English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.5 (15 reviews)
Schrijf een review
  • Door Elisa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 13, 2012

Molto carina!Io l'ho presa in nero,taglia M e di solito indosso una S/M. E' perfetta peccato che io ho le spalle larghe e mi stringe un pochino.

ts ontspannen chiffon bladerdeeg mouw blouse shirt (meer kleuren)
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Michelle
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2013

Lovely, but the L fits like a S.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Rosana
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2013

A blusa chegou direitinho. Dentro do prazo. É linda. Ótima compra.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Syl
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 09, 2013

Super coupe, tombe très bien! Je recommande

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Taps
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2012

There was definitely no puff in my sleeves after I tried on this top. If you order this you definitely need to go a size up, my top is so tight on me :(

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door MIRIAM
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2012

the shirt is beutifoul and fabrik is exelent

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Narcissa Nas
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 04, 2012

what can I say, another great product by TS. I'm a UK 8, ordered size M. It fits ok, I love how the sleeves wraps neatly around my arms but the front of the shirt didn't sit really well? slightly tight, but no complains, doesn't bother me too much. If I ordered a size L it'll be waaaay too big. i guess it depends on how you want the fit to be. Love it nevertheless!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angelica
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2012

I love this top! I love the material,the color (yellow)the style and the way it fits.
i wore it with my black dressy pants to church and then wore it with some jeans for the rest of the day.;)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 13, 2012

Love this, good fit, can dress up or down and excellent material. Can be quite see through.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Fabiane Alves
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2012

Meu produto ainda, não chegou, porém, estou anciosa.
Adorei a camisa pelo site e acredito que a light in the box seje um site confiante e seguros para se fazer compras, a partir de agora só compro nele.
Obrigada.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Lace Borduren Haken Cutwork Sheer Uitloper
100% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

BTest