halster kant-up bikini set
5% koopUSD $ 8.99
 Dun - Rekbaar - Harem Damesbroeken (Katoen)
5% koopUSD $ 12.99
 Dun - Opdruk - LEGGINGS ( Polyester/Spandex )
5% koopUSD $ 8.99
 Bodycon / Casual - Katoen / Spandex - Rekbaar - Skinny - Broek - Vrouwen
6% koopUSD $ 5.99
 De dnyh® vrouwen naadloze enkele sport yoga draadloze slaap beha
7% koopUSD $ 4.99
 Vrouw Dun - Panty
1% koopUSD $ 3.99
 Ronde hals - Polyester - Geplooid - Boven de knie - Vrouwen - Jurk - Mouwloos
1% koopUSD $ 5.99
 damesmode wijde pijpen broek
1% koopUSD $ 14.99
 Nieuwe Geometrische Prints van Negende Broeken Leggings
1% koopUSD $ 6.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest