English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.1 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door Becca
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2013

I liked this dress actually. It was't expensive and the design is unique... SOmething cute for fall or winter? The thing is the fabric is this cheap clingy material and you really have to be in semi shape to wear this dress because it fits snugly around your body. Otherwise I thought the design was attractive and the color was nice for my skin tone. I did purchase the dress a size larger and that worked well for me.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Yaoyiene Sopha
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2012

I really like the style of this dress, but the fabric, I found it tight even if it's a stretchy fabric, specially on the arms (and I have a small frame & skinny arms). I recommended one size bigger, maybe two... I've ordered the color orange, but I first hesitate. I'm glad that the color is the same as shown in the picture. Personally, I think it's more like a ''corail'' than ''orange'', so I really recommend this color if you may hesitate.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marisa
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 10, 2012

E' bello, fa parte di un ordine di più cose. Era arrivato normalmente ma il giorno dopo sono venuti a prendere i soldi per la Dogana, € 54,24 che sono veramente esagerate rispetto al valore dell'ordine, speriamo bene per l'ultimo ordine per il quale ho pagato la spedizione espresso e mi avete avvisata che è arrivato il pagamento, con la Dogana diventerebbe oneroso

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2012

Es lindo...el algodon lycrado es excelente...queda pegado pero muy bonito

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Wendy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2012

El vestido es bien lindo, el algodon lycrado es muy bueno...queda bonito

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Sue King
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2012

Love this dress but I should have got one size larger as it is very clingy over hips and legs. Good length though. I am only 5ft 2ins. I got blue one and would like orange one too but not sure of the colour as I have light red hair and it may clash.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ana
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2012

Très joli j'en suis ravie. J'aime beaucoup la couleur, exactement comme sur la photo.
Je l'ai pris en L et je fais du 38/40.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Natalie
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2012

I love the fabric and peach color. Since the dress looked tight I ordered one size larger than I usually order here. It fits perfectly and not tight. Exactly as I like. The dress is beautiful.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anunciata
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 26, 2012

maravilhoso!!!! gostei muito...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tracey
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 07, 2012

very good dress,but take four week to delivery.TS qarter sleeve ruched dress I order size L the dress i OK but the sleeve too narrow for size large

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ts v-hals ruche bodycon jurk
21% koopUSD $ 26.99
 ts backless lange mouw bodycon jurk
13% koopUSD $ 29.99
 ts v-hals mouwloze mantel jurk (riem uitgesloten / meer kleuren)
7% koopUSD $ 20.99
 ts eenvoud kralen lantaarn mouw schede jurk
6% koopUSD $ 23.99
 ts super charmante sexy queen jurk (slank gesneden)
5% koopUSD $ 26.00
 ts kleurblok wol en fluwelen mix stof jurk
4% koopUSD $ 47.99
 ts contrasterende kleur een schouder swing jurk
4% koopUSD $ 21.59
 ts eenvoud mouwloze kleurblok jurk
4% koopUSD $ 29.99
 ts moderne gestreepte mantel jurk
3% koopUSD $ 23.99
 ts gelaagde chiffon basic jurk (meer kleuren)
3% koopUSD $ 26.99
 ts backless leopard kap kraag jurk
3% koopUSD $ 47.99
 dubbele borst van vrouwen jurk
2% koopUSD $ 17.50
 ts geometrische hals bodycon jurk
2% koopUSD $ 32.99
 Ts VINTAGE Swing Dress
2% koopUSD $ 29.99
 ts paars en grijs fluweel vintage jurk
2% koopUSD $ 26.99
 ts halter verpakt schede jurk (meer kleuren)
2% koopUSD $ 29.39
 ts vintage kant chiffon midi jurk
1% koopUSD $ 32.99
 ts ruche kraag chiffon jurk
1% koopUSD $ 29.39
 ts alfabet sjaal jurk
1% koopUSD $ 53.99
 ts ruches schouder met kanten jurk (meer kleuren)
1% koopUSD $ 26.99
 ts franje blote rug mouwloze jurk
1% koopUSD $ 41.99
 TS Etnische Print wespentaille Swing Dress
1% koopUSD $ 35.99

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest