English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Wereldwijd winkelen
Eén wereld, één prijs

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door caramazza
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2014

Per l'estate è chiccoso e non impegnativo-

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door olesya.lenskaya
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 27, 2014

Очень тонкая нежная ткань. Достаточно прозрачная. В общем, именно то, что хочется носить летом

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jerome.panier
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2014

identique a la photo passé. Achat correcte

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Claudia Moreno
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 15, 2013

Preciosa blusa muy fresca para el verano

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Marieke
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 26, 2013

Beautiful shirt! Size is accurate. I wear size M normally, so now I ordered the L. You can see your bra very much with the white one, so I would advise to wear a tanktop underneath. It's a very smooth, shirt. It's handwash only though, so that's the one thing I'm not that happy about.

Update: I ended up not handwashing it, but just put it in the washingmachine. It comes out perfectly every time! So, it receives a 5 star rating now!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ey
  • Geverifieerde Koper
  • May 31, 2013

the fabric is very thin/see-through, but it's really cute.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jen
  • Geverifieerde Koper
  • May 12, 2013

Great product;
Soft, comfortable fabric; fits perfect; looks just as the picture shows.

Unsatisfactory shipping time, I was guaranteed" ships within 24 hours" and waited weeks for notification that my purchase was processed and sent.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Edith Lemme
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2013

Buena calidad y buen corte. Muy buena adquisición.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door A
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 21, 2013

J'ai commandé 2 exemplaires, un noir et un rose. J'ai pris la taille au-dessus et c'est parfait. Joli modèle en tissu très agréable et doux, non transparent. Entière satisfaction.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sanlee
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 05, 2013

Great top. Size large = UK 12 so buy bigger if u need to. Good quality top.
Stretchy material (which is great) and beautiful print detail in material.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Gelaagde Splitsen Chiffon Blouse
40% koopUSD $ 11.39
 eenvoud ongedwongen mesh splicing slanke t-shirt ts vrouwen
20% koopUSD $ 11.39
 vrouwen mesh splicing top
20% koopUSD $ 13.79
 Vrouwen Sexy Backless Loose Chiffon T-shirt
20% koopUSD $ 11.39

Word lid van onze gemeenschap

Bedrijfsinfo
Over LightInTheBox.com
Locatie & Werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
NieuwsInTheBox
Klantenservice
Contact
Volg je bestelling
Help-pagina en Kennisbank
Betalen & Verzenden
Betaalmethoden
Verzendrichtlijnen
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid t.a.v. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Partners
Affiliate programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest